Srdjansto

Malaga

60 poruka u ovoj temi

Ne znam u kom kraju si smesten(a), ali meni prevoz nije uopste trebao jer je sve nekako blizu

Hvala

https://www.booking.com/hotel/es/apartamento-historico.es.html

Biću smješten u ovom apartmanu. 

Planiram i jedan da odvojiti za posjetu Sevilji. Da li je neko možda koristio usluge rent a car agencija, npr  https://www.malagacar.com

Mnogo su jeftiniji od SIXT-a, Europcara i sl. Da li su sigurnu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja sam uzeo od njih auto 10 dana i sve je bilo ok,bili su bas povoljni -koliko se sjecam za 10 dana sa 0 eura ucescem u steti kostao me seat ibica 135 eura.

Ima i ona fora da ih zapratis na fejsbuku tj njihovu stranicu pa dobijes kod i prilikom rezervacije kola dobijes 10% popusta.

Izmenjeno (stalker)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala. Vidim da ne traže depozit, ne blokiraju iznos na kartici, ali basic paket dozvoljava 150 km/da (preko se plaća 0.4e/km)

I još pitanje, da li je potrebna medjunarodna vozačka dozvola? Centoauto traži medjunarodnu dozvolu za nonEU vozače.

Capture.JPG

Izmenjeno (ElRe)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nekoliko sam puta uzimao kola po Evropi i nikad mi niko nije trazio tu medjunarodnu dozvolu,pogotovo sad za tim ne postoji ni minimum mogucnosti kad je i ova nasa upodobljena evropskim standardima zato o tome ne morate brinuti.

Ono sto je mnogo vaznije da kazem je da je basic ocija koja kako i pise ima osiguranje

PARTIAL DAMAGE COVER WITH EXCESS sto znaci da postoji ucesce u eventualnoj steti ili prevedeno na srpski jezik kolika god da je steta u tom iznosu vi cete je platiti na primer ako je ucesce u steti 800 eura kod svake stete koja je do tog iznosa sve cete vi platiti a ako se desi steta od recimo 3000 eura platicete samo taj iznos.

Ovaj full pack ima to osiguranje bez ucesca u steti kao sto i pise

Fully comprehensive insurance WITHOUT EXCESS sto znaci da ne ucestvujete u placanju bilo koje stete bila ona 5 eura ili 5.000 eura.

Posto je razlika u ova dva paketa 23 eura a u ovom skupljem pored potpunog osiguranja imate i neogranicenu kilometrazu i besplatno da registrujete jos jednog vozaca ako uopste to zelite koji ima pravo da upravlja tim vozilom ja bih ipak uzeo taj FULL PACK a vi cete svakako samo odluciti .

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zahvaljujem

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li se u Spaniji može jednostavno kupiti prepaid SIM paket za internet i koje su cijene?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ja sam iznajmljivala auto 11 dana bilo 200e, naravno full paket jer je kilometraza za basic besmisleno niska.

karticu sam uzela simyo, 3GB i pozivi 10e. svratis u poslovnicu. mislim da su ponude svih operatera slicne.

kad stignem napisacu detaljniji izvestaj :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ja sam iznajmljivala auto 11 dana bilo 200e, naravno full paket jer je kilometraza za basic besmisleno niska.

karticu sam uzela simyo, 3GB i pozivi 10e. svratis u poslovnicu. mislim da su ponude svih operatera slicne.

kad stignem napisacu detaljniji izvestaj :)

Hvala. Pretpostavljam da Simyo ima poslvnice manje više na svakom prometnom mjestu, shopping centru.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ja sam naisla u carrefour marketu, a iskreno nisam previse obracala paznju, mada ih sigurno ima svuda

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo,

Upravo se vratio sa putovanja Malaga-Granada. Sve je bilo fantastično. Malaga je prelijep grad sa turističkim dijelom grada, Alkazabom, Rimskim teatrom i Gibralfarom. U gradu je sve blizu i pristupačno tako da ko može da šeta do pola sata ne treba mu auto i javni prevoz (1.40e karta ili karta 20e za 20 vožnji, može je koristiti više osoba).

Grad je naročito lijep u predvečerje (od 19:00 pa do 23:00) kada su trgovi i restorani puni, svira se špansa muzika.

Za šoping preporuka El Corte Ingles shopping mall.

Granada je opet slična, ali na neki način drugačija priča. Albaisin i Alhambra su mjesta koja se moraju posjetiti, a na temi je već ispričano manje više sve.

Posjetu Kordobi i Sevilji ostavljem za neku drugu priliku.

Vodafone SIM kartica sa 5G interneta košta 10e tako da dalje nisam ništa tražio.

Izmenjeno (ElRe)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo,

Upravo se vratio sa putovanja Malaga-Granada. Sve je bilo fantastično. Malaga je prelijep grad sa turističkim dijelom grada, Alkazabom, Rimskim teatrom i Gibralfarom. U gradu je sve blizu i pristupačno tako da ko može da šeta do pola sata ne treba mu auto i javni prevoz (1.40e karta ili karta 20e za 20 vožnji, može je koristiti više osoba).

Grad je naročito lijep u predvečerje (od 19:00 pa do 23:00) kada su trgovi i restorani puni, svira se špansa muzika.

Za šoping preporuka El Corte Ingles shopping mall.

Granada je opet slična, ali na neki način drugačija priča. Albaisin i Alhambra su mjesta koja se moraju posjetiti, a na temi je već ispričano manje više sve.

Posjetu Kordobi i Sevilji ostavljem za neku drugu priliku.

Vodafone SIM kartica sa 5G interneta košta 10e tako da dalje nisam ništa tražio.

Kako si isao iz Malage u Granadu? Da li je to bio samo jednodnevni izlet ili si proveo nekoliko dana? Najvise me zanima ukoliko je jednodnevni izlet kako si se organizovao i koliko cesto idu vozovi na toj relaciji.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Putovao sam vozovima po Andaluziji,doduše nisam išao od Malage do Granade.Sada sam bacio pogled na Omio i video sam da ima nekoliko vozova dnevno na toj liniji,u pitanju su Renfe vozovi.Cene su raznolike,u zavisnosti od termina i drugih faktora.Baci pogled na Omio,tu možemo da bukiramo direktno vozne karte,ja sam plaćao preko njih i odštampao karte,pokazao kondukteru u vozu i to je to.Mislim da Renfe ne prima naše platne kartice,a ni Alsa ne prima što se tiče njihovih autobusa.

Maria Zambrano je glavna železnička stanica u Malagi i baš je nova,uređena,jako mi se sviđa.Odmah iza se nalazi i međugradska autobuska stanica,i tu se mogu naći Alsa autobusi do Granade i drugih mesta.

Moj utisak je da nema gužve i da se lagano vozne i autobuske karte mogu kupiti istog dana kada se i putuje.Pogotovo sada u ovoj situaciji neće biti gužve.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Putovao sam vozovima po Andaluziji,doduše nisam išao od Malage do Granade.Sada sam bacio pogled na Omio i video sam da ima nekoliko vozova dnevno na toj liniji,u pitanju su Renfe vozovi.Cene su raznolike,u zavisnosti od termina i drugih faktora.Baci pogled na Omio,tu možemo da bukiramo direktno vozne karte,ja sam plaćao preko njih i odštampao karte,pokazao kondukteru u vozu i to je to.Mislim da Renfe ne prima naše platne kartice,a ni Alsa ne prima što se tiče njihovih autobusa.

Maria Zambrano je glavna železnička stanica u Malagi i baš je nova,uređena,jako mi se sviđa.Odmah iza se nalazi i međugradska autobuska stanica,i tu se mogu naći Alsa autobusi do Granade i drugih mesta.

Moj utisak je da nema gužve i da se lagano vozne i autobuske karte mogu kupiti istog dana kada se i putuje.Pogotovo sada u ovoj situaciji neće biti gužve.

Hvana na odgovoru. Gledao sam i ranije, vozovi na toj relaciji bas nisu prednost. Vreme putovanja je isto kao bus a bus je duplo jeftiniji. Ovde nema nekih popusta ako se ranije kupe karte a jos postoji i raznih peripetija oko pandemije pa ima presedanja. Bus je bolja opcija na ovoj relaciji, direktan je a cena je fiksna i niza nego da se putuje vozom.

Izmenjeno (Simo)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mislim da ću ići opet jednom u Malagu,baš radi obilaska Granade.Dobre su im saobraćajne konekcije.Sa vozovima bude ponekad presedanja,neki deo se prelazi busem,imao sam tu situaciju od Sevilje do Malage.

Setih se i odličnog izbora naočara za sunce u Malagi po povoljnim cenama,velikog broja butika i na samoj železničkoj stanici Maria Zambrano,tu valja fino prošetati.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Leicester Планирам једне године Андалузију.

Севиља неколико дана (база за Кордобу) 
Малага неколико дана (база за Ронду и Гранаду) 

Гранада, Kордоба и Ронда су појединачни излет, дакле укупно три дана.

Који је најбољи транспорт из ова два града, када су у питању ови излети ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka