Srdjansto

Malaga

60 poruka u ovoj temi

Borča,obavezno Andaluzija,uzivaces.Iz Sevilje ti mogu preporučiti Kordobu vozom sa Santa Justa železničke stanice,bila mi je lokacijski najzgodnija iz centra.Autobuska stanica mi je bila udaljenija a imaju i još jednu železničku stanicu.

Generalno,nemoj da brineš oko prevoza,odlične su i železničke i autobuske veze.U Malagi su železnička i autobuska jedna uz drugu,to sam već napisao.

Nisam išao u Granadu i Rondu jer sam želeo da uživam samo u Malagi,fantastičan je grad i uz to na moru,sa brojnim letovalištima u blizini.Bio sam do Fuenhirole,ne i do Marbelje.

Preporučio bih ti vozove gde god je to moguće.Pogledaj situaciju na Omio,to je nekadašnji Go Euro,tu možeš videti termine i cene i platiti voz ili bus regularno uz neku malu proviziju.

Zaista je neophodna dobra organizacija za Andaluziju,taj region nudi mnogo toga.

Do Fuenhirole obavezno iz Malage c1 lakim metro vozom,to je uživanje,i usput se može izaći u nekom od Costa del Sol letovališta.

Izmenjeno (Leicester)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja sam gledao Granadu iz Malage ali je zeleznicka veza losa jer ima presedanje i ima manje vozova tokom dana pa moras da se uklapas I da nepotrebno trosis vreme. Generalno iz Malage vozovi su bolja opcija, ali za Granadu je ipak bolje autobus. Duplo je jeftiniji, brzi a ide na svakih pola sata- sat. Mada, ako ne ides sam, mozda ti se najvise isplati za ta 3-4 dana da iznajmis auto ako mozes. Ustedis i na vremenu a cini mi se i u novcu.

Izmenjeno (Simo)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Leicester Планирам једне године Андалузију.

Севиља неколико дана (база за Кордобу) 
Малага неколико дана (база за Ронду и Гранаду) 

Гранада, Kордоба и Ронда су појединачни излет, дакле укупно три дана.

Који је најбољи транспорт из ова два града, када су у питању ови излети ?

Najbolji prevoz ti je auto. Enterprise rent a car sa osiguranjem moze da se nadje zavisno od sezone za 20 do 30e po danu. Renfe nije isplativiji od automobila, pogotovo ako je 2 ili vise osoba. 

Granada ti je 1 dan malo. Samo za  Alhambru treba nekoliko sati. Ronda realno 3 4h max je dovoljno ako planiras rucak ili slicno. Kordoba sama 1 dan je previse. 

Sem ako nemas neki poseban razlog za Malagu, Sevilja je najbolja kao baza. Malaga je 2h, Kordoba 1.5h, Ronda 1.5h, Granada 3h. Plus iz Sevilje mozes do Kadiza i Huelve. Takodje ako te zanima priroda, atlantska obala je daleko lepsa i zanimljivija, potez od Huelve do Tarife. 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Malaga je ovih dana krcata turistima. Bas sam se iznenadio, nisam ocekivao toliko zivosti u Februaru. U pojedinim restoranima se ceka u redu na mesto. Vreme, 17 stepeni u 9 uvece.

Restorani, kao po obicaju u Andaluziji, i dalje dosta njih ima meni samo na spanskom. Cene su i dalje ok, obroci idu od 9 do 14-15 evra, osim nekih vrsta riba i stejkova. Izgleda ne mare mnogo za engleske turiste i fudbal uopste. Sinocna katastrofa Liverpula mogla je da se prati samo u tih par engleskih i irskih pabova. Ostali nemaju tv.

Ono sto me iznenadilo je sto na Gibralfaru i Alkazabi na eksponatima imaju ispisano samo na spanskom objasnjenja. 

Evo 7  ujutru a napolju mrkli mrak, svanjiva  oko  8,  doduse  i smrkava se posle 7.

Izgleda ne radi opcija za postavljanje slika.

Izmenjeno (Simo)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam bila na Kritu. Hanja je živnula tek u petak. Agia Marina je pusta. Grcka ostrva nisu još  zimska destinacija.

Merkala sam neke karte za Valensiju, ali mi letovi nisu odgovarali. 

Sad znam da mi je Malaga sledeća zimska destinacija :D

Izmenjeno (Eowyn)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Malaga je ovih dana krcata turistima. Bas sam se iznenadio, nisam ocekivao toliko zivosti u Februaru. U pojedinim restoranima se ceka u redu na mesto. Vreme, 17 stepeni u 9 uvece.

Restorani, kao po obicaju u Andaluziji, i dalje dosta njih ima meni samo na spanskom. Cene su i dalje ok, obroci idu od 9 do 14-15 evra, osim nekih vrsta riba i stejkova. Izgleda ne mare mnogo za engleske turiste i fudbal uopste. Sinocna katastrofa Liverpula mogla je da se prati samo u tih par engleskih i irskih pabova. Ostali nemaju tv.

Ono sto me iznenadilo je sto na Gibralfaru i Alkazabi na eksponatima imaju ispisano samo na spanskom objasnjenja. 

Evo 7  ujutru a napolju mrkli mrak, svanjiva  oko  8,  doduse  i smrkava se posle 7.

Izgleda ne radi opcija za postavljanje slika.

Nadam se da ce biti detaljnijih izvestaja iz Andaluzije. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bice detaljan izvestaj cim stignem kuci. Nadam se da ce slike moci da se postave sa kucnog racunara jer sa telefona izbacuje neku gresku.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Молио бих да ме неко просветли како доћи до неких повољнијих карата за лет до Малаге половином јула .

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zavisi sa kog aerodroma,nema tu neke velike pameti. Air Serbia ide direktno do Malage ali trebalo je što pre bukirati taj termin u glavnoj sezoni,zimus su povratni letovi bili oko 220 € u economy light tarifi. Sada su verovatno skuplji.

Možda može da se uhvati konekcija preko nekih drugih aerodroma,Ryanair, Wizz air,možda Vueling,Volotea ili neko drugi. Omio sajt ima dobar pretraživač za sve vidove prevoza pa i avionski i izbaci nam najpovoljnije opcije kada se ubaci početna i krajnja tačka.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Аир Србија повратна карта 460 еур , за ове друге не знам , нисам гледао , хвала у сваком случају .

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Omio mi izbacuje za 396 € najpovoljnije round trip ako se recimo ide 15. jula na 10 dana na primer,morao sam da ubacim neke datume. Idi na oficijelni sajt Omio,to je bivši Go Euro. Taj najpovoljniji round trip je KLM preko Schiphol aerodroma do Malage i nazad,nema ništa povoljnije,računaj oko 400 € otprilike. Moraju definitivno da se ranije bukiraju ti termini i full sezoni jer će svi tada da putuju,bila je korona i ukinuli su sve mere,zato sada svi idemo negde.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Хвала за информације .

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka