radioaktivni

Informacije o putovanju kolima u Rumuniju

154 poruke u ovoj temi

idi preko Vrsca i vrati se preko Zrenjanin,ili obrnuto,seoskih puteva nigde ne mozes da izbegnes,autoput jos ne postoji,Vrsac je veci prelaz.Preko Vrsca imas dobar put sve do Temisvara,nov asfalt,tamo vec ne znam,davno sam bila.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Kakva je situacija za poseta Temisvara, jel sigruno za moje auto jer Rumunija mi jos deluje kao prevarantska zemja pa da se ne vratim pesaka :D ? Ima neko sveze informacije ?

Znam da je Temis prelep grad pa zelja mi je da ga posetim :)

Izmenjeno (BojanMKD)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel se placa parking ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U Iulius se ne placa parking i ogroman je

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Krecemo veceras za Temisvar :)

Posto je polazna tacka Batajnica, razmisljam da ne idem preko Beograda (sto ukljucuje Brankov most i Pancevacki most sa sve ulicom 29.novembra), da ne upadam u tu guzvu i dangubim vreme i zivce??? Mozda da iz Batajnce produzim auto-putem prema NS, skrenem na Zrenjanin i produzim prema Temisvaru? Mozda je malo dalje ali bar nema guzve...

Ima li neki pametan predlog ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I mi upravo razmisljamo sta i kako, mi smo blizu pancevca ali s obzirom da su zatvorili prilaz sa Bogoslovije bice veselo....

Mi krecemo oko 3!

Vidimo se :hello:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uhh...ako su dobro napisali to je od 22h veceras, do tada cemo valjda proci tu problematicnu tacku :)

*** Odem na viamichelin sajt i ukucam Beograd-Temisvar preko Vrsca...i izbaci mi neku kretensku rutu, kod Vrsca me prebaci umesto na granicu nekud juzno, pa tek kasnije na granicu, i cela ruta ispadne 233km, a trebalo bi da bude oko 170-180km!!!

Zna li neko o cemu se radi? Da nije doslo do zatvaranja nekog granicnog prelaza ili neki radovi pa je zatvoren put???

P.S. Ubacio sam mapu u post

ViaMichelin.pdf

Izmenjeno (Zof)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi krecemo za pola sata pa ti javljam stanje na mostu.

Kum stigao u Temisvar, normalno preko Vrsca, nema nikog. Hotel je vrhiunski, po njemu....

Vinjeta 3 evra, spremi sitno, ne vracaju kusur!!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ajde javite ne bilo vasm tesko :) i odakle mi sitno 3eur, pa nemam ja kovnicu kuci...dacu im 5 pa nek popiju pice!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kumu nisu od 50 hteli da vrate, hahahahahaha

ovaj napravio haos...

odosmo!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja se spremam u nedelju na jednodnevni izlet u svojoj reziji,a onda na temisvarski aerodrom pa pravac Venecija.Citam na ovom forumu da je problem na granici sa cigaretama,pa me zanima da li mogu da ponesem za svoju upotrebu 2 boxa ili i dalje mora da se krije ispod tapacirunga,kao "onih dana"?

Inace forum je odlican i nakon detaljnog citanja uopste nemam dilema gde i sta obici u Temisvaru.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nas su pitali za cigare i alkohol, vidim da im je to standardna procedura za sve putnike koji prelaze granicu. U to vreme kad smo mi prelazili bilo je i pra lokalaca na biciklima, i njih su kontrolisali da ne prenose cigare (otvarali zenama rucne torbice), bas im je pik na cigare koliko sam shvatio...ne znam koliko smete zvanicno da prenesete, ali mislim da se moze rasporediti malo u torbu, malo u neki ranac, dzepovi itd.

Napomena: PARKING u Temisvaru se NE PLACA U SUBOTU i NEDELJU!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ljudi, moze li malo pomoci? Za vikend idemo u Kastel Banaterra u Srpskoj Crnji i, unapred racunajuci na manjak sadrzaja za ceo vikend, planiramo put do Temisvara. Isli bismo kolima mog brata. Interesuje me da li ce zbog toga praviti problem i sta je potrebno od dokumenata na granici, pasos, saobracajna, vozacka i sta jos? U prethodnim postovima videh da se tamo okupuje vinjeta. Da li je potrebna medjunarodna dozvola ili zeleni karton? Ne zamerite, znam da vec pise negde iza, potrebne su mi svezije informacije. Prvi put idemo kolima van zemlje, pa bih da sve proverim, zato sto odavno prizeljkujem da vidim ovaj lepi grad, a nikako ne stizem i sada sam bas euforicna. Hvala puno!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Ninockic

Slučajno naleteh na ovu temu, planiramo uskoro vikend u Temišvaru pa... Za kola znam sigurno da ti je potrebno ovlašćenje za upravljenje tudjim vozilom, ako auto nije na ime toga koji vozi, a koje se uzima u AMSS. Međunarodna dozvola je takođe potrebna gde god da putujete, ali bolje neko ko je bio u Temišvaru da ti kaže da li je baš traže.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Auto moto savez Srbije- Propisi u Evropi

Tu ima napisani propisi u pojedinim zemljama Evrope. Naravno, nadam se da je stvarno takvo stanje i na terenu, kao na njihovom sajtu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27019
    Ukupno tema
    906019
    Ukupno poruka