ZekaZmaj

Bazeni u Beogradu i okolini

69 poruka u ovoj temi

Bazeni Queen u Dobanovcima je super. Radnim danima nije prevelika gužva. Može da se iznajmi baldahin, cena je 1000 dinara. Ulaz je 400 dinara. Po meni je bolje od S Kluba.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ide li se na bazene ove godine :neznam: ? Ima li sta novo?Ko je bio neka javlja 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam bio na otvaranju letnje sezone bazena, u Sportskom centru Olimp na Zvezdari,nisam ljubitelj bazena, zadesio sam se tu, jer sam na poziv snimao ali Olimp mi izgleda sasvim pristojno. Evo i snimka sa otvaranja:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Poklanjam dve danasnje karte za odrasle I jednu za dete za bazen u Jakovu. Mi smo bili pre podne, karte vaze ceo dan, pa ko moze da svrati, na NBG smo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cula sam da na Avali, na putu posle sela Tresnja, u selu cije ime ne znam, postoji otvoreni bazen sa restoranom  na uzvisenju sa prelepim pogledom na Avalu i okolinu. Zna li neko u kom je selu i kako se dolazi. Preporuka za ovaj i druge bazene na Avali?

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bili smo juče u Surduku na bazenima Horizont. Očekivali smo gužvu i bila je! Ti bazeni po meni nisu baš za plivanje, više su za neko brčkanje i to se u toj gužvi i moglo. Ima kao dva manja djakuzi bazena, oni su na momenat znali ostati i prazni, tako da smo se tamo najviše brčkali. Piše da se hrana i piće ne može unositi, ali niko nije pretresao, tako da sam ja unela vodu i plazmu. Cene su pristojne, konobari su tu, ali nisu nametljivi, niko ne tera da se nešto naruči. Ležaljki punoooo, prijalo bi da je manje. Verovatno ni sam gazda nije računao da će mu tako dobro ići. Put katastrofa, taj deo baš prema Surduku, mada su ga nešto proširili, možda će ga i asfaltirati. Sve u svemu, ostali smo ceo dan, dobro se proveli!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Lepo mesto, samo vikendom velika guzva...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cula sam da na Avali, na putu posle sela Tresnja, u selu cije ime ne znam, postoji otvoreni bazen sa restoranom  na uzvisenju sa prelepim pogledom na Avalu i okolinu. Zna li neko u kom je selu i kako se dolazi. Preporuka za ovaj i druge bazene na Avali?

U mestu Mala Ivanča. Ostalo izguglaj. Samo to je sve malo. Na Kosmaju imaš na dva ili tri mesta bazene.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Malo zakasnelo ali još uvek aktuelno.

Krajem septembra počela je zimska sezona kupanja u bazen hali na Otvorenom plivalištu Košutnjak. Natkriveni olimpijski bazen  dostupan je reprezentativnim selekcijama, sportskim i rekreativnim plivačkim klubovima, građanima, kao i osobama sa posebnim potrebama.  Radno vreme bazena Zavoda za sport je svakog dana od 7 do 22 sata, a cena ulaznice je prilagođena prema kategoriji korisnika.

Dnevna karta za građane radnim danima iznosi 250 dinara, a vikendom 300 dinara. Cena karte za decu do sedam godina starosti je 120 dinara, a za đake i studente 180 dinara. Mesečna propusnica za đake, studente i povlašćene kategorije iznosi 2500 dinara, dok će za istu propusnicu ostali korisnici izdvajati 3000 dinara. Lica sa posebnim potrebama za dnevnu kartu će izdvajati 180 dinara.

DSC04309a.jpg   DSC09158a.jpg
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 29.6.2015. at 18:20, ZekaZmaj je rekao/la:

Bila sam u Holivudlendu.

Sve je cisto i uredno. Uz ulaznicu dobijate veliki peskir za brisanje.

Razocarala me je temperatura vode u bazenima jer sam pre odlaska pozvala i  pitala koja je temperatura vode u bazenima. Dobila sam odgovor da je 35 u djakuziju, u velikim bazenu 32, velikom za plivanje 27... Medjutim, jedino je voda topla u djakuziju (32). Ostali bazeni nemaju ni 27. Neke mame sa malom decom su bas bile razocarane jer je deci ispod 12 godina zabranjen ulaz u djakuzi a samo je tamo voda topla...

Cena karte je prilicno visoka za ono sto nude (radnim danima 800 za odrasle, 600 za decu a vikendom 1200 za odrasle, 800 za decu).

Reklamiraju se kao akvapark a ustvari imaju samo 2 tobogana, koja ne pustaju u rad dok spasioci ne dodju na posao (14:30) :shokiran: a i tada puste samo jedan da radi :djavolko:

Od ostalih sadrzaja mogu se koristiti sauna, tursko kupatilo (ubacuju jaka etericna ulja mente) i tople klupe, uz koje su postavili samo zid od soli. Na sajtu reklamiraju slanu sobu koja ne postoji...

http://www.hollywoodland.rs

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Je l bio ko na Olimpu? Ima li nekog hlada tamo sem onog što suncobran napravi? Neko sveže fotografije da postavi?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Arandjelovac akva park katastrofa. Na pitanje zbog cega ne rade sve atrakcije, odgovor je bio redukovali smo, nema dovoljno ljudi u bazenima. Na pitanje zbog cega niste redukovali cene nisam dobio odgovor...

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Odlican je koncept bazena u Maloj Ivanci. Od ove sezone je novo pravilo, samo rezervacije i grupe manjeg broja ljudi. Samo za one koji su pravi hedonisti i potreban im je odmor i celodnevno uzivanje. Vrhunska klopa i super usluga. Pogledajte malo vise na malaivanca.com

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka