bluejosa

Hotel Blue Dolphin **** Metamorfosi

99 poruka u ovoj temi

Da li je neko bio smešten u porodičnoj sobi u BD?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Negde procitah da je zabranjeno pusenje u celom objektu. Moze li neko to da potvrdi ko je bio u ovom hotelu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko znam pušenje je zabranjeno u zatvorenom prostoru (soba,restoran...),dok je oko bazena i na terasama dozvoljeno. :-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav!

Da li neko ima sveze informacije o hotelu, tj. od prosle godine?

Hteli bismo da iskoristimo popust pa trazimo hotel sa ok plazom jer imamo bebu pa da ne moramo da idemo kolima do drugih plaza.

Kakvi su hrana, plaza, smestaj?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Letovali smo u BD prošle godine sa dvoje dece (7 i 3 god.) i što se plaže tiče nismo imali potrebe da idemo na neku drugu plažu.Odgovarala nam je širina plaže i dovoljan broj ležaljki za goste hotela,pa nije bilo potrebe da se utrkujemo oko istih.

Bili smo smešteni u prostranoj porodičnoj sobi na spratu,s pogledom na more.

Kad je hrana u pitanju,naše mišljenje je da je vrlo korektna bez obzira što sam ja muku mučila sa ovim mojim "probirljivcima".

Sve u svemu vratili smo se odmorni,mišljenja da je odnos cena/kvalitet više nego zadovoljavajući.

Zamerka-rojevi komaraca u večernjim časovima,tako da bez "Raid"-a,"Autan"-a i sl. ne krećite. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

mi vec trecu godinu za redom idemo u bd, imamo klinca koji sada ima 3,5godine i hotel je stvarno podredjen osobama sa decom i odnos cena kvalitet je  apsolutno zadovoljavajuc...

hrana je ok, sto je za grcke hotele retkost, posebno za taj novac...moj klinac nije probirljiv i tamo bas lepo jede...

ceo objekat je fino uredjen, uvece organizuju zabavu za klince, sa animatorima, osoblje je vise nego ljubazno, kada sam bila bolesna donosili su mi hranu u sobu, sobi im suprug kaze sta zelim, docekuju nas sa flasom vina vec dve god, otvoreni su ali nisu napadni...

e sada plaza - mi se ne kupamo na njoj jer su plaze sitonije prelepe i onda bukvalno samo jednom budemo na hotelskoj plazi... i plaza je ok, mirna, pescana itd.. nista specijalno u odnosu na ostale na sitoniji ali opet ok... ceoobjekat je u borovoj sumi, tj u blizini, vazduh je stvarno odlican i ono sto meni prija je mir i tisina

e da, mi idemo u septembru i ni jedan ali ni jedan komarac nas nije ujeo pri tom nista od sredstva za komarce nismo koristili, svaki put ponesem i vratimo

sve u svemu i ovog septembra nas ceka bd : D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sutra uplaćujemo BD, jedva čekam septembar

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav putnici.

Za clanove koji su letovali u plavom delfinu.

Zanima me hotelska plaza.Ima li trave u vodi,ima li plicaka za decu?Vidim na slikama da je pesak.

Nisam za to da se autom luta svaki dan po drugim plazama sa detetom od 3 godine,pa mi treba sigurica pesak-plicak.

Planiram krajem avgusta sa detetom da se zaputim i sutra bih morao rezervisati,ako ostane sta slobodono,

Kakve su cene u hotelskom restoranu,ako je neko rucao?MOze li rucak za 40e za nas troje?Neka lite varijanta.

Prvi put idemo u Grcku na letovanje.

Pozdrav...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ova tema je bas zamrla...

Pored svih opisa hotela ne vidim da neko pominje bitnu stvar, a to je rucak tj. sta I za koje pare moze da se prezalogaji u hotelu popodne? Da li ima snek bar?Pominju se uglavnom porodicne sobe u prizemlju, ali ima i jedan komentar da ima i na spratu. Da li to nekako moze da se rezervise ili na licu mesta resi? Mi nikako ne bismo prizemlje jer terasa nije ogradjena a dete mladje ima 2 godine.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27016
    Ukupno tema
    906017
    Ukupno poruka