zlatkovicandreja

Agios Nikitas

1106 poruka u ovoj temi

Uf, nazalost koliko vidim oni nemaju chetvorokrevetni apartman :(

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Kontaktiraj ih licno na email.Mislim da oni prave kombinacije tipa ubacuju krevete,ako je potrebno.Za vas i bebu ovo bi bio idealan izbor

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@kolachich pogledaj i hotel "Nefeli"Oni su malo iznad Elene.Meni su ponudili trokrevetni studio za 60e

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E trenutno sam u pregovorima sa Green view ap. Ne znam da li je neko bio tamo vec...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hotel Nefeli ima odlican polozaj, ja sam bila u Santa Marini u septembru i nakon 14. Septembra neke taverne su pocele zatvarati.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dobar dan dragi forumaši,

ove godine odlučismo se za divnu Lefkadu-mnogi naši prijatelji su boravili tamo i uvek se vratili sa pozitivnim utiscima, pa rešismo i mi d malo uživamo!! Ono što nas zanima jeste Hotel Odyssey- da li je neko boravio u njemu i voleli bi da čujemo komentare u vezi sa istim.

Unapred hvala puno na odgovorima!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hotel ima dobru lokaciju ima i mali bazen tako da nije lose...komentari onih koji su bili u tom hotelu su bili dobri...nije neki luksuz ako se ne trazi novi ormari i tv u sobi :) tako da za dve i po zvezdice sasvim pristojno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala Golice, ali hotel je popunjen vec sada za jul- nestvarno hehe

Sada nam je aktuelan hotel Neferi...pa videcemo i bas su nam i interesantni zbog polozaja- blizina pocetka puta za Milos plazu i zbog prilaza auta itd...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prvi put idem na Lefkadu (Agios Nikitas) u pansion Afrodita. Mozeli neko ko zna da mi kaze nesto vise o vili.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

jel bio neko u villi iris u agiosu

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

nisam bila, ali idem 15 juna. po onme sto sam se ja raspitala lokacija je dobra, a sama vila bolje izgleda nego na slikama....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Drugari kakvo je stanje sa lezaljkama i suncobranima u Ag. nikitasu i po ostalim plazama Lefkade(Egremni,Porto Katsiki),moraju li se iznajmljivati ili se moze zabosti svoj? :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne moras da iznajmljujes, mozes svuda da koristis svoj suncobran

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hotel Nefeli ima odlican polozaj, ja sam bila u Santa Marini u septembru i nakon 14. Septembra neke taverne su pocele zatvarati.

Golice, molim vas za utiske iz Santa Marine. Da li je zaista na 500-600 m od plaze, odnosno koliko je to minuta hoda s obzirom da je u pitanju uzbrdica i koliko je "ozbiljna" ta uzbrdica.

Kada biste išli ponovo da li biste opet izabrali taj hotel ili bi se ipak odlučili za Odyssey, Neferi i nešto slično?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

За све који иду први пут у Агиос Никитас можда ово неком и буде занимљиво:

http://www.360cities.net/search?utf8=%E2%9C%93&query=agios+nikitas

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka