roki

Marsa Alam

111 poruka u ovoj temi

Hotel je odlican, nema greske, hrana je bolja i raznovrsnija nego u H.Resort-u ili Old Palace-u

Plaza prostarana sa dosta lezaljki i restoranom za rucak, na vrhu uvale pescani ulaz u more.

Opsti utisak je ko voli ronjenje neka ide u Marsa Alam, podrucje generalno nije kao Hurgada, pogotovo za ljude koji idu sa decom. Talasi su jaci nego u Hurgadi na celom potezu Marse. 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Išao bih sa suprugom ove godine u ovo mesto, kakvi su utisci o plažama o hotelima o samom mestu? Bili smo u El Gouni i bilo nam je fenomenalno, da li ima nekih fakultativa, cene itd... razmišljamo između hotela  Malikia Resort Abu DabbabPensee Royal Garden , ako može neko da navede iskustva, prednosti i mane bilo bi lepo, unaped zahvalan!!!:D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Marsa Alam godina 2018, da li je neko bio?

Uplatio sam novi hotel Albatros Sea World, zvanično otvoren 01,06,2018.

Detaljnije o svemu sa lica mesta, putujem 10,06,2018.

Pitanje,mozda neko zna, pokrivenost internetom sa Vodafon net karticom u tom podrucju?

Setao po netu, pronasao sledecu stranicu

http://www.marsaalam.com/Marsa_Alam_Sim_Card.html

Izmenjeno (Dej@n)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da malo napustim Hurgadu i krenem dalje. Marsa Alam, raj za ljubitelje ronjenja i hedoniste u skoro svakom smislu tog pojma. Kao fan lanca Albatros hotela, krecem 10,06,2018 u novootvoren hotel Albatros Sea World. Toliko je malo informacija o tom hotelu, da razmisljam, da li uopste i postoji :D... 

Udaljenost od Hurgade oko 150km, transfer se dodatno placa, a ostalo... sa lica mesta. Tu sam za sve koje bude zanimao i ovaj hotel i udaljenost od Hurgade i jos svasta nesto. Nadam se da sam pokrenuo temu koja ce mnoge zanimati! :smajl:

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Idem i ja u julu na isto mesto u isti hotel, tako da se unapred radujem informacijama sa lica mesta. Najviše me interesuje kako sve to funkcioniše na onolikom prostoru :) 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sjajno, obavezno ostavite utiske o Albatrosu I generalno o regiji. Mene je tamo oduvek privlacio The Palace Port Ghalib, kao i Hilton Nubian, za koji je pre tri godine

@AllegroCaffe 

pisao da je sasvim ok, sa fenomenalnom plažom.

Sad čekam vaše impresije.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zavidim svima koji idu u ovj hotel,verujem da je higijena i usluga savrsena s obzirom da hotel pripada lancu Pickalbatros.Gledala sam slike gde god sam nasla,ono sto mi se ne svidja je sto ni na jednoj ne prikazuju plazu.Molim sve koji idu u ovaj hotel da okace obavezno sliku plaze,negde sam procitala za ponton i marinu.Marsa Alam cuvena po kornjacama,sledece godine i mi cemo tamo!Hteli smo i ove god ali kako vodimo deverovog klinca izabrali smo Makadi zbog blizine aerodroma.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Marsa nema dobre plaze. Pretezno su korali

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Dej@n Već je 11.6., a još nema izveštaja o hotelu :D

@seagull U ovaj deo se i ide zbog korala. Mi već spremili maske i peraje :) 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Znam, bas sam iz tog razloga napisala prethodni post

Izmenjeno (seagull)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nadam se da uzivaju i ne stizu da salju slike,bice valjda kada se vrate.A da me ovaj hotel kopka,kopka me:D Sto se tice korala to i ocekujem ali bih volela da ipak vidim slike plaze i procenim duzinu pontona,nije bas prijatno po onoj vrucini ici kilometarski dugackim pontonom.Na tripadvisoru postoje slike plaze,mislim da su cak od predhodnog hotela ali nisam sigurna.Dosta slika ima od Albatrosa a one ostale su mi nepoznate.Na tim slikama ne vidim ponton,ne deluje mi cak ni da je daleko do dubine ali eto nisam sigurna kom hotelu pripada ta plaza.Zna li neko?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko kapiram, ovaj hotel se nalazi odmah pored hotela Onatti beach resort. Uspela sam da pronađem fotke plaže tog hotela, pa bi ovde trebalo da bude slična plaža.

Evo fotki plaže Onatti beach resort:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vrlo malo informacija ne netu o ovom novom hotelu  Albatros Sea World, sem da je od 1 juna soft opening - što verovatno znači da neki sadržaji neće biti dostupni.

Očekujemo izveštaj :-)

Inače na zbirnu cenu iz cenovnika 1A treba dodati još 40evra/osobi za transfer do Mars Alama koji traje u jednom smeri 3h - tj ako idu 4 osobe ukupni dodatak za transfer 160 evra - što iako je hotel sada povoljan dosta mu diže cenu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

nešto i ne hvale ovaj hotel - ipak još uvek se uhodava i tek treba da "stane na noge",

još malo da sačekamo pa će i izveštaj :-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26962
    Ukupno tema
    904680
    Ukupno poruka