ZekaZmaj

Bazeni u Beogradu i okolini

69 poruka u ovoj temi

meni je nekako najbolji na tasu bazeni a i najblizi su mi steta sto beograd nema neki aqua park

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mnogo lepi bazeni na Ledinama (kod Novog Beograda).. Restoran Hollywood :)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Od ove godine ima novi bazen i u Krnjači, nije loš, samo nekako mali ako dođe dosta ljudi...

Izmenjeno (zvezdanas)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Neprijatno iznenađenje ove sezone u S klubu u Jakovu...Ajde normalno je da platiš ulaz, vikendom 700 din, radnim danima 500 din, ali sada naplaćuju i iznajmljivanje ležaljki...:zid:  100 din po ležaljki, s tim što ne možeš da iznajmiš jednu, nego moraš par: :tik:

Po meni čist bezobrazluk.

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prevaranti...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koji kreteni pohlepni!

Ledine Aquapark 800dinara-vikend, radni dan i nocno kupanje ( 21-03h) Deca do 12 god. placaju 600dinara, U cenu je uključeno korišćenje svih sadržaja akva parka (bazeni, tobogani, dzakuzi kade, fitness centar, saune, slane sobe ).

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koji kreteni pohlepni!

Ledine Aquapark 800dinara-vikend, radni dan i nocno kupanje ( 21-03h) Deca do 12 god. placaju 600dinara, U cenu je uključeno korišćenje svih sadržaja akva parka (bazeni, tobogani, dzakuzi kade, fitness centar, saune, slane sobe ).

Ledine, akvapark Holivud... Jednom recju vise nikad u zivotu ni pedalj moje senke ne bi krocio tamo.

Povedem jednog vrelog dana moje klince, koji ajde, jesu i nisu klinci (15 i 16) na kupanje. Ulaz, naravno 800 dindzi, ali ajde, tobogani, bazeni, pa hajde. Sistem bazena kao tamo nisam videla nigde. Bazeni su zidani (preko metar i po visine zida), tako da se kroz njih prolazi kao kroz lavirint, odnosno ako ste na lezaljkama gledate u zidove bazena ili ogradu.

Prvi put sam otisla tamo i vec u startu mi se nije nista dopalo, sem vode koja mi je jedino trebala po onoj vrelini.

Plocice bazena koje otpadaju, budj koja se hvata medju njima na mestima gde je otpala fugna, na spoju poda i zida sa spoljne strane raste korov. Sve se ja pravim da ne vidim, jer je opet kazem, dosadna sam, bilo vruceee.

E sad, spasioci koji su maloletni, negde dozvoljavaju i skakanje u bazen, sto su dozvolili i mom sinu. Usled nemogucnosti da ga vidim (od onih zidova) i nesposobnosti spasioca da kazu zabranjeno skakanje, desila se nezgoda. Udario je u dno bazena i posekao teme i to bas bas...  Dadose mu neki peskir, pozvase me, on komplet krvav. Ni da li vam nesto treba, ni sve je u redu, ni nista. Spakovala sam dete u auto, neki mentol u panciru (da da u panciru na 40+) mi otvori kapiju da izadjem sa decom i to je to.

Prosli smo sa pet kopci, nista strasno na svu srecu. 

Kao sto rekoh, ne da ne vredi 800 dinara ulaz, nego jedino sto vredi je zatvoriti sve to.

Nikad vise i nikad vise.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nije u okolini i nadam se da nista slicno nece ni biti, kao i da ce jednom pretstai ovakva dikriminacija! Ili mi hrlimo ka UAE, SA i ostalim drzavam koje prave ogromnu razliku medju polovima?! :angry:

https://nova.rs/vesti/drustvo/u-srbiji-postoji-bazen-koji-razdvaja-muskarce-i-zene/

''Tako muškarci na gradskom bazenu mogu da se kupaju svakog dana od 11 do 15 i od 17 do 19 sati, a jedini ženski termin je po najvećoj vrućini od 15 do 17
časova i muškarcima je tada strogo zabranjen ulazak.

Ovakav slučaj nije ni u ostalim sandžačkim gradovima u kojima postoje bazeni ovakvog tipa – u Tutinu, recimo, ne postoji ženski termin, ali nije redak slučaj da žene zakupe privatni termin i odvojeno se kupaju od muškaraca.'

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka