zlatkovicandreja

Agios Nikitas

1106 poruka u ovoj temi

Zdravo svima!

Ja bih volela ove godine da idem u Agios Nikitas i vidim od ponuda u agencijama najpovoljnija mi je kuca Iris, sve ostalo hoteli...Udaljena je 1.7 km od plaze Agios i 1.4 km od Katizme, sto mi nije problem, volim da setam, ali zna li neko moze li se doci peske do tih plaza? Nemamo kola, a procitala sam da do nekih plaza moze samo kolima...:/ Hvala unapred. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

1.7 i 1.4 km, znaci moze pesice...

E ako vam je to daleko onda kolima:)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Calypso ,nema nigde tvojih linkova.Sada sam i ja proverila.I sa lap topa i sa tableta.Nema ih nigde:neznam:

Ovaj novi sajt .... Kada sam se izlogovala nisam ih ni ja videla ali to je ok valjda...??? Postoji opcija na "Podešavanja" (padajući meni gore desno na strani). Onda se ide na opciju "Potpis" i izabere "Želiš da vidiš potpise" - ON.

Mislim da je to i meni bilo isključeno kada su postavili novi sajt. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ok!Sad je sve u redu.:rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U 29.6.2015. at 12:46, bane11 je rekao/la:

pozdrav ljudi, 

treba mi pomoć oko aghios nikitasa.

nađoh smeštaj za kraj jula jedino u vili "milia"

ima li neko iskustva sa njom?

http://www.villamilia.com/

Vila "Milia" je odmah na pocetku pesacke zone sa leve strane (gledano sa magistrale ka moru)...Nisam boravio u njoj ali spolja izgleda sasvim OK...Pretpostavljam da moze nocu malo da smeta buka koju uglavnom prave motocikli i skuteri koji "sibaju" magistralom ali ako imate jak i zdrav san ni to nije problem...
E sad mene zanima ako nije tajna koja je cena smestaja za period u kome letujete posto imam prijatelja koji je takodje zainteresovan za taj smestaj....Hvala.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ljudi, pomagajte! Našao sam smestaj u Agios Nikitasu u hotelu Calypso 2**, jel neko ima više informacija o tom hotelu, kakv je smestaj, hrana.. (nude doručak). Dajte neki predlog za smestaj, nas 4 odraslih putuje!! Hvala unapred! ps idemo u početkom septembra, jel tada guzva, jel toplo more, kakvo je vreme.. 

Izmenjeno (darkos)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uzimaj odmah:)

To je na pocetku setalista super je lokacija...

Dorucak kao i bilo gde u Grckoj, klasika...

Smestaj, ne verujem da je lose, vidjao sam dosta nasih ljudi tu...a i pisano je ranije, niko se nije zalio.

Guzva ne bi trebalo da bude kao u avgustu i drugoj polovini jula, mada , moze da bude...ali ne kao u spicu sezone..

More bi trebalo da je najtoplije... ali opet,priroda steluje kako hoce...u sustini je toplija voda nego u julu...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima, 

Zagrlizli smo ozbiljno za Agios Nikitas ove godine ali jos nismo nasli odgovarajuci smestaj. Zanima me da li se moze naci dvokrevetni studio za bar 30e po danu od recimo 24, 25. avgusta? Ima li neko neku preporuku, samo da je sto jeftinije?

Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I da li mozda moze da se nadje u to vreme smestaj tamo ako odemo na bum?

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I mene isto interesuje......

Ja sam pre mesec dana poslala 30ak mail-ova sa upitom za smestaj za navedeni period...slala sam i za Nikitas ali i za Vasiliki i Nidri....odgovore koje sam dobila za Nikitas nisu bili ispod 35 euro/dana za dvoje....dok u Nidriju ima...posto nisam tacno definisala datum odlaska na odmor, nisam pokusavala da snizim cenu.....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I to sto vam ponude za 35e, probajte da spustite, jer su oni fleksibilni u principu. Pocetkom septembra skoro sigurno moze da se nadje na bum, jer ima i par smestaja koji se ne oglasavaju. Koliku cete cenu dobiti, sve zavisi od potraznje i vaseg pregovarackog iskustva :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na Lefkadu se u avgustu, pa čak ni poslednje nedelje avgusta, ne ide na bum. U septembru cene drastično padaju, kao i popunjenost smeštajnih kapaciteta. Prošle godine sam poslala preko 50 mejlova početkom jula, za period od 10 dana tokom druge polovine avgusta. Dobila sam svega desetak odgovora, od toga nekoliko njih su napisali da su popunjeni, a ostali su tražili neverovatne sume. Tako da smo prošle godine odustali od Lefkade, i overili je sad u junu. U Nikitasu je već sad solidna gužva, kao i u Nidriju, a kuće u Ai. Janisu se tek polako otvaraju.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Juce nesto posle 18h stigli, sjurili se na plazu- naravno :-) ocekivala posle citavog dana da je voda bar malo 'mutna'...ovakvu cistocu, boju i lepotu skoro ne videsmo, a sisli smo na gradku plazu. Sta nas za 5 min ceka na Mylosu- jedva cekam da dozivim. Gracic je presladak i ima dosta ljudi.

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@summer_lover kada ovako pises,ja ne mogu da docekam da krenemo više:dosada:.Znaci i gradska plaza je vrh?Da li je voda topla danas?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je moguce negdje u Agios Nikitasu kupiti suncobran? :D
Kako je gradic opremljen marketima? :onaaako:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906044
    Ukupno poruka