zlatkovicandreja

Agios Nikitas

1106 poruka u ovoj temi

Jotev, kaži mi da li si pecao negde u Agios Nikitasu? Video sam na temi o pecanju da imas dosta iskustva. Ja tokom godine idem redovno na pecanje po sremskim kanalima i na ribnjake ali nikad nisam probao na moru pa mi deluje baš primamljivo u Nikitasu, posebno što je mirno mesto, nikad u manjem nisam bio u Grčkoj.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mi smo našli smeštaj 1km od Agios Nikitasa na magistali kod samog skretanja za Katizmu...Platili smo sve odjednom za period od 04.09 preko airbnb-a. Pošto smo bili pre dve godine tačno znam gde je lokacija i idealna je za zapadnu obalu. Studio se zove Ioni i komplet je renoviran ove godine...

https://www.airbnb.com/rooms/6433607

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

​Pozadrav :)

Ja sam upravo dobio povoljnu ponudu za moju porodicu (dvoje odraslih i dvoje dece) u studio Nikolas i Sofija, mislim da je to blizu vaseg smestaja.

Ako je neko bio ili zna kako je tamo cenio bi vasa iskustva. Hvala ljudi.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da od nas ste par desetina metara...U kom periodu ste tamo.

Mi smo bili 2013 kada smo sve obišli (na zapadnoj strani naravno).

Pozdrav.

Izmenjeno (Sauriann)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo našli smeštaj 1km od Agios Nikitasa na magistali kod samog skretanja za Katizmu...Platili smo sve odjednom za period od 04.09 preko airbnb-a. Pošto smo bili pre dve godine tačno znam gde je lokacija i idealna je za zapadnu obalu. Studio se zove Ioni i komplet je renoviran ove godine...

https://www.airbnb.com/rooms/6433607

​Ja sam isto preko airbnb-a ali u Lefkasu. Ipak smo izabrali kao opciju grad.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da od nas ste par desetina metara...U kom periodu ste tamo.

Mi smo bili 2013 kada smo sve obišli (na zapadnoj strani naravno).

Pozdrav.

​Od 21.08 sedam dana a mozda malo i produzimo :) (nude nam studio za 40 evra), poslao sam desetak mjelova i trazio ponudu za Lefkas i Agios Nikitas i ovo je najpovoljnije sto sam dobio. Idemo autom tako da planiramo obici sve preporucene plaze a navece do Levkasa (vidim da je na oko 12 km) setnja/vecerica/picence/sladoled..

Kakvo je stanje sa parkingom u Levkasu, jel ima negde navece veliki parking da se lako moze parkirati i da je bezbedno?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bezbedno je ali nema baš nema mesta. Mi smo bili smešteni u hotelu Lefkas u samoj luci i bilo je baš problema oko parkinga. Po povratku sa plaže se može desiti da kružiš i po 15 min dok ne nađeš mesto (jedno veče mi se desilo kad je bila neka smena i navala Italijana). Inače oproban metod je da staneš sa strane i vrebaš čim neko izađe, ti se uparkiraš...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Flexbux,
Ukoliko niste smesteni u Lefkasu a potreban Vam je parking dok u njemu boravite evo gde uvek mozete da nadjete parking mesto a veoma je blizu glavne setacke ulice...
http://www.instantstreetview.com/@38.828953,20.703646,48.54h,-7.39p,1z
U ovim ulicicama uvek ima dovoljno parking mesta a naseljene su i potpuno bezbedne.
Pozzz

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U 27.5.2015. at 9:35, PutnikBG je rekao/la:

Jotev, kaži mi da li si pecao negde u Agios Nikitasu? Video sam na temi o pecanju da imas dosta iskustva. Ja tokom godine idem redovno na pecanje po sremskim kanalima i na ribnjake ali nikad nisam probao na moru pa mi deluje baš primamljivo u Nikitasu, posebno što je mirno mesto, nikad u manjem nisam bio u Grčkoj.

PutnikBG,
U Agios Nikitasu i nema puno dobrih mesta za ribolov ali ja licno pecam svake godine špariće medju stenama na kraju leve strane plaze Ima mnogo boljih mesta za pecanje u Lefkasu i Nidriju a evo mog omiljenog mesta gde sam pecao bukve od 200-300 grama komad a jednom sam cak upecao i oradu od nekih 1/2 kilograma.
http://www.instantstreetview.com/@38.836735,20.711857,-241.55h,-25.67p,0.33z

A pogledaj ovog lika sta je upecao na dzig (jigg)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Flexbux,
Ukoliko niste smesteni u Lefkasu a potreban Vam je parking dok u njemu boravite evo gde uvek mozete da nadjete parking mesto a veoma je blizu glavne setacke ulice...
http://www.instantstreetview.com/@38.828953,20.703646,48.54h,-7.39p,1z
U ovim ulicicama uvek ima dovoljno parking mesta a naseljene su i potpuno bezbedne.
Pozzz

​Hvala puno za ovaj link, ovo mi je pomoglo da se odlucim za smestaj u Agios Nikitas-u, a navece se mozemo parkirati i prosetati i po Levkasu..:) Pratim odavno  Vase postove o Agios Nikitas-u - svaka cast i hvala.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

​Pozadrav :)

Ja sam upravo dobio povoljnu ponudu za moju porodicu (dvoje odraslih i dvoje dece) u studio Nikolas i Sofija, mislim da je to blizu vaseg smestaja.

Ako je neko bio ili zna kako je tamo cenio bi vasa iskustva. Hvala ljudi.

​i mi planiramo tu 27.06. mada jos nisam uplatila. Djeluju ni najjeftiniji. Nadam se da je ok smjestaj,autom smo imaju svoj parking a blizu su ove popularne plaze

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

​i mi planiramo tu 27.06. mada jos nisam uplatila. Djeluju ni najjeftiniji. Nadam se da je ok smjestaj,autom smo imaju svoj parking a blizu su ove popularne plaze

​Tom logikom sam se i ja vodio, pristojan smestaj, veliki parking, navece mirno da se covek odmori i naspava a ujutro u kola i obilazak plaza.

Ljubazan je gazda, sve mi je odgovarao brzo i ponudio je informacije i pomoc oko bilo cega na Lefkadi.  U petak sam mu poslao depozit za nase letovanje:) jedva cekamo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

​Hotel "Agatha" je po meni (citiram:po meni) najbolji smestaj u A.Nikitasu ubedljivo.Hotel sa sopstvenim parkingom na koji se ulazi sa magistrale,u hladu maslina,zatim ogromno dvoriste takodje u hladu maslina sa predivnim pogledom na Jonsko plavo,jako blizu plaze i savrseno cistim smestajem.
Znam o kojim je sobama rec i iako su smestene u prizemlju imaju sasvim dovoljno privatnosti da se ne osecate suvise "izlozeno" pogledima.Uostalom,i da ste u sobi sa terasom,prijatnije je sedeti u dvoristu. Slika koju sam gore postavio sa soljicom kafe na stolu je iz dvorista "Agatha"-e.
Neprocenjivo!

DSC_0257.jpg

​Zdravo jotev, vidim da ste iskusan forumas i pravi zaljubljenik Lefkade i imate izobilje korisnih informacija i saveta :) Zanima me u kom ste periodu bili u ovom smestaju, vila (hotel) Agatha, i koja je cena bila dnevno, i da li je u pitanju najam ili N/D? Prvo bih da ovde pitam nekog ko je vec bio, da znam da li da uopste saljem upit vili :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Poštovani Jotev,

obraćamo se vama kao iskusnom Lefkašu :) hteli smo da vas priupitamo ako znate nešto o smeštaju Nefeli da nam kažete. Vlasnica deluje jako ljubazno, to smo zaključili iz razmene mejlova...ali svaka dodatna info bi nam dobrodošla.

:thankyou:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka