jvm

SIKIA

753 poruke u ovoj temi

Sto se peskira tice, imali smo i vise nego sto je bilo potrebno. Grci koji su bili u apartmanu do naseg su komentarisali da su imali manje, ali im je Marija donela cim su trazili.Nama je falilo nesto posudja i takodje nam je odmah donela. Zamerka bi mogla da bude sto ima samo jedan reso (jedna ringla), pa ako bi uz kafu jos nesto, mora da se saceka. :)

Mi smo bili 10 dana, za to vreme cistili su samo jednom (5-ti dan) i menjali posteljinu i peskire (peskira ima dovoljno, tako da nije problem sto ih menjaju tek 5-ti dan).

Kupatilo sasvim pristojno (novo skroz), saljem ti slike na pp.

Nadam se da je takav slucaj i sa ostalim apartmanima. :rolleyes:

Izmenjeno (nensyc)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hvala nensyc :thankyou:

Nama je rekla da menja peskire i posteljinu na 3 dana. Tako da cu ja tako h. traziti. Ocigledno su ulozili malo u sobe, sto mi je bas drago.

Rekla si da ste iznajmili sobu 4. Jel to apartman ili studio?

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

U pitanju je apartman. Tu ima 6 smestajnih jedinica, od kojih je samo jedan apartman, koliko smo mi shvatili. :)

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav svima! Ovo je zaista mesto za svaku moguću informaciju. Ne treba vam ni agencija, ni navigacija, ni vodič, sve je ovde napisano do detalja :)

Ono što nisam uspeo da nadjem su neka iskustva o smeštaju Studio Porto Marina, koji se nalazi u Skala Sikia (odn. plaža Pigadaki ili Limanaki, ne znam više ni kako se zove).

Rezervisao sam od 20.-30.08. Kao jedini nedostatak mi se čini nedostatak većeg dvorišta, s obzirom da ću ići sa ženom i dvogodišnjim sinom i malo jača cena - 65e. Inače planiramo da obiđemo sve plaže u okolini, pa mi se zbog toga nije činilo bitnim dvorište.

Međutim, onda sam došao do ovog foruma i video da svi jako hvale Hotel Katia, i zaista prelepo izgleda, pa sam i njoj poslao upit, ali evo već par dana ne odgovara (vidim da se nekoliko ljudi već žalilo na spore odgovore).

Eto toliko od mene, bio bih zahvalan na bilo kakvim informacijama o studiju Porto Marina i o samom tom "naselju" Limanaki, u smislu da li ima bilo kakva radnjica, pekara?

Hvala još jednom!

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Sam Limanaki predstavlja plazu sa tri taverne i nekoliko kuca u zaledju, medju kojima je i Port Marina Studios. Osim navedenog tu nisam primetio nikakav drugi sadrzaj koji te interesuje. Postavicu par fotki napravljenih proslog leta na Limanaki plazi. Najblize prodavnice i pekare su u Paralia Sikias (Melisi kamp) ili na putu ka Sartiju ili Sikiji.

589c5b73146a3_552452IMG_20160719_090906.589c5b7dc709c_554IMG_20160719_095209.jpg

Pogledaj i ovaj link gde sam postavio jos dve panorame sa Limanaki plaze

Izmenjeno (Vlaks)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hvala puno na informacijama. Na Vlaksovu preporuku sam ipak rezervisao Nina studios. Prelepo izgleda i dosta je jeftinije u odnosu na prvobitnu varijantu u Limanakiju. Brzo su mi odgovorili na upit o slobodnom terminu, uplatio sam depozit i to je to. Koliko sam video is Vlaksovog iskustva, sve je prošlo bez problema, pa će valjda tako i u mom slučaju da bude :)

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@Mire_NS, ne brinite se, Nina, odnosno, njena cerka Marija sa kojim ste dogovarali najam su ljubazni i veoma odgovorni domacini. Imacete sve uslove za jedno lepo letovanje.
Moja je preporuka samo da se naoruzate sredstvima protiv komaraca cija je pojava u vecernjim casovima zagarantovana zahvaljujuci cinjenici da je celo mesto okruzeno zelenilom.

Ukoliko Vam trebaju jos neke informacije, slobodno pitajte.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Dragi forumasi jel bio neko u Toula's house u Sikiji i kakvi su utisci? Hvala! :)

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Takođe postavljam pitanje za smeštaj Myloi studios Sikia, i navodim šta sam uradio. Web sajt deluje dosta dobro, link, dosta slika ima i kod Nikane na sajtu. Ima noviji deo i stariji, naravno ovde razmatram samo noviji, vidi se glavna zgrada na slikama. Na trip advisorima i ostalima gde daju ocene kažu da su čisti, veoma ljubazni i naravno tesni unutra, što se podrazumeva. Terase nisu male. Kuhinjice u novom delu su odvojene od soba za spavanje koje imaju uglavnom po 4 kreveta, u mom slučaju 2 bračna. Čovek mi dao ponudu 50 EUR za 10 dana od 11.avgusta za 4-krevetni studio koji sam ja izabrao gledajući slike i strane sveta, uzeo "pogled na more" :D. Poslao mi i slike sa sajta koje su iz tog studia. Što je dodatni plus, tražio je samo 50 EUR avans preko banke ili WU. Komunikacija vrlo brza i efikasna, jedino mu engleski nije najbolji pa koristi svega par osnovnih reči po mailu, ali dovoljno da ga shvatim. Čisto i mirno okolo, kažu posetioci po sajtovima (ima i stranaca i naših), da ima i lepa i dobra taverna na izlazu iz te njegove "uličice", baš kod one "kule" iza plaže. Ja mu platio preko WU, pa šta bude. Prošle godine smo isto bili na toj strani i bilo je sjajno, deca vole i Kalamitsi i Sarti za šetnje uveče, svideo nam se taj fazon Sikia plaže i taj deo oko Valti plaže, ... S obzirom na cene Sitonije za ovu sezonu, ovo deluje dosta dobro.

Na pretragama ovog foruma nisam ništa našao u vezi ovog smeštaja, pa eto, ako neko ima neki info ?

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Dowie,

Prošle godine sam sa porodicom (ja, suprug, deca 1 i 4 god) letovala u  Myloi studios Sikia, od 01.08-08.08.2016, studio 45 eura/danu.

Komunikacija je išla preko sa njihovim lošim engleskim, gde su nam rekli da nas čeka 4 bed studio, with a balcony and your only coffe table - čitaj između redova!

Rezervisali dirketno, preko mail kontakta sa njihovog sajta. Avans 50 eura preko WU.

Moj savet je da proverite da li su Vam rezervisali sobu u novom delu, jer je nas dočekala soba - sobica u starom delu, sa zajedničkom terasom - koja je u stvari prolaz za sve goste iz starog dela. I našim coffe table-om :).

Četvorokrevetni studio je u stvari soba sa dva kreveta širine po dva jastuka poređanih jedan do drugog.

Jedan utikač u celoj sobi. TV naravno kutija za cipele i grčki kanali.

Tuširanje samo ako sednete na WC šolju, mudro napravljeno! Poplava u kupatilu do članka posle svakog tuširanja.

Od komšija nas je delio zid napravljen od ploča debljine 1 cm - lepo smo mogli da čujemo i njihovo nezadovoljstvo.

Promenili su nam posteljinu i počistili nakon petog dana nakon što sam išla da ih pitam kada planiraju to da urade.

Po meni ovaj smeštaj - u starom delu ne vredi ni 5 eura/danu i jedino što vredi je dvorište i pesak za decu sa ljuljaškama.

 

 

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@JchemNovi deo je u pitanju, terasa je skroz kontra od starijeg objekta, imam fotografije konkretnog studia. Nadam se da ima prave zidove, bar deluje tako :) Proveriću mu širinu kreveta u cm, mada na svim apartmanskim slikama iz Grčke dupli kreveti deluju usko jer objektivi foto aparata izdužuju, da bi uhvatili celu sobu snimkom. Viđao sam po netu žalbe za taj smeštaj u starom delu, mada je to nekako i naglašeno i na sajtu smeštaja i kod Nikane. Svakako veoma korisno od tebe. Hvala i pozdrav.

Edit: Danas mi odgovorio da su double beds u mom studiou dimenzija 1,5 x 2 i da studiji jesu za 4 osobe, što mu dođe grčki standard dušeka od 140 cm. Videćemo...

Izmenjeno (Dowie)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mi ove godine u Linaraki studios. Ne vidim da je iko od naših bio tamo. Ako neko bude imao neke informacije pre nego što odemo, bilo bi dobro da nam kaže bar nešto o samom smeštaju.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima
 

image-0-02-01-3d048f6f9206d4c29ce5e40294image-0-02-01-0dacd3db297c5b5262bed1071a

apartman br.4

 

Mi smo bili prosle godine  kod Marije. Do prelepe, siroke i puste plaze u Sikiji treba nekoliko minuta peske. Nama je ona bila omiljena bas tako nesredjena kakva jeste. Naravno obisli smo sve plaze u okolini. Nas smestaj je bio ok. Namestaj nov. Zamerka koju smo mi eventualno mogli da imamo je velicina apartmana. Malo je manji u odnosu na ono sto smo navikli, a petokrevetni je. Tu su uglavnom ili Marija ili njene cerke, tako da ukoliko vam bilo sta treba, imate se kome obratiti. Ako nekog zanima nesto konkretno, pitajte.. :rolleyes:

Zdravo nency, imate li jos neku sliku smestaja? Mi smo uplatili ove godine bas u tom petokrevetnom apartmanu od 1.avgusta. Cena je dostigla 60 eura :(

Ako sam dobro razumeo prethodne postove, samo je jedan taj 5-krevetni u tom smestaju koji je blizu plaze. Kakva je plaza u tom delu? Ulaz u vodu, plicak i to? Bez obzira na cene i sve ostalo, za sada ne bih menjao Sitoniju nizasta na svetu, tako pustu i divlju

Hvala unapred.

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ovu godinu bas kasno smo poceli da trazimo smestaj, pa nasla sam ili bas skupo ili nije imalo nista slobodno. Uglavnom, samnom je i beba od 6m i jedino smestaj pored Sikia plaze je ponudio prihvatljivu cenu za August i eto blizina od plaze koja nece sigurno imate guzvu. No bas me zanima kako ce da ispadne sve ovo... Inace smo rezervisali u Maria Botu... Pa zanima me u glavno sve sto je vec pitao clan iznad mene. Hvala :)

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mi smo iznajmili dva studia od 15.7. Ako idete posle nas prenecu utiske :)

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26982
    Ukupno tema
    905029
    Ukupno poruka