Trulex

Kampovanje na Lefkadi

36 poruka u ovoj temi

Ima li neko iskustva sa kampovima na Lefkadi, ja sam našao da ih ima ukupno 5 ali mi ni jedan nešto nije oduševio, pa ako je neko kampovao u njima ili malo zavirio u njih neka napiše utiske.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja sam malo zavirila na Dessimi plazi i kamp je super, tusevi, zajednicka kuhinja, na samoj je plazi... istina je da ih ima dosta ali nisam na sve obracala paznju. recimo Kastri kamp ne radi (nesto renoviraju) ali je naj uredjeniji, ono sto sam videla preko ograde. obe plaze su super za gnjurenje.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da, kažu za taj kamp na Dessimi plaži da nije loš, a ovaj Kastri da je suviše blizu magistrali pa zna da bude bučno, a i oba ova kampa su na istočnoj obali ostrva, od ostalih ima jedan na Kathisma plaži i drugi Poros beach, oni mi izgledaju zanimljiviji, ne znam samo koja je plaža bolja, tj koja lokacija je bolja za obilazak ostrva ,ako je neko bio na obe neka napiše utiske.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dessimi je odlican i blizu je Nidri za setnja, video sam i kampovanje u Vasiliki ali to je div kamp, za surfere...isto video sam da su ljudi kampovali na Gira beach, ali svi su bili sa trejleri ne u sator ili prikolica...

Dessimi je i najeftin ne secam se koliko je bilo a pitao sam, a lokalna taverna koja drze vlasnici kampa je jako eftina imaju i kuvana jela i to vrlo ukusna :) Recimo znam da porcija musaka ili punete paprike s mesom kostale 5e porcija ali velika mogu da jede dvoje...Saganaki topeni sir je bio 2.5e, dok na svim ostalim mestima je bio oko 4e :)

Izmenjeno (BojanMKD)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kakva je ta Dessimi plaža, svi kažu da na istočnoj strani nema lepe plaže a dosta njih sponje ovu plažu, na slikama sam video dosta čamaca što mi baš ne godi.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nije kako na zapadnoj obali ali je fina ima prorodni hlad pod maslinjaka i voda po meni je najtoplija na celo ostrvo, kao da si pod tus ne u more :)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Videli smo puno kampera na Pefkuliji, u hladovini borova. Skoro da se sa obale nisu ni videli, tek kad se pridje vidi se pravo malo naselje...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Devojka i ja idemo 14-og na Lefkadu i bićemo smešteni u 2 kampa koja smo isčeprkali na netu i oba nam izgledaju skroz ok

Prvo ćemo boraviti 6 noći ovde- http://www.campingkariotes.com/enpage1.html

A zatim 4 noći ovde- http://www.porosbeach.com.gr/en/home/index.html

Pošto nemamo auto iznajmićemo skuter i prvih 6 dana obilaziti plaže bliže severo-zapadu a zadnja 4 dana plaže bliže jugo-zapadu ostrva, ali generalno planiramo da obiđemo što više plaža :D

Eto pogledaj ove kampove pa možda nađeš nešto što ti odgovara...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel možeš da napišeš zašto si izabrao baš ova dva kampa?

Za Kariotes sam čitao da je malo bučno pošto se nalazi skoro pa na magistrali, i čini mi se da nije na obali mora, a za Poros sam čitao sve najbolje mada se o Mikros Galios plaži, gde se kamp nalazi, na ovom forumu mogu pročitati sasvim oprečna mišljenja, a i spominju se neke krivine koje nisu za svaki dan.

Pošto ne idete kolima zašto niste odabrali Kathisma camping, koji bi trebao da ima ubedljivo najbolju poziciju za zapadne plaže,

ja ovo pišem samo iz iskustva drugih ljudi što sam pročitao na netu, zato sam i postavio temu na forumu da neko ko ima iskustva napiše nešto ovde.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nema veze put do Poros je odlican sem 5min spustanja kroz sela nista vise,sve na sve jedno 3km :D

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mikros Gialos nije nista specijalno,meni se nije dopala plaza a ni kamp. kampere sam videla na Agiofiliju (za mene najlepsa plaza na jugu), Pefkuliji. ako bih isla u sredjeni kamp to bi bilo na Dessimiju zbog: prirodna hladovina,pretopla voda,taverna dobra a ekstra jeftina,pecina u koju sam dva puta isla sa perajima i maskom uz put nasla morsku zvezdu,videla hobotnicu i dosta lepih ribica.to moze i pedalinom,ko nece da gnjuri.odatle je najbolje i da se iznajmi brodic za meganisi i skorpio ko zeli.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sve je to tacno za Dessimi sem za vodu...nije pretopla nego je "uzas" nisam mogao da se izladim kao da sam pod tus ne u more :D a za taverna i hlad ispod maslinjaka to je posebna prica :)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na Dessimi plaži ima dva kampa, Dessimi beach camping i Santa Mavra camping, na koji mislite kada pišete o kampu na Dessimi plaži, levo ili desno kad se gleda prema moru sa plaže?

Koliko treba kolima od Dessimi plaže do najudaljenije plaže na zapadnoj obali, a da je vredi posetiti?

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Govorimo o camp pored mora Dessimi beach camping :) oko 28-35km do Katsiki i Egremni, jeste vredi po meni :)

Izmenjeno (BojanMKD)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

nema veze koji je, znam na sta mislis, kada ides ka kampu, put se odvaja levo i desno, mi smo isli desno a mozes i levo, svejedno to se nekako uliva u Dessimi samo se razilaze tu putevi. kada bi isao desno, izlazis kod te taverne i na desnom delu si plaze a ako bi isao levo,izlazis na levi deo plaze.valjda ti je jasno :)))

vredi posetiti na zapadnoj obali sve osim Gialosa i po meni, Kalamitsi (put dug i lakat krivine,plaza nista specijalno)

najudaljenija bi ti bila Pefkulija recimo,a vredi je posetiti.

Bojane, Kaciki nije njemu najdalja ako ide preko vasilikija.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27009
    Ukupno tema
    905838
    Ukupno poruka