jeeydeey

Lassi ili Skala

68 poruka u ovoj temi

Ja sam bila prosle godine u Lasiju i jeste cudno mesto bez korza, rive i girosa:D ali opet s druge strane ima prelepu plazu Makris Galos i odlicno je kao polazna baza za obilazak ostrva. Ako niste tip koji voli aktivan odmor i ako nemate auto onda je Lasi super za vas. Navece mozete setati do Argostolisa taman da svarite veceru. Sto se tice girosa ipak se sluzi u jednoj taverni na magistrali, blizu ona dva supermarketa, zaboravila sam ime taverne ali sva je u plavpoj boji. Kefalonija je divno ostrvo i verovatno cu ga opet obici zbog prelepih plaza.

Taverna koja sluzi giros se zove Tzogias. :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Taverna koja sluzi giros se zove Tzogias. :D

Takoe.:D

Hvala Mala Sireno:klap:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kakvo je vreme generalno. Prosle godine je bila malo "hladnija" voda do oko 25 jula.

Ako je vrucina kao i u ostalom delu Grcke, onda ...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Skala je prijanija za odmor..Voda topla oko 25 stepeni.

Ko želi da se odmori,uživa u divnoj plaži i  pristojnim cenama

Skala je pravo mesto Grci su potpuno opušteni, ne skaču i ne vuku za ruke.. Kola je bolje iznajmiti iz Beograda..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima li neke zabave u Skali ili je bas dosadno za mladje?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima :D 

Iscitala sam temu, ali opet imam dilemu, Lasi ili Skala sa malim detetom, 2.5 godine. Zagrejali smo se za Skalu, ali me je danas koleginica malo pokolebala jer kaze da je Skala bez veze i sem plaze nema nista, mada ja nisam stekla takav utisak. Jasno mi je da je Lasi blize gradu, ali sa druge strane cini mi se da Lasi nema sirinu i da je sve smesteno uz magistralu, a s obzirom da bismo isli sa malim detetom ne mozemo da racunamo preterano na neke obilaske. Bitno nam je da u mestu postoji neki sadrzaj interesantan detetu, parkic npr. Lasi mi deluje kao Vrahos, a to ne zelimo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Iscitala sam temu, ali opet imam dilemu, Lasi ili Skala sa malim detetom, 2.5 godine. Zagrejali smo se za Skalu, ali me je danas koleginica malo pokolebala jer kaze da je Skala bez veze i sem plaze nema nista, mada ja nisam stekla takav utisak. Jasno mi je da je Lasi blize gradu, ali sa druge strane cini mi se da Lasi nema sirinu i da je sve smesteno uz magistralu, a s obzirom da bismo isli sa malim detetom ne mozemo da racunamo preterano na neke obilaske. Bitno nam je da u mestu postoji neki sadrzaj interesantan detetu, parkic npr. Lasi mi deluje kao Vrahos, a to ne zelimo.

Ja bih uvek u Lassi..Ali po onome sto ste vi naveli Skala je bolji izbor za vas...Ali ako ne ne racunate na obilaske onda je steta da idete na Kefaloniju..Otici na Kefaloniju a ne obici je je velika steta.

I da...Lassi nema nista, bas nista od sadrzaja za decu..Ako ste mislili na parkic, luna park, setaliste ili nesto slicno zaista nema...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja bih uvek u Lassi..Ali po onome sto ste vi naveli Skala je bolji izbor za vas...Ali ako ne ne racunate na obilaske onda je steta da idete na Kefaloniju..Otici na Kefaloniju a ne obici je je velika steta.

I da...Lassi nema nista, bas nista od sadrzaja za decu..Ako ste mislili na parkic, luna park, setaliste ili nesto slicno zaista nema...

Draga Sandra, 

Bili smo pre dve godine u Skali, zatim dva puta u Lasiju. Ipak, bez deteta (dete nam je veeeliko). Skala je veoma ljupko mesto. Ima kompletnu infrastrukturu, parkić, ambulantu s ljubaznim i dobrim lekarom (ako baš ustreba), a tokom našeg boravka bila je u parku organizovana mađioničarska predstva za decu; mi smo uživali zajedno s njima. Za to kratko vreme imali smo sreće da prisustvujemo i koncertu lokalne muzičke škole, čiji su članovi izvodoli grčke kompozicije (posebno je lepo dočekana ona iz filma "Grk Zorba", ali i ostale, vodilo se računa i o kvalitetu i o popularnosti). Izuzetan doživljaj. 

Zašto smo posle toga išli ipak radije u Lasi? Zato što više volimo peščane plaže, a u Skali je mešavina šljunka i peska, pa mnogi koriste plastične patike kako ne bi osećali žuljanje... Ipak, to je individualan izbor. Drugo, Lasi je veoma blizu Argostoliju, najvećem gradu na ostrvu. Stiže se za desetak minuta, autobusi idu na 15-20 min, ali to Vama (zbog deteta možda i nije važno). Dete bi u Argostoliju verovatno bilo najviše oduševljeno velikim kornjačama koje plivaju uz obalu... Naravno, i u A. ima sadržaja zanimljivih za dete, parkića i igrališta u centru, ali samo ako imate auto ili ako detetu ne smeta vožnja basom, bar tih 15 min. 

Još jedan plus za Skalu: iz Skale kreće brod kojim se obilazi Itaka. Vožnja je zabavna, za to se potrudi i sam kapetan, koji ume i da zaigra :D. Povratak na palubi, pod zvezdanim nebom je zaista romantičan, a u međuvremenu vam se može pridružiti i neki delfin :srce:

Srdačno, 

Gaga 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka