bluejosa

Hotel Blue Dolphin **** Metamorfosi

99 poruka u ovoj temi

Iskerno prelistao sam preko 100 strana za bungalowe i naisao sam na par negativnih. Imam dosta svojih prijatelja koji tamo letuku i nekoliko godina za redom. A i cena je odlucila, upola jeftinije od Blue Dolphin...

Sve zavisi sta trazite i ocekujete od letovanja. U svakom slucaju oba hotela su dobra za odredjen tip odmora i potreba koje ljudi zele da zadovolje.

Po nama su bungalovi ok kada nam dete bude malo vece pa da mozemo da idemo po prstima i da menjamo plaze a da budemo smesteni tamo. Takodje, zatvoreni vid animacije nam je bio vrlo bitan jer nam je dete malo i ne mozemo dugo biti na plazi a da sedimo u sobi par sati nam se ne dopada (u Blue Dolphin-u imaju zatvorenu igraonicu koja je super u podne u sred jula, bar za nase potrebe). Takodje, nama se ovakav tip resort-a veoma dopao a nije skup kao ostali. U svakom slicaju mislim da cemo svi biti zadovoljni :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Sve zavisi sta trazite i ocekujete od letovanja. U svakom slucaju oba hotela su dobra za odredjen tip odmora i potreba koje ljudi zele da zadovolje.

Po nama su bungalovi ok kada nam dete bude malo vece pa da mozemo da idemo po prstima i da menjamo plaze a da budemo smesteni tamo. Takodje, zatvoreni vid animacije nam je bio vrlo bitan jer nam je dete malo i ne mozemo dugo biti na plazi a da sedimo u sobi par sati nam se ne dopada (u Blue Dolphin-u imaju zatvorenu igraonicu koja je super u podne u sred jula, bar za nase potrebe). Takodje, nama se ovakav tip resort-a veoma dopao a nije skup kao ostali. U svakom slicaju mislim da cemo svi biti zadovoljni :)

Meni su deca 6 i 8, tako da obilazak plaza nije problem. I iskren da budem cena je presudila. 700 evra nas cetvoro PP...
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni su deca 6 i 8, tako da obilazak plaza nije problem. I iskren da budem cena je presudila. 700 evra nas cetvoro PP...

Ako gledate samo novac koji cete dati za more onda imate i jeftinijih varijanti od tih 700 evra koje spominjete. Mene interesuju utisci o hotelu Blue Dolphin najvise, a pored njega i o slicnim hotelima sa takvom uslugom koju mi trazimo. Na prvom mestu je usluga i plaza za malo dete (peskovita, uredjena, uz sam hotel a ne da se penjemo ili silazmimo stepenicama), prirodan hlad, da je blizu nekog veceg mesta, pa tek onda cena.

Ja cu nase utiske (porodice sa malim detetom od dve godine) preneti kada se vratimo sa odmora. Ako neko bude ranije isao tamo volela bih i da on prenese svoje utiske.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako gledate samo novac koji cete dati za more onda imate i jeftinijih varijanti od tih 700 evra koje spominjete. Mene interesuju utisci o hotelu Blue Dolphin najvise, a pored njega i o slicnim hotelima sa takvom uslugom koju mi trazimo. Na prvom mestu je usluga i plaza za malo dete (peskovita, uredjena, uz sam hotel a ne da se penjemo ili silazmimo stepenicama), prirodan hlad, da je blizu nekog veceg mesta, pa tek onda cena.

Ja cu nase utiske (porodice sa malim detetom od dve godine) preneti kada se vratimo sa odmora. Ako neko bude ranije isao tamo volela bih i da on prenese svoje utiske.

Sve si u pravu...
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pokusacu da pomognem, ali "indirektno". Iskreno nismo bili u hotelu, ali smo ga "doktorirali" posto nam je i prosle i ove godine jedna od opcija. Dakle, samo prenosim tudja zapazanja. Koliko vidim radi se o tipicno porodicnom hotelu za ljude sa decom, ono bazen, igraliste, tereni za kosarku, tenis, mini golf i sve to, sto je prilicno neuobicajeno za grcke hotele - besplatno (placaju se lezaljke na plazi).

Iako se radi o hotelu u koji vecinu gostiju cine "istocnjaci" na najpoznatijim sajtovima "tripadvisor", "holidaycheck" ima stvarno odlicne ocene (bas kao i na ovom nasem mezimcetu putovanja.info), mnogo bolje od mnogih objekata sa pet zvezdica. I po svemu sudeci ne morate da brinete za hranu jer svi tvrde da su upravo ishrana i ljubaznost i cistoca glavni aduti hotela. A primedbe se nadju za velicinu sobe, ne bas idealnu lokaciju ako niste kolima, plazu koja nije najsjajnija...

Mi smo iskreno izmedju ove varijante i nekog "all inclusive" posto na kraju sve dodje na isto...

Nadam se da smo vam bar malo pomogli...

citala sam nesto o ovom hotelu, i jedino nisam nasla komentare o plazi. pretpostavila sam da je slicna kao u psakudiji i okolnim mestima - sa tamnim peskom, a posle podne je zamucena.... ako znas nesto vise, molim te, napisi ili okaci neki link :).

hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

citala sam nesto o ovom hotelu, i jedino nisam nasla komentare o plazi. pretpostavila sam da je slicna kao u psakudiji i okolnim mestima - sa tamnim peskom, a posle podne je zamucena.... ako znas nesto vise, molim te, napisi ili okaci neki link :).

hvala

:sorry: sad sam nasla i prilicno sam razocarana - kamenje+alge :(.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uplatili smo letoavanje u ovom hotelu, a posto nema poseban forum za ovaj hotel rekoh da ga onda ja otvorim :) Kakvi su vasi utisci o ovom hotelu? Mi idemo sa deteom od dve godine u julu ove godine :) Jedva cekamo!!!

Pozdrav svima,

posto zelim sa porodicom ove godine da letujem u ovom hotelu, prelistavam forume....

Utisci koje imam da podelim o hotelu poticu od bliskih prijatelja, koji su prosle godine tamo bili sa dvoje dece (tada 3g. i 6 meseci) i prezadovoljni su (ljubaznost, cistoca, dobra animacija za decu). Jedinu stvar na koju su me upozorili to su komarci (kazu da grickaju samo oko 20,30 do 21). Planiramo da idemo krajem juna.

Dve godine unazad smo letovali isto na Sitoniji u Porfi bech-u (nama je bilo super), ali mi se cini da je ovo kvalitetniji hotel (ima jednu zvezdicu vise).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima,

posto zelim sa porodicom ove godine da letujem u ovom hotelu, prelistavam forume....

Utisci koje imam da podelim o hotelu poticu od bliskih prijatelja, koji su prosle godine tamo bili sa dvoje dece (tada 3g. i 6 meseci) i prezadovoljni su (ljubaznost, cistoca, dobra animacija za decu). Jedinu stvar na koju su me upozorili to su komarci (kazu da grickaju samo oko 20,30 do 21). Planiramo da idemo krajem juna.

Dve godine unazad smo letovali isto na Sitoniji u Porfi bech-u (nama je bilo super), ali mi se cini da je ovo kvalitetniji hotel (ima jednu zvezdicu vise).

Hvala na prenetim utiscima! I mi smo culi da su komarci problem i to na celoj Sitoniji. Mi planiramo da ponesemo autan i raid na struju.

Puno sam gledala cenovnike raznih agencija i ukoliko do kraja februara uplatite ceo aranzman najjeftinija je sabra a ukoliko idete na rate to nisam sigurna.

Prenesite utiske svakako kada se vratite sa letovanja :)

:sorry: sad sam nasla i prilicno sam razocarana - kamenje+alge :(.

Mi smo culi da je pesak... videcemo kad odemo pa cu preneti utiske.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na prenetim utiscima! I mi smo culi da su komarci problem i to na celoj Sitoniji. Mi planiramo da ponesemo autan i raid na struju.

Puno sam gledala cenovnike raznih agencija i ukoliko do kraja februara uplatite ceo aranzman najjeftinija je sabra a ukoliko idete na rate to nisam sigurna.

Prenesite utiske svakako kada se vratite sa letovanja :)

Mi smo culi da je pesak... videcemo kad odemo pa cu preneti utiske.

to je lepa vest! gledam ovaj hotel i athena pallas village... a ti komentari o plazi su me razocarali... nadam se da ce se javiti neko ko je letovao u blue dolphin da nam prenese utiske.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Predlog za borbu protiv komaraca-raid na struju za sobu, a raid fenjer na otvorenom (licno isprobano, dok sedite u basti, terasi, otvorenom prostoru) odlicna zastita, nema jak miris, ali je veoma delotvoran

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Predlog za borbu protiv komaraca-raid na struju za sobu, a raid fenjer na otvorenom (licno isprobano, dok sedite u basti, terasi, otvorenom prostoru) odlicna zastita, nema jak miris, ali je veoma delotvoran

Hvala!!! :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam bio sa porodicom prošle godine u hotelu i mislim da je hotel odličan. meni se i plaža dopada, sastavljena je od više plažica.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam bio sa porodicom prošle godine u hotelu i mislim da je hotel odličan. meni se i plaža dopada, sastavljena je od više plažica.

konacno neko ko je bio tamo :happy: ! nasla sam njihov facebook profil i gledala slike plaze... sve je veoma detaljno slikano i lepo izgleda (malo trave po morskom dnu, ali moze se izbeci, cini mi se da je nema svuda).

ono sto me interesuje, a ne mogu da procenim, je da li ono drvece pravi prirodan hlad bar na nekim delovima plaze? cini mi se da se u tom delu gde je drvece na nekim slikama vide stolovi, valjda od beach bara....jesam li u pravu ili samo vidim ono sto zelim?

jesi li mozda bio/video family sobe i, ako jesi, kako izgledaju (kao na slikama na sajtu)? trebalo bi da su u prizemlju?

hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bio sam u family sobi, nas četvoro od toga dvoje dece, sobe izlaze na baštu i dosta su velike.

Ne računaj na hlad od drveća, isplati se uzeti ležaljke, naročito na manjim delovima plaže koji su i najlepši.

Mi ozbiljno razmatramo da odemo u isti hotel i ove godine.

Levi deo plaže, prema Metamorfozisu:

levo.jpg

lepši i manji, desni deo, sa malom plažicom i sa malo većom. Ima plaža i iza nje, bez suncobrana:

desno.jpg

Preko koje agencije gledaš ponudu za hotel?

Izmenjeno (jaksa)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bio sam u family sobi, nas četvoro od toga dvoje dece, sobe izlaze na baštu i dosta su velike.

Ne računaj na hlad od drveća, isplati se uzeti ležaljke, naročito na manjim delovima plaže koji su i najlepši.

Mi ozbiljno razmatramo da odemo u isti hotel i ove godine.

Levi deo plaže, prema Metamorfozisu:

levo.jpg

lepši i manji, desni deo, sa malom plažicom i sa malo većom. Ima plaža i iza nje, bez suncobrana:

desno.jpg

Preko koje agencije gledaš ponudu za hotel?

lezaljke i suncobrani su obavezni, a prirodni hlad bio bi dodatna pogodnost, jer vodimo dvoje dece (od toga jednu bebu). placaju li se lezaljke i suncobrani posebno ili idu uz pice? super su slike plaze i lepo izgleda to sto se sastoji od vise plazica.

gledala sam preko sabre, cini mi se da su ok cene za rane uplate.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27010
    Ukupno tema
    905852
    Ukupno poruka