zlatkovicandreja

Agios Nikitas

1106 poruka u ovoj temi

Golice, molim vas za utiske iz Santa Marine. Da li je zaista na 500-600 m od plaze, odnosno koliko je to minuta hoda s obzirom da je u pitanju uzbrdica i koliko je "ozbiljna" ta uzbrdica.

Kada biste išli ponovo da li biste opet izabrali taj hotel ili bi se ipak odlučili za Odyssey, Neferi i nešto slično?

Meni i muzu to nije bila ozbiljna uzbrdica :) lagana setnja - ali mi svaki dan setamo. Od hotela do Agiosa je mislim da 250 m, i kroz Agios nekih 200 m do plaze . Sa djecom mozda pomalo nezgodno ako se ostaje na plazi u Agiosu:) da se nosi sav "plazni" prtljag..i za one kojima setnja nije uzitak uzbrdica moze pokvariti odmor:) Hotel ima parking ako ste sa kolima i bazen i prelep pogled sa terase na Agios . Hotel se vidi na google earth.

U ovaj hotel se vracaju gosti - bila sta dva bracna para koja sta se tri puta vratila. ako mi idemo ponovo na Lefkadu izabrali bi apartment nad Katizmo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hvala Golice, u međuvremenu sam i uplatila Santa Marinu, meni deluje najpristojnije od svega što sam videla, a i lokacija nam savršeno odgovara, pa se nadam da se neću razočarati!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Merkam Lefkadu, letujem sama, i merkam ovaj Agios Nikitas zbog blizine tih lepih plaža o kojima pišete, pa me zanima koliko su te plaže udaljene od samog mesta AN (u kilometrima). Planiram da se ubijem od sunca, mora i lenčarenja, pa zato biram blizinu lepih plaža, ne treba mi luksuzan smeštaj, samo da je čisto, ali bih volela da ne moram da razmišljam o klopi, pa ako imate neku preporuku po tom pitanju, evo ja sam se sva pretvorila u oko :) Unapred hvala svima koji budu komentarisali.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svim forumasima....:)

Evo mene opet na forumu pa ako mogu nekako da pomognem,na raspolaganju sam...:)

Zelim vam svima mnogo sunca ! :hello:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Gde si nestao,čoveče?

Pozdrav za najboljeg vodiča za Lefkadu.

još samo Calypso da se pojavi i ekipa je na okupu!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svim forumasima....:) Evo mene opet na forumu pa ako mogu nekako da pomognem,na raspolaganju sam...:) Zelim vam svima mnogo sunca ! :hello:

dobrodosli! hvala za sunce ono nam je najpotrebnije, a za ostalo cemo se i sami potruditi...ako moze odgovor na pitanje kakav je lokalni prevoz do lefkasa i nazad u vecernjim i nocnim casovima od 15 juna...ono kad se krece i koji je zadnji iz lefkasa...hvala unapred...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za sve one koji nisu bili na Lefkadi a nameravaju da je posete....

Super odradjena prezentacija,Dosta znaci zbog informacija i rute puta,obzirom da ako padne odluka na predivnu Lefkadu,idem sama sa dvoje dece.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 24.4.2015. at 6:46, shonebg je rekao/la:

Gde si nestao,čoveče?

Pozdrav za najboljeg vodiča za Lefkadu.

još samo Calypso da se pojavi i ekipa je na okupu!

Veliki pozdrav za shonebg..... :klap:

Evo vratio sam se zbog ogromnog broja pitanja koja stalno dobijam u PP .Lakse mi je da odgovorim ovde i podelim informacije sa svima ,nego da stalno prekucavam iste ili slicne odgovore... :predaja:

S druge strane nisam mnogo brinuo za nove forumase jer znam da ste ti,Calypso,nick034.....itd...tu za prvu i adekvatnu pomoc. :kolce:

Drago mi je da je sve po starom i hvala ti od srca na komplimentu... :thankyou:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala "Ketikg" sto si "iskopala" ovaj video od pre dve godine... :thankyou2:

"sandraivlada" sto se tice prevoza u junu,mozda neko drugi ima pouzdaniju informaciju od mene jer sam ja uvek na Lefkadi u julu ali koliko se secam neko je pominjao svega dve povratne linije u 8.00 i 14.00h od Lefkasa do A.Nikitasa.

U julu je vec drugacije a evo i zvanicnog reda voznje za taj period(1.7-30.8):

Lefkada - Ag.Nikitas 06:40 10:45 13:30 14:15 15:30 17:15 19:00

Ag.Nikitas - Lefkada 07:30 11:40 14:50 15:15 16:40 18:10 19:50

Lefkada - Ag.Nikitas - Kathisma/beach/ 10:45 13:30 15:30 17:15 19:00

Kathisma/beach/ - Ag.Nikitas - Lefkada 11:30 14:40 16:30 18:00 19:40

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ovo je zvanicna stranica KTEL-a Lefkadas,oni uvek uredjuju itinerer uredno na vreme.Za sada je objavljen do 31.maja,posle ce okaciti onaj sezonski.

http://www.ktel-lefk...s_id=27&lang=en

Pozz

Izmenjeno (makikiss)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 25.4.2015. at 11:06, makikiss je rekao/la:

Ovo je zvanicna stranica KTEL-a Lefkadas,oni uvek uredjuju itinerer uredno na vreme.Za sada je objavljen do 31.maja,posle ce okaciti onaj sezonski.

http://www.ktel-lefk...s_id=27&lang=en

Pozz

Znaci i dalje su samo dva polaska ,jedino se malo promenila satnica....Hvala 'makikiss'..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

pozdrav jotev .. :hello: .nedostajo nam je poznavalac Agios Nikitasa!

Dakle, i ove godine jul - Lefkada - Agios Nikitas?

Hteli smo i mi ove godine bliže Kathizmi ali su ponude sa cenama bile ili isuviše visoke ili su zakasnili sa odgovorima...tako da idemo ponovo u Agios Ioannis.

Sorry moderatoru za off topic ... :happy:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Znaci i dalje su samo dva polaska ,jedino se malo promenila satnica....Hvala 'makikiss'..

Nema na cemu,i ja sam tu na forumu da pomognem sa informacijama koliko god mogu ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moram da se ukljucim u ovu pricu vezanu za autobuse.

Ja sam prosle godine bila na Lefkadi od 13.9. i iz Nidrija je bilo bas dosta polazaka za Agios Nikitas.

Slikala sam red voznje,pokusacu da ga pronadjem....a zvanicno je i tada na k-tel -ovoj stranici bilo prikazano samo dva polaska

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

iWMwHG.jpg

813TYP.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka