zlatkovicandreja

Agios Nikitas

1106 poruka u ovoj temi

Ako planiraš da ideš ovih dana, šta će ti agencija? Jedino bi u špicu sezone bilo čupavo za smeštaj. Celo mesto je na izdavanje, zbijeno je, svi govore engleski, odeš tamo i nađeš na licu mesta. Jedino ako nemate svoja kola (ali bez kola Lefkada i nije neki odmor).

Питам због следеће године, ово лето сам већ био у Грчкој. Планирам тамо да рентам кола... Хвала на информацијама.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja sam se vratio 30.08 prezadivoljan sa Lefkade.Bili smo u En Plo apartmanima odma kod telefonske govornice u Ag.Nikitasu.Obisli sve plaze autom i 7 puta peske bili na Milosu.Imali smo sopstveni parking i letovanje iz snova.Razocarao sam se asortimanom robe u Lidlu.Onaj francuski na C market je bolji.Letovanje mi je pokvario put nazad kroz Makedoniju gde se na 3naplatne rampe cekalo po 3 sata.Otisla mi hidraulika kvacila od mic po mic voznje.Ali kad pogledam slike sa Milosa,Egremnija.Porto Kasikija i Avali nemam reci.Gde otici posle Lefkade a da bude makar isto lepo.To je sad bas problem.

3

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@iwaaa, upravo ti pisem ovo iz vile Argo :)

tu smo do 13.09. i mogu ti reci da je sasvim ok...ne znam kakva su ti ocekivanja, ali generalno je pristojno to sto se nudi u Argu i ne puno drugacije nego generalno ostale vile. Skromno jeste, nista fensi ali ono sto je najbitnije - cisto je i bezbedno. Kako videh ponudu apartmana u Aranzmanima za Lefkadu otprilike sve je to manje-vise slicno... u Argu smo mi na spratu u apartman, ima terasa dovoljna za dvoje, soba jedno 15ak kvadrata u okviru koje je mini kuhinjica i malo kupatilo...mozda je to moja najveca zamerka posto je kupatilo bas malo, mada i ja sam velik covek :) realno bas je tesko mrdati u toj tus kabini, ali opet dovoljno... Na kraju krajeva, nisam dosao na Lefkadu da budem u apartmanu nego sto vise da istrazim ostrvo, a Agios Nikitas je idealan sa svojom pozicijom da dospes do svih najboljih plaza. Racunaj na to da ako nemas sopstveni prevoz da ti treba iznajmljivanje skutera, posto busom mozes do Lefkasa, Nidrija i to Kathisma plaze. U Agiosu je plaza pristojna sasvim, do Milosa se moze i mora peske odavde (ili taksi brodicem sa ove lokalne plaze). Sve u svemu ja sam PREZADOVOLJAN!!! Agios je jako slatko mesto a svako ko ne ide na letovnje da bi isao po diskotekama i trazio ludi nocni zivot, ovo je pravo mesto. P.S. cene su u lokalnim radnjama i kaficima povelike i prenabudzene pa stoga vredi otici do Lidla u Lefkas i nakupovati se svega sto treba. Za sva pitanja sam tu :)

e da, @PutnikBG, kada sam u dolasku ovamo dovezen prvo do Nidrija, samo sto od srece nisam poceo skakati zato sto sam uspeo da nadjem Ag.Nikitas...Nidri je uzassssss!!!

Elem, Mayak travel i Jazz travel cini mi se jedini rade Agios...sto me jaaaaako cudi jer ima more vila ovde i verovatno ima neki poseban razlog zasto sve teraju tamo a tamo je grozno! I to samo ovu vilu Argo rade!

Hvala ti puuuno!!!

Setio si se svega pa sam dobila i informacije koje me zanimaju a da nisam ni pitala! :)

Ja u principu ne trazim od smestaja nista posebno, cisto da je pristojna soba jer u njoj bukvalno prespavam.A plan za Lefkadu je cisto uzivanje u prirodi i odmor tako da to jeste idealno mesto za mene!!! :)))

Reci mi samo,kakvo je vreme tamo trenutno i da li je voda topla?

Hvala ti puuuno jos jednom!!! :D:thankyou::thankyou: :thankyou:

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@Nenad123 wifi zavisi gde si smešten...ima pristupnih tačaka na sve strane i uglavnom su raspoloženi da dele svoje šifre...puno kafića ih ima, kraj plaže 2-3 bara, imam šifre za neke pa ako budete išli i ne snađete se, javite mi i podeliću :)

Mi u našem smeštaju Argu nemamo, ali imaju vila Milia i vila Vasso...signal je onako osrednji ali sam čak i gledao naše basketaše live stream kad su igrali tekme na EP :)

@Iwaaa drago mi je da sam ti pomogao, a ako treba još nešto, slobodno pitaj. To jeste pravi pristup letovanju na Lefkadi,soba je za spavanje a po ceo dan se obilazi i uživa u onome što Lefkada, posebno njena zapadna strana, pruža :)

Vreme je idealno trenutno! Tu sam od 3.09. do sutra :( i sve vreme je bilo super, jedan dan malo oblačno ali dovoljno toplo za kupanje. Drugar mi je bio pre mesec dana i rekao je da je tada sunce baš jako jako i da je bilo pretoplo...sad je idealna temperatura i vode i vazduha...oko 30 preko dana, nocu 22-23-24C. Ako ti dolaziš sad ili bio ko drugi, raspoloženi smo da ostavimo naš suncobran jer nam se ne vuklja a vi ćete uštedeti 10ak evrića :)

I preporuka, zaista svako ko nema baš otporan ten na sunce neka se opremi suncobranom i kremama, jer dobar deo ovih plaža nema iznajmljivanje ležaljki i suncobrana...ili su pak skupi. Npr. Mylos ih naravno uopste nema a mozda mi je tamo i najbolji ugođaj, jer nema ništa komercijalnih sadržaja na njoj za razliku od ovih ostalih glavnih.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja moram da se vam zahvalim.Prvi put sam bila u Grckoj, a na vasu preporuku izabrala Lefkadu i Agios Nikitas u pocetku septembra. Agios je pravi izbor, Lefkada ostala u srcu for ever.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

jel ima neko iskustava sa ova dva hotela u agiosu

hotel odyssey i hotel santa marina?

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Odisej je ok skroz pristojan hotel ali za manji novac imate isti kvalitet u hotelu Selini ili. Nefeli. Selini je meni odlican mi smo placali 30 e krajem avgusta pocetkom septembra,gazdarica fenomenalna

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

u redu al nisam video ponudu agencija za taj selini sobzirom da ne idemo u nasem aranzmanu nego preko agencija zato pitam,nego koje tacno plaze u agios nikitasu su dostupne bez kola znaci ako smo smesteni u centru agios nikitasa sta nam je dostupno tu na 5-10 minuta peske ako neko moze da mi kaze ko je bio?

Izmenjeno (vigorito)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Odysey ima bolju lokaciju jer je santa marina na lagani uzbrdici koja za koga moze biti strasna:-) meni je bila super svakog dana malo rekreacije ali je zato pogled na agios nikitas fantasican.....meni je santa marina super hotel sa tri zvezdice super hrana, imali smo polpension dorucak i vecera samoposluga...moguca je i doplata za veceru prosle godine u septembru 9 evra. Hotel ima i bazen a kome na lefkadi treba bazen:-)

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

5 do 10 minuta imas od hotela odysey plazu na agios nikitasu. Do milosa imas peski nekih 20 minuta lagano uzbrdo in nizbrdo te po koja fotka:-) a sa brodom iz agios nikitasa do milosa plaze 3 evra u jednom pravcu....u julu i augustu voze i autobusi na bliznji Kathizmu i Pefkoulio, ali je u septembru vozni red skracen tako da je bio zadnji bus sa Kathizme u 18.sati. za ostale plaze ti treba skuter ili kola ili izlet koje nudi agencija.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

hm do milosa 20 min peske,jel lakse biciklom do milos plaze od odiseja ili santa marine? i jel znte koliko je rentanje bicikla

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Do Milosa nije moguce sa biciklom.....samo peske.....kad smo jednog jutra silazili na Milosa sreli smo par ja mislim da so imali vise od 60 godina...ima na youtube snimak lefkada silazak na Milos plazu. Za rentanje bicikla u Agios Nikitas ne znam.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Preveri na stranici holidaysinlefkada.com kako je sa rentanjem bicikla u lefkasu

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

pogledao sam video nije bas ok varijanta to preko brda haha

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

To je super varianta :-) svaki dan lagano peske na milos......pa onda koji dan 350 stepenika na egremni plazu....lefkada je prelepa......

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26982
    Ukupno tema
    905037
    Ukupno poruka