MMarijaMM

Putovanja Wizzair-om

650 poruka u ovoj temi

Aerodrom u Budimpesti 2b terminal da li imaju posebne saltere za prtljag ili se ide na salter za check in i da li traze nesto osim boarding pass inace sam sa Bosanskim pasosem?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Да ли неко има искуства са паркингом на аеродрому у Будимпешти? Пишите све што знате, о цени, безбедности, доласку на паркинг, плаћању итд... 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav, 

Da li može neko da mi pomogne? Kupila sam WIZZ priority i sada mi sestra kaže da je i ona isto imala WIZZ priority i kofer je predala kao čekirani. Sad me to zbunjuje, da li ću i ja moći to isto da uradim? Po internetu sam čitala i uspela da nađem samo da ako nema mesta u kabini taj kofer ide kao čekirani. Više bi mi odgovaralo da ide kao čekirani jer onda mogu poneti nešto što u ručni ne može.

Nadam se brzom odgovoru, putujem u utorak?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Wizz priority je osluga koja omogućava da pored male ručne torbe UNESETE u avion i torbu sa točkićima maksimalno do 10 kg i dimenzija do 55x40x23 tako piše na njihovom sajtu.

Obzirom da je to low cost kompanija vjerujem da će većina putnika imati ručni prtljag i htjeti da ga unesu u avion da bi brže napustili aerodrom posle slijetanja tako da skoro sigurno nećeš imati problema da ga predaš.

Savjet - sačekaj pred kraj da budeš među poslednjima na čekiranju pa će ti ga sigurno uzeti :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Wizz priority je osluga koja omogućava da pored male ručne torbe UNESETE u avion i torbu sa točkićima maksimalno do 10 kg i dimenzija do 55x40x23 tako piše na njihovom sajtu.

Obzirom da je to low cost kompanija vjerujem da će većina putnika imati ručni prtljag i htjeti da ga unesu u avion da bi brže napustili aerodrom posle slijetanja tako da skoro sigurno nećeš imati problema da ga predaš.

Savjet - sačekaj pred kraj da budeš među poslednjima na čekiranju pa će ti ga sigurno uzeti :)

Mislim da nije na to mislila/mislio kad je postavljeno pitanje. Ona hoce da stavi u taj kofer nesto sto u rucni prtljag ne sme, pa bi da cekira na salteru kofer.

Na zalost kako vidim bar na Rayanovom sajtu moras da kupis 10kg check in bag uslugu da bi to mogla da uradis, predpostavljam da je slicno i kod Wizza.

Izgleda da cu jos 5 puta izmeniti moj post, izvinjavam se. Evo na Wizzovom sajtu imas opciju da pretvoris tvoj rucni prtljag u check in prtljag uz doplatu do 3 sata pred poletanje.

Turn your hand luggage into checked-in baggage!

If you need more space, you can add checked-in baggage to your booking by paying a baggage fee. You may add up to three items of checked-in baggage online and another three items at the airport.

• purchase the checked-in baggage when you book your flight
  • alternatively, add a checked-in bag on your flight summary page up to three hours before departure
Izmenjeno (Simo)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam jasno razumio sto je pitanje ali mozda nejasno odgovorio.

Kupljena je usluga da se unese u avion kofer medjutim zeli se da se kofer preda.

Ako bude medju prvima na cekiranju sigurno joj nece uzeti kofer da ga ne unosi u avion ali pred kraj posto su mjesta za rucni prtljag ogranicena kompanije odredjen broj rucnih prtljaga uzimaju od putnika i smjestaju sa velikim cekiranim prtljagom.

Zato je najlakse da se saceka pred kraj cekiranja i sluzbenici sami kazu da rucni kofer mora biti predat jer nema mjesta u avionu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Opšti uslovi Wizz air

Čl. 14. 1.3.  odnosi se na ručni prtljag koji je besplatan, dimenzije 40x30x20 bez ili sa točkićima  preko tih dimenzija max 5 cm.

Na sajtu crtaju sličice i prave dodatna ograničenja, sužavajući ručni besplatni prtjag na lap top torbu, ranac ili žensku tašnu (a usmeno na boarding pass traže i da bude bez točkića)

iako se u Opštim uslovima razgraničenje između carry on bag  i extra on board baggage rešava na polju dimenzija a ne izgleda torbe.

Pošto znam da prate forume i da lako dolaze do identiteta putnika upoređivanjem sadržine imejlova i postova na forumu, da se ne iznenade ako dobiju prijavu Privrednoj komori Mađarske.
Izmenjeno (lelas)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bas vrhunske linije za pocetak. Dugo godina mi je zelja i Barsa a pogotovo Lisabon.

Odlican je i Friedrichshafen kao pocetna tacka za Bavariju i Svicu. Odatle ima dz flix bus ka drugim mestima za par desetina evra.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ljudi, da li neko zna call centar za Srbiju za Wizz air? Ili neki drugi nacin da ih kontaktiram?

Broj 0900 232321 ne funkcionise, ne znam kako drugacije da ih dobijem?

Hvala svima unapred na odgovorima.

Izmenjeno (TamaraTT)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

20% danas.

U septembru 6000 povratna Bg Lisabon.

Barsa 5000.

Izmenjeno (nikolapfc89)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26955
    Ukupno tema
    904441
    Ukupno poruka