bluejosa

Hotel Blue Dolphin **** Metamorfosi

99 poruka u ovoj temi

Prodato je sve, tako su mi rekli. Vidim i ja da na www.moderntravel.de može da se proba nešto, ali ipak više verujem ovima iz agencije, jer su proverili sve kroz svoj sistem.

Athena je ove godine bez dodatnog popusta od 20% (za sada, nadam se da će biti bar nešto :)), prošle godine smo aranžman od 1100e platili 880e za 12 dana u septembru.

mi smo sad slicno prosli preko astratours (rade dertour), za 12 dana juna :).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

7e su ležaljka i suncobran,

Čitali smo u nekim komentarima da su 2 ležaljke i suncobran 4,5 evra dnevno. Odakle sada 7e? Da li je moguće iznajmiti ležaljke na više dana i da li je tada cena nešto manja ili ne?

Kakav je ulaz u vodu, peskovit ili kamnit? I da li postepeno ide duboko ili ne?

Inače i mi smo u tom hotelu od 30.06.-13.07. sa dvoje dece, pa se nadamo da su plaža i ulaz u vodu u redu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

jaksa

7e su ležaljka i suncobran,

Čitali smo u nekim komentarima da su 2 ležaljke i suncobran 4,5 evra dnevno. Odakle sada 7e? Da li je moguće iznajmiti ležaljke na više dana i da li je tada cena nešto manja ili ne?

Kakav je ulaz u vodu, peskovit ili kamnit? I da li postepeno ide duboko ili ne?

Inače i mi smo u tom hotelu od 30.06.-13.07. sa dvoje dece, pa se nadamo da su plaža i ulaz u vodu u redu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam pogrešio, 4,5e su. Otkud mi 7 ne znam,,,,izvinite.

Nema razlike na više dana ili jedan, to mislim da i ne može.

Ulaz je peskovit i ide postepeno. Meni lično se plaže dopadaju.

Kolika su vam deca?

Inače, meni ćerka puni 12 godina 28.juna i upada u "odrasle"... Verovatno Blue Delphin zbog toga otpada....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

mi smo sad slicno prosli preko astratours (rade dertour), za 12 dana juna :).

U pravu si, sada ipak po DerTouru ima popusta za Blue Dolphin, za ovo što gledam u septembru izlazi crvena cena (sa posebnim popustom), a i Athena ima opet istu cenu kao prošle godine. Nije mi jasno šta sam ja gledao, možda mi se sve pobrkalo :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo, ako nekoga interesuje, informacija iz poslednje ruke - Blue dolphin je rasprodat do 28.6. Posle tog datuma mogu da se nadju neke sobe. Prosto mi je neverovatno, za 15 minuta provedenih u Sabri, cuo sam za nekoliko destinacija da su rasprodate!

Evo, ako nekoga interesuje, informacija iz poslednje ruke - Blue dolphin je rasprodat do 28.6. Posle tog datuma mogu da se nadju neke sobe. Prosto mi je neverovatno, za 15 minuta provedenih u Sabri, cuo sam za nekoliko destinacija da su rasprodate!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kod koje agfencije 3. odrasla osoba ima neki popust u Blu Delfinu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko ja vidim u superior i family sobi popust je 30% za preko 12 godina. To ima DerTour u svom katalogu, naše agencije samo prepisuju i preprodaju.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koju agenciju preporučuješ - ne direktno dertur već od domaćih koje rade s njima?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne vidim neku posebnu razliku, na kraju dobiješ sve papire direktno od Dertura. Mi smo išli prošle godine preko Alternatravelstore, na preporuku ljudi koji godinama idu preko njih. Ako je reklama poslaću na PP.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koju agenciju preporučuješ - ne direktno dertur već od domaćih koje rade s njima?

Mi smo za dve odrasle osobe i dva deteta 10 i 2 god. platili 1189e + 3000 din. za 13. noći, preko TRAVELHOUSE i koliko sam ja proveravao, ubedljivo su najjeftiniji, čak i do 200-300e u odnosu na ove malo ozbiljnije, naše agencije.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uplaćen blue delphin ipak :), u julu. Jun je potpuno rasprodat, a i jul se prodaje dobro.

Izmenjeno (jaksa)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uplaćen blue delphin ipak :), u julu. Jun je potpuno rasprodat, a i jul se prodaje dobro.

Mozda se i sretnemo :) Mi idemo od 20.07. deset dana :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Možda, ako pomerite polazak ka ranije :) Mi smo tamo od 1. jula.

Btw, od 1-5.jula nema mesta u family room, za ostale ne znam.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Možda i mi budemo tamo u to doba, pregovori su još u toku :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27049
    Ukupno tema
    906364
    Ukupno poruka