zlatkovicandreja

Agios Nikitas

1106 poruka u ovoj temi

Ne bih mogao da se slozim sa tobom, jer na skuteru nisi bezbedan ma koliko dobro vozio jer cesto nije do tebe vec do nekog drugog. Licno sam prisustvovao nesreci na krivini kad je auto sekao krivinu a skuter naleteo na njega i veruj mi bilo je grozno.

Drugo, zavisi gde vozis ali ako ides iz Agios Nikitasa ka Porto Kacikiju, uspon je toliki da jedva automobili mogu da izvuku (posebno onaj deo kod vidikovca)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

A da li neko moze da napise nedto o vili iris...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako ti kažem da sam na Lefkadi video isprevrtane automobile niz litice, šta onda reći. Kažem, nepredviđeni događaji su uvek mogući, bilo da si pešak ili voziš. Svakako da treba biti oprezan i da nekad ne zavisi sve od tebe, ali to važi za sva prevozna sredstva a ne samo za skuter. Ja govorim iz svog iskustva, jer sam vozio i skuter i automobil na Lefkadi pa mogu realno da poredim. Što se tiče uspona, taj uspon od Agiosa prema Porto Kacikiju skuter sa dve osobe je savladao bez problema (e sad ako je jedna osoba 120 kg. onda baš nisam siguran :-))). Inače, do svih plaža sam došao (i vratio se) skuterom (Agiofili, Porto Kaciki, Egremni, Kavalikefta, Avali, Kacizma ....). Najveći uspon je od Kavalikefte ka Kalamiciju.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A da li neko moze da napise nedto o vili iris...

Ovo i mene zanima, kao i ako imate informaciju o bilo kojoj agenciji koja vodi do Agios Nikitasa? Planiram da idem sa devojkom u septembru i s obzirom da idemo autobusom hteo bih da budemo blizu lepih plaza sto znaci da Nidri otpada. Ako i uzmemo automobil, to ce biti na 2-3 dana da vidimo ove najlepse plaze na zapadnoj obali, ali vidim da agencije mahom nude Nidri. Nikitas nude agencije za koje nikad u zivotu nisam cuo pa bi svaka informacija dobro dosla.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ja sam uplatila preko agencije mitos pa sta bude. vec duze trazim agios nikitas u paket aranzmanu prilagodjen mom dzepu. cena je 162 eura rana rezervacija u junu. na tri dana cu iznajmiti auto. planiram da obidjem sve okolo posto puno pesacim.do milosa cu da preplivam. tako planiram...a smestaj ce mi sluziti da prespavam....za toliko ce valjda biti pristojan...za sada je jasno da je lokacija odlicna....

Izmenjeno (Tripco)
citiranje celog prethodnog posta
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Srecna Nova godina svima! Lepo vreme i mirno more u 2015. godini!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bio sam u Vili Iris, u sopstvernoj reziji, na par dana 2012 godine, kada sam obilazio Lefkadu sa devojkom.

Vila je malo starija, rusticna, zadovoljavajuce opremljena na super lokaciji, generalno gledano. Bolje igleda unutra nego spolja.

Nalazi se sa desne strane magistrale, na magistrali, nekih 150 metara pre skretanja u glavnu ulicu Nikitasa.

Do plaze i Captains Cornera se stize za 5 minuta hoda, a do prve plaze na zapadnoj obali treba bar 20tak minuta.

Vila se sastoji iz nekoliko zgrada, od kojih one dalje od magistrale imaju pogled na more i grad.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

mnogo vam hvala.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima na forumu.

Zanima nas kakvo je vreme u drugoj polovini juna, kao i temperatura vode.

Da li se isplati traziti smestaj na bum u tom periodu i da li je guzva u tom periodu na plazama?

Hvala!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja na Jonsko more nikad ne bih isla u avgustu(1.-20.) zbog ogromne guzve, ne mozes da dozivis lepo ostrvo, po meni najbolji period od 20.juna do 10.jula pa posle 27-28 avgust pa do kraja septembra

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Treba mi neka preporuka za restorane u Ag.Nikitas.Gde ima dobra pica,suvlaki,paste...naravno da nije nabijen cenama,ako je to tamo moguce.Uzeli smo privatni smestaj,pa bi se hranili kombinovano,malo restorani,malo usput.Jos jedno pitanjce za one koji mozda znaju;da li u nekim marketima postoji gotova hrana da se kupi,ako ih ima gde se nalaze?Na plazi u samom Agiosu,predpostavljam da se moze kupiti sladoled i tako to.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U Agios Nikitasu ima tri restorana, sedite tamo gde je najveca guzva.

Postoji smao jedna prodavnic,a koja je i suvenirnica.

Ozbiljnije opremanje frizidera preporucujem u Lidlu, kod Lefkasa.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Lidija gde ste odseli? Ja jurim smeshtaj ali nikako da se uklopim, a idem sa bebom pa bi mi znachilo da nam je plaza shto blize...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@operativac Hvala za info.To je sigurno da ce Lidl biti nezaobilazan,nego da malko iskombinujemo.Moj sin jede pice i giros,a ponekad i njihovu musaku....pa reko da mi neko preporuci ako je vec jeo i zna.Nisam ja za te solucije da kuvam na moru...kuci to radim svaki dan.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Lidija gde ste odseli? Ja jurim smeshtaj ali nikako da se uklopim, a idem sa bebom pa bi mi znachilo da nam je plaza shto blize...

Smestaj se zove Elena rooms.Nije daleko od plaze,nekih 50-60metara.Nalazi se odmah pored marketa.A inace i sami vlasnici imaju svoju poslasticarnicu.Sve sam proverila,ima neki snimci na You tube samog mestasca.
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27016
    Ukupno tema
    906008
    Ukupno poruka