zlatkovicandreja

Agios Nikitas

1106 poruka u ovoj temi

Deki ti da pocnes da radis u nekoj agenciji:D

I Nafeli, Agatha, Phantazis, Sofia...

su smestajne jedinice u istom rangu, 

Zadnjih godina ovaj deo Grcke ( Lefkada , Kefalonija, Krf) su dobili na ,, popularsnosti" zbog izgradnje autoputa Egnatia Odos i zbog toga se lako stize na pomenuta ostrva... Tako da se Grci bas trude zadnjih godina oko svega...

Sumnjam da se sad na Lefkadi moze naci ,, krs" smestaj, jer to ne ide nikome u prilog..a i oni to znaju, kakve uslove i komfor turisti traze..

Javice se Jotev pa ce ti reci detaljno stanje na terenu..ako i on zna kakva je situacija iznutra..

Izmenjeno (nick034)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hvala puno!! Deo ''smestajne jedinice u istom rangu'' nam znači!

And counting... :dance:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Citao si gore za Agathu, to bi trebalo da bude to, sto se samog smestaja tice, s tim sto Agatha ima lepsu bastu i bolji pogled..

A ima i hladovine na parkingu..

Samo da nekome u Agathi ne zapadnu one dve sobe na ulazu levo..Zna Deki o kojim sobama je rec..ostalo je ok.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@jotev ako sam dobro razumela, nocenje sa doruckom za 4 osobe je 50-55e? To mi istovremeno zvuci i sjajno i neverovatno, jer kome god sam slala upit apartman za 4 osobe sa odvojenim sobama, ili bar jednom odvojenom, je od 70e pa navise, i to bez dorucka!

Mi gledamo apartmane za 4 osobe sa zajednickim koriscenjem kuhinje (ukoliko postoji), ili dve manje sobe, ne trazimo nikakav luksuz jer planiramo da najmanje vremena provedemo u smestaju, bitno da je cisto i funkcionalno :)

A ta slika dvorista sa soljicom kafe i pogledom na more je milina jedna, stvarno opustajuce.. :)

@nick034 a sta je sa sobama levo, neko upozorenje? :) (ako se odlucimo za Agathu da znamo ;) )

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Јотев, хвала на одговору и огромном доприносу на овој теми и осталим темама везаним за Лефкаду. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@jotev ako sam dobro razumela, nocenje sa doruckom za 4 osobe je 50-55e? To mi istovremeno zvuci i sjajno i neverovatno, jer kome god sam slala upit apartman za 4 osobe sa odvojenim sobama, ili bar jednom odvojenom, je od 70e pa navise, i to bez dorucka!

Mi gledamo apartmane za 4 osobe sa zajednickim koriscenjem kuhinje (ukoliko postoji), ili dve manje sobe, ne trazimo nikakav luksuz jer planiramo da najmanje vremena provedemo u smestaju, bitno da je cisto i funkcionalno :)

A ta slika dvorista sa soljicom kafe i pogledom na more je milina jedna, stvarno opustajuce.. :)

@nick034 a sta je sa sobama levo, neko upozorenje? :) (ako se odlucimo za Agathu da znamo ;) )

Te sobice imaju 10-12 kvadrata a cena za njih je 45e a nemas gde da se okrenes, i jako je memljivo...+ sto su sto i stolice ispred tih sobica koje vi koristite su tacno ispod apartmana gore, i tako bezobzirni Italijani kace peskire koji vam kaplju tacno ispred nosa i istresaju kojesta odozgo po vasem stolu i na pola metra od sobe... ima jos tu dosta negativnih finesa ali necu o tome..ima u Agathi i  dobrog smestaja tj apartmana , samo sto su oni rezervisani za njene ,,prijatelje" Italijane, Marka i kompaniju...

I mislim da nisi dobro shvatila cena 50-55e je za dvoje, 

apartman za 4 u dva odvojena spartmana bez 45e po app je minimum

a za 4 jedan apartman bez 70-80 ne verujem da moze manje...

Pod uslovom da ima sad nesto slobodno u sta sumnjam...

Izmenjeno (nick034)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa i bilo mi je cudno to za cenu, nisam lepo procitala skontah posle, jedino u vasilikiju moze za dvoje da se nadje 30-35e za dvoje po danu, u sezoni.

Znaci svuda postoji neki jadac :) A Italijani da su bezobrazni, jesu.. u to sam se uverila na Krfu! :/

Shvatila sam, doduse kasno, da sve sto valja treba rezervisati preko zime.

Prvi put idemo bez agencije, pa gledam da sto vise informacija i iskustva drugih prikupim, kako sam krenula Lefkada mi je destinacija i za neredne godine, pa nece skoditi sta god da saznam ovde na forumu  :D

Hvala lepo @nick034 .

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Aghatica 11, pogledaj www.elenaki.gr. Prošle godine su nam za špic sezone dali finu cenu (45 evra trokrevetni studio za sredinu avgusta, upit sam slala u julu). Na kraju nismo otišli tamo ali naši prijatelji jesu i bilo im je jako lepo. Malo je uzbrdo, ali pogled je lep.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

da li moze neko sa lica mesta da javi kakvo je vreme. da li je voda topla i kako funkcionise lokalni prevoz u ovom periodu...idem u ponedeljak 14. juna pa me zanima. unapred zahvaljujem---

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dragi moji,
Bio sam van zemljice Srbije ovih dana pa nisam mogao da se javim i odgovorim na neke nedoumice....
Pa da krenem redom:
Summer lover,
Slazem se da su vile koje je pomenuo Nick034 u istom ili slicnom rangu i necete pogresiti sta god od smestaja u mestu izaberete.
PutnikBg,
Hvala na lepim recima. Veliki pozdrav!...:)
Nick034,
Ja hvala Bogu nisam imao prilike da budem smesten u takvim sobama i samo me interesuje o kojim je sobama rec jer bih i ja da ih zaobidjem u sirokom luku.Pet godina letujem u tom hotelu i nisam imao ni slicnu neprijatnost i zao mi je ako se druze bas tebi tako zalomilo.
Agathica11,
Nisi lose razumela.Govorio sam o apartmanu koji se sastoji iz hodnika u kome je trpezarijski sto i kuhinja,kupatila i dve zasebne sobe sa po dva kreveta i zajednickom terasom koja gleda na more. Cena je 55 eura po danu a moji prijatelji su pre dve godine bili u tom apartmanu za 45 eura po danu jer su uplatili 15 dana....
Veliki pozdrav za sve ! :):uraaaa:

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nick034,
Ja hvala Bogu nisam imao prilike da budem smesten u takvim sobama i samo me interesuje o kojim je sobama rec jer bih i ja da ih zaobidjem u sirokom luku.Pet godina letujem u tom hotelu i nisam imao ni slicnu neprijatnost i zao mi je ako se druze bas tebi tako zalomilo.
Agathica11,
Nisi lose razumela.Govorio sam o apartmanu koji se sastoji iz hodnika u kome je trpezarijski sto i kuhinja,kupatila i dve zasebne sobe sa po dva kreveta i zajednickom terasom koja gleda na more. Cena je 55 eura po danu a moji prijatelji su pre dve godine bili u tom apartmanu za 45 eura po danu jer su uplatili 15 dana....
Veliki pozdrav za sve ! :):uraaaa:

Zdravo Deki..i dobro dosao:D

Pa to su one dve sobe , pored ulaza na recepciju,levo od ulaza ...u prizemlju, a gledano iznutra, odmah preko puta kuhinjice/ostave, gde kuvamo sami kafu, gde je Tesa sef:D

A sto se tice smestaja, mislim da je Agatha malo podigla cene u odnosu na pre dve godine, i ne samo ona nego i svi ostali,cini mi se...jer zadnje 2-3 godine Lefkada je dobila na popularnosti sto ranije nije bilo pa su i cene otisle za 10ak %

ja sam prosle godine u Agathi dobio cenu od 40e po danu sa doruckom, dok je jedan par ( nasi ljudi) za isti smestaj sa doruckom platio 45e..

Tako da, kako se kome zalomi, treba se cenkati, kao i svugde...

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

OK Nick034...Hvala....Sada znam o kojim  je sobama rec ali zaista nisam znao za taj problem...Ja sam se u jednoj od njih pre 3 godine tusirao i presvlacio poslednjeg dana letovanja uvece ,pred polazak kuci i tada sam jedino usao tamo...
Dobro je da svi nasi prijatelji forumasi saznaju za takve probleme da bi bili u prilici da ih izbegnu u sirokom luku...Jos jednom hvala druze a sto se tice cena znam da su malo vise nego ranije ali cenjkanje je sastavni deo ugovaranja smestaja sa grcima.
Danas me zvala prijateljica koja je dobila cenu od 45 eura za dvokrevetnu sobu sa doruckom ili 40 bez njega i pita me da zamolim Agathu da joj iznajmi za 30 eura... :zid::shok:....Mislim stvarno.....A i ovu cenu je dobila pozivajuci se na mene...Pa jbt nije moj hotel i uostalom i ja sam tamo samo gost...
Ali nema veze....Sve se to leci potapanjem u "plavu vodicu"....Pozzzz

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ih ,sto ljudi , sto cudi:D

Sta kaze hoce za 30e:nesvest: stvarno ga pretera...Tu je ona poslovica.. ,,Das mu prst, a on hoce celu ruku":zvizduk::D

Ma da onaj raj na Lefkadi leci sve:)

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao svima! 

Citam Vas vec satima i odlucila sam da Vam se pridruzim... od ovolikog citanja sve informacije su mi se pobrkale.... Naime, ove godine odlucila sam da letujem na lefkadi, mesto agios. Na slikama mi se cini predivno... od silnog gledanja smestaja vise ne znam ni sta sam pogledala a kamoli sta je dobro. Imate li neku preporuku, sem Agate? (kako god se pise, :neznam::neznam: ). I da li imate iskustva sa Pantazis-om i Averto-m? hvala punoooooo

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vec smo pominjali Pantazis studio

Lokacija skoro na plazi Agios Nikitasa, smestaj solidan

http://www.pantazis-studios.com/

ako su ti dali dobru ponudu, nemoj da propustis..

a pogledaj i ovaj studio, extra je smestaj

nalazi se u Tsoukaladesu kao baza idealna polazna tacka, mesto se nalazi na pola puta Lefkas-Agios Nikitas

http://www.filoxeniaapartments.gr/

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka