Jellina

Lefkada bez automobila

274 poruke u ovoj temi

Pozdrav, pocetkom avgusta stizemo na Lefkadu, bicemo smesteni u mestu Ligia. Planirali smo da rentamo auto, ali koliko smo se raspitali, cene su jace u sezoni, preko 100 eura po danu, tako da razmatramo druge opcije za obilazak ostrva. Imala bih par pitanja... Da li su guzve u autobusima? Da li postoji krstarenje brodom do plaza na zapadnoj obali, a da krece iz Ligie? Kakva je plaza u Ligii i da li postoje neke u blizoj okolini koje vredi videti? Kako se krece cena taxi-a? Generalno, svaka informacija o Ligii je dobrodosla :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Zavisi od termina, čini mi se da neki oko 11 ide direkt, a kod ostalih ima presedanja. Ali ne treba mnogo da te to tangira - i ovaj što ide direkt, takođe staje na glavnoj stanici u Lefkadi/Lefkasu, i pauzira obično 5 minuta. Platiš unapred za stanicu koja ti treba i ne misliš mnogo. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Brišite modovi, duplikat. 

Izmenjeno (pilgrim011)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav, pocetkom avgusta stizemo na Lefkadu, bicemo smesteni u mestu Ligia. Planirali smo da rentamo auto, ali koliko smo se raspitali, cene su jace u sezoni, preko 100 eura po danu, tako da razmatramo druge opcije za obilazak ostrva. Imala bih par pitanja... Da li su guzve u autobusima? Da li postoji krstarenje brodom do plaza na zapadnoj obali, a da krece iz Ligie? Kakva je plaza u Ligii i da li postoje neke u blizoj okolini koje vredi videti? Kako se krece cena taxi-a? Generalno, svaka informacija o Ligii je dobrodosla :)

Ovaj post je verovatno premešten ovde iz neke druge teme, jer ga nije bilo kada sam odgovarao na drugu poruku. 

Elem, predlažem da pročitaš moj post sa prethodne stranice, a ovde ću dodati ponešto. 

Plaža je pristojna, koliko sam video prolazeći više puta ali za Lefkadu je ispod proseka. Ni u blizini nema ništa posebno. Gužvi može da ima, posebno kad se ukrcava "na pola puta", ali i ne mora, zavisi, kao i u BGu, od dana u nedelji, doba dana itd. Ostalo stvarno ne znam, osim da je taksi generalno skup na ostrvu. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26962
    Ukupno tema
    904659
    Ukupno poruka