Alexia

Prag- info

1076 poruka u ovoj temi

Imam pitanje za putnike koji su posetili i Prag i Krakov. U koji od ova dva grada je bolje ići za doček Nove godine ili za advent?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Kafkina glava

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ljudi, uplatio sam Prag za 22.3. 3 noci, zanimaju me neki saveri oko toga sta vredi obici od fakultativnih izleta? Takodje, kako proci jeftinije za te izlete obzirom da Travelend preko koga sam uplatio, trazi dosta za te izlete? Da li postoji mogucnost u licnoj reziji javnim prevozom ili uplatiti preko neke lokalne agencije u Pragu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ljudi, uplatio sam Prag za 22.3. 3 noci, zanimaju me neki saveri oko toga sta vredi obici od fakultativnih izleta? Takodje, kako proci jeftinije za te izlete obzirom da Travelend preko koga sam uplatio, trazi dosta za te izlete? Da li postoji mogucnost u licnoj reziji javnim prevozom ili uplatiti preko neke lokalne agencije u Pragu?

Pročitaj prethodne postove imaš dosta korisnih saveta i informacija.Ja sam već pisao o ceni prevoza,kao i ceni ulaznica za atrakcije koje smo posetili.Zavisi šta ti je prioritet od atrakcija,ali sigurno ćeš naći potebne informacije.Prag je divan i interesantan grad koji pruža dosta mogućnosti.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na izlet u Karlove Vary mozes samostalno Flixbusom, dosta je povoljnije.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pročitaj prethodne postove imaš dosta korisnih saveta i informacija.Ja sam već pisao o ceni prevoza,kao i ceni ulaznica za atrakcije koje smo posetili.Zavisi šta ti je prioritet od atrakcija,ali sigurno ćeš naći potebne informacije.Prag je divan i interesantan grad koji pruža dosta mogućnosti.

Nisam nigde našao odgovore na ova konkretna pitanja u prethodnih 5 godina koliko sam listao, te Vas molim da mi pinujete te objave.

Na izlet u Karlove Vary mozes samostalno Flixbusom, dosta je povoljnije.

Koliko vidim to se uplaćuje dok sam u Srbiji ili kako funkcioniše?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Flixbus je autobuski prevoznik, mozete da instalirate njihovu aplikaciju i placa se karticom, najbolje je da se karte kupe unapred neki dan. Ima dosta polazaka dnevno, birate vreme i mesto polaska, karte su oko 5-6e u jednom pravcu i putuje se oko sat i 45 minuta otprilike. Karte dobijate na aplikaciji i ne morate da stampate.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nisam nigde našao odgovore na ova konkretna pitanja u prethodnih 5 godina koliko sam listao, te Vas molim da mi pinujete te objave.

Koliko vidim to se uplaćuje dok sam u Srbiji ili kako funkcioniše?

Pročitaj zadnjih 20 postova,sve je tu pomenuto.Ja sam konkretno pisao o Pragu i tu možeš naći pregršt korisnih informacija.Odgovore na konkretna pitanja ćeš dobiti samo ako ih postaviš,jer složićeš se samnom,niko ne zna na šta želiš da dobiješ odgovor.Nećeš ih dobiti ni nakon 50 godina.Tu smo da pomognemo jedni drugima.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Možda je ipak bolje da se ne sitničari i da se ode sa agencijom u Karlove Vari i Drezden,ne znam da li se sada rade još neke fakultative jer sam išao samo na ove dve.Plati se više ali tu bude i vodič i ako je vodič dobar onda to može biti nice experience. Vodiči u Pragu su ranije briljirali i zaista su bili nivo,ne znam kako je sada.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27009
    Ukupno tema
    905838
    Ukupno poruka