Alexia

Prag- info

1076 poruka u ovoj temi

Cao, zanima me da li neko ima neku agenciju koju bi preporucio za novogodisnji aranzman u Pragu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Isao neko skoro? Da li je Astronomski sat u centru ponovo postaljven, da li je gotova rekonstrukcija? Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

,Реконструкција астрономског сата није још завршена , кад ће не зна се .

Иначе температура у Чешкој је од 32 до 34° , слично као у Грчкој , велика суша свуда од Мађарске , Аустрије куда смо прошли . 20180823_120929.thumb.jpg.e707ac33646810

Не знам како овај егзибициониста издржава на оном мотору и оделу које просто упија сунчеве зраке ( вероватно му се исплати када то ради ) . 

20180823_121112.thumb.jpg.475c072eef9e6e 

Гужва у Прагу је катастрофална , туриста на сваком кораку , у превозима такође , нисам имао појма да је толико интересантна дестинација .20180823_143001-1.thumb.jpg.2742379b2eb3

Мислим да је оволики број туриста постаје ноћна мора за житеље Прага , не могу у свом граду да се опусте и уживају , ту мислим на оне који не живе баш од туризма .20180823_121154.thumb.jpg.41e98e191df016

Izmenjeno (путујекараван)
3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Да не пишем овде о Чешком пиву , пошто се може пити свуда , случајно смо нашли једну лепу чајџиницу .

У пасажу на Венецаславом тргу тако лепо ушушкана и рустично опремљена ,доста велики избор чајева које вам презентују на лепо објашњеној и укориченој књижици . Донесу мало звонце и када се одлучите који чај желите зазвоните да позовете да вас услуже .

Можете у тишини да уживате , или да одаберете да купите чајеве да спремате сами .

20180825_201615.jpg

IMG-20180825-WA0003.jpg

20180825_200627.jpg

20180825_200644.jpg

Izmenjeno (путујекараван)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

putovao bih u prag vozom i to beograd/ budimpesta pa budimpesta/ prag ima li neko takvo iskustvo. informacija bi mi koristila

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

kupiti kartu pesta - prag mozes na ovom linku, al jedno ali meni srecu uvek kvari...

https://www.cd.cz/en/default.htm

kad se kupi karta online i ostampa ili se samo pokaze sa mobilnog QR kod od  kupovine onda se mora jos i pokazati neka indifikacija prilikom kontrole karte i to mi je glupo. naravno moze se kupiti kartu na samoj stanici u pesti al pre su imali neki sistem da je skuplje kad se kupuje danas za danas na salteru... 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima koji vole Prag i onima koji nameravaju da posete ovaj veoma lep grad.
Ja sam se juce vratio, pa ako nekome mogu da pomognem pisite i pitajte...
Bio sam sa devojkom preko agencije Travelino u hotelu "Fortuna West." Ovu temu sam procitao od prve strane i mnogo mi je pomogla da pripremim nase putovanje. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kako ste zadovoljni agencijom  Travelino? Da li ima neko da preporuci neku dobru agenciju za odlazak u Prag?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Interesuje me u vezi menjanja novca, da li neko ima iskustva da li je bolje manjati novac u Srbiji ili u Pragu ? Hvala :rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vec neko duze vreme najpovoljniji kurs bez prevara je na ove dve adrese ista firma i uvek stoje ljudi da kod njih da promene pare, obe su u centru.

Jindřišká 12/908, Praha 1 

Havelská 6/522, Praha 1

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko isao preko oktopoda za prag ? iskustva

Izmenjeno (Rale)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao ljudi. 

Uplatio sam od utorka 4 nocenja u Pragu :) 

Imate li neke savete? 

Ono sto me najvise zanima je koje restorane (koji su prosecno skupi) bi preporucili. I sta mislite, za 2 osobe, normalne potrosnje, koliko bi bilo potrebno para? 100?150?200e? 

I ako imate BILO koji savet, bicu veoma zahvalan :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav. Interesuje me koji dio grada bi bio najbolji za traženje smještaja-apartmana koji je cijenom povoljan (između 30 i 40e za dvoje) a da je kao lokacija dobar izbor  i dobro povezan sa centrom i ostalim dijelovima Praga?

Izmenjeno (Aquarius)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Otprilike u ovom području

Untitled.png.dbb9a05f1948e4cba66a9e623ba

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26920
    Ukupno tema
    902762
    Ukupno poruka