ivandirektor

Low cost kompanije do Gran Kanarije

5 poruka u ovoj temi

Planiram da idem na Gran Kanariju da radim neko vreme, treba mi najbolji, najbrži i što je najvažnije, najjeftiniji način da odem tamo pa sam sad u dilemi. Pretražujući po netu shvatio sam da je najjeftiniji način Ryan air ali pošto on ne leti iz BGD, onda iz Milana a do Milana busom, e sad ako ima neki još bolji način-recite!

 

Zanima me način plaćanja i rezervacije Ryan-aira. Pitao sam nekoliko naših agencija i one ne rade sa njima. Za mene bi najbolje bilo da rezervišem njihovu avio-kartu u nekoj turističkoj agenciji ali još nisam saznao za neku koja sarađuje sa njima. Da li znate za neku?

 

Postoji mogućnost i rezervacije online ali tu imam nekoliko problema. To se radi karticom a ja nemam nijednu karticu pa mi kažite šta da radim. Da li online rezervacija Ryan air-a može da se izvrši debitnim karticama pošto sam čuo da su one bolje i jeftinije ili može samo kreditnim? Da li Ryan air uopšte prihvata naše kartice?

 

Gledao sam sekciju za kartice na sajtu Ryan air-a i tamo pominju kreditne i pripejd kartice ali na spisku zemalja nema Srbije, čak za kreditne kartice nema ni Italije. Da li to znači da Ryan air ne prihvata kartice iz Srbije?

 

Evo te stranice:

 

http://www.ryanair.com/en/creditdebit

 

Nisam nikad rezervisao avio-kartu online pa ne znam šta da radim, da li uopšte da vadim neku karticu u banci i koju? Da li je debitna kartica isto što i pripejd?

 

Isto me zanimaju koferi, gledao sam njihov cenovnik za čekiranje kofera i ono je strašno. Da li je neko leteo sa njima, koliko naplaćuju čekiranje 1 većeg kofera a koliko manjeg? Da li možete da mi kažete neke njihove okvirne cene. Zanimaju me praktična iskustva sa Ryan airom i da li su im ti dodatni troškovi, takse i provizije dosta visoke? Koliko se sve to isplati?

 

Pomagajte drugovi da ne odem u stečaj! Haha.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Nećeš, nećeš......

Što se tiče plaćanja karticama, možeš platiti visom ili masterom (može i maestro). Debitna ili kreditna, proći će. Važno je da imaš dovoljno novca na njoj. S obzirom da nemaš nikakvu, idi u neku od banaka i raspitaj se kakva je procedura. Naći će se neko rešenje.

Nemoj zaboraviti da i ova pomenuta procedura izdavanja kartice iziskuje vreme, možda i mesec dana, tako da sve ovo ne možeš ostaviti da rešavaš neposredno prije no što odlučiš da kupiš kartu on-line.

Prtljag je uvek bio skup kod loukostera. Za cene, pogledaj na njihovom sajtu.

S obzirom da si izabrao loukostera kao prevoznika, nemoj zaboravi da oni mogu vrlo lako otkazati let, i to bukvalno pred sam polazak, bez neke posebne najave i obrazloženja, a ti se slikaj.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hvala a to je već bezobrazluk.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ovo je na dugom štapu, pa tebi izvesno neće vredeti, ali ako se obistini, biće to najverovatnije najbolja veza ka Kanarima:

http://www.aviokarta.net/vesti/1648-easyjet-podneo-

zahtev-za-liniju-milanobeograd/

Žele da lete 4 puta nedeljno za Milano, u sezoni. Nadam se da će se to ostvariti.

Izmenjeno (makičak)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ako ste se nasi u Barseloni za Gran Kanarije Ryan airom povratna kosta 45 Eura povratna karta : info iz 2014 god :)

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


 • Posetili nedavno   0 članova

  Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

 • Naša statistika

  26852
  Ukupno tema
  901747
  Ukupno poruka