ZekaZmaj

Bazeni u Beogradu i okolini

69 poruka u ovoj temi

slazem se moze to i bolje ....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

jel neko skoro posetio neki od bazena ?

preporuke za ovu godinu ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mhhhhh, Kengur resort na Altini :volimenevolime:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bazen u Jakovu je strava! :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio na bazenu Centra zdravlja Izvor an Kosmaju, koji se cesto nudi na popustima? Zanima me da li je prevelika guzva vikendom i da li je voda cista? Imam kupona dva, ne znam da li da idem ili prodam, tesko i slobodno vreme da izdvojim...

Izmenjeno (Alexia)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je ko skoro bio u Jakovu ,s-klub u aqua parku .

Zanima me kakva je guzva vikendom i kako je uopste .

Isao bih sa klincima za ovaj vikend ako se vreme ne pokvari .

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Iako je prošla sezona, da samo podelim neka iskustva sa bazenima Horizont u Surduku.

http://www.bazenihorizont.rs/

Mi smo išli sredinom septembra, gužve nije bilo. Broj ležaljki je ogroman, tako da samo u jeku sezone može da se desi da ne bude mesta na ležaljkama.

Osoblje ljubazno.

Piće nije skupo, ima i raznih vrta klope (od roštilja, preko palačinki do pravog restorana).

Sve u svemu, nije jeftino (ako se dobro sećam 500 din) ali za mene vredi, jer ne idem često na bazen a kada odem ne volim da je gužva i neuredno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

da dignemo temu :D ...

ima li sta novo od bazena ili nesto novo u ponudi "starih" ??

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

mene posebno zanimaju bazeni za decu,dakle,pored toga sto ima za odrasle,da ima nesto i za decu,da je privatni,nema puno ljudi?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prošlog vikenda (29.06) bio sam na bazenima Horizont u Surduku. Ceo kompleks je jako lep i dobro organizovan. Ulaz je 500 dinara, za VIP ležaljke se doplaćuje prema cenovniku sa njihovog sajta. Pošto je sezona tek počela, gužve nije bilo, što je meni jako bitno, mogao si da izabereš koje hoćeš mesto i ležaljku. A kad nema gužve onda i u bazenu imaš dovoljno mesta za plivanje, kuliranje u velikim djakuzijima sa masažerima, a nema čekanja ni na mali bazen za sport. :) Usluga je odlična, čini mi se kad pomislim da pozovem konobara on je već tu. :))) Cene pića i hrane su po meni standardne i sasvim ok.

Ne znam kako je bilo pre, ali niko ne kontroliše da li unosite piće i hranu, tako da sam video goste koji su to izgleda znali pa su se obezbedili hranom. :)

Ono što se meni ne sviđa je što se dozvoljava "matorcima" da koriste dečiji bazen i da se brčkaju u njemu, jako je ružno i bezveze, a mogu da zamislim šta je tek tu kada su gužve. Drvene ležaljke i nisu baš udobne, tako da toplo preporučujem neki dušek da ponesete, peškir slabo pomaže. :)

Sve u svemu lepo sam se proveo i odmorio....i izgoreo. :)

.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

hvala na odgovoru,pa ja bih morala da udjem u taj decji bazen jer mi je dete malo,da se ne udavi..zato i pitam kako je to sve organizovano..sigurno ne bih ulazila da se buckam nicim izazvana :-)

ima li nekih tobogancica za decu,bilo sta od sadrzaja?koliko kosta voda,neki hamburger,kafa?

jer ako ne moze nista da se unosi,moze to da izadje dosta skupo,a ako nije "de lux" onda,ne bih ni isla...

i kako stici gradskim prevozom do tamo,koliko se putuje..?

hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@beogradjani

naravno da je ok da roditelji udju sa decom, nisam na to mislio kada sam rekao da mi smetaju stariji u plitkom-dečijem bazenu. :) Nema tobogana, samo taj mali bazen za decu i drvena kula za penjanje, provlačenje itd...:) Ima dva bazena za odbojku i tri velika đakuzija sa masažerima (i to je deci zanimljivo). Što se tiče cena ovako, pljeska je 200, punjena pljeska 230, pivo veliko 180, nes kafa 130 dinara, kokteli od 250 dinara.

Bazeni su od Beograda udaljeni oko 55km, nisam siguran da postoji neki gradski prevoz do tamo, morali bi se raspitati na bus stanici.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

hvala na odgovoru :-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

da dignemo temu :D ...

ima li sta novo od bazena ili nesto novo u ponudi "starih" ??

Moja preporuka su bazeni Premijer Prva nova banja u Vrujcima koji su udaljeni oko 90 km od Beograda.

Bazeni su cisti, voda topla (izbor temperatura vode u bazenima je od 28-31), ima masazera i lekovitog blata. Ulaz za odrasle je 300, za decu 200, cena iznajmljivanja lezaljki je 150 a suncobrana 100. Ko ne zeli da placa lezaljke postoje mesta oko bazena i na travi pa moze da tamo rasiri prostirku.

Cene hrane i pica je pristojna (sokici do 150 din, pleskavica 200, palacinke 150,...).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo danas bili na bazenima u Adi. To je oko 145km od Beograda. Povrsina na kojoj su bazeni je bas velika, dosta trave,borova i klupa sa stolovima po travnjacima. Parking je u hladovini i dovoljno je velik. Ulaz je 260 din za odrasle i 200 za decu od 4-15 god. Unutra ima na par mesta da se kupi hrana i pice,a možete poneti i svoje.

Postoje tri bazena. Jedan je za decu,sa blagom kosinom tako da je dubina od nekih 20cm do nekih 1,5m i u tom dubljem delu se nalazi mali tobogan sa vodom. Ima bas dosta velikih suncobrana oko samog bazena, a malo dalje na travi je super hladovina.

Drugi bazen je olimpijski, isto sa blagim nagibom pa je dubina od 1,5-2m. Treci bazen je sa toboganima. Imaju tri komada i solidno su veliki i brzi.

Guzve nema, tako da moze lepo da se pliva i nema cekanja na toboganima.

Ko voli fancy bazene sa baldahinima i đakuzijem ovo definitivno nije mesto za njega. Lepo se održava,voda je čista,a to je meni i najbitnije.

Malo je grublji beton oko bazena pa mozda nisu loši gumenjaci za decu,ali bar nema bojazni od klizanja po pločicama ;)

Nama je bas bilo lepo pa kome nije daleko,nek isproba :)

Izmenjeno (Tanja_NS)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka