MMarijaMM

Putovanja Wizzair-om

642 poruke u ovoj temi

Ja sam kupio karte Budimpesta-Napulj pocetkom septembra, pretpostavljam da vaze isto stara pravila?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Има ли неко искуства са Визовим летовима из Крајове? Пут до аеродрома, паркинг на аеродрому...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moje iskustvo je sledece. U Temisvaru su sve kofercice obelezavali prilikom boardinga i direktno smo ih odlagali u prikolicu ispred aviona, dok su manji ranci i zenske torbe ostajale neobelezene odnosno ljudi su ih unosili u avion. Zakljucak je da sluzbenik proceni da li ta torba ranac ili sta vec moze da stane ispod sedista, ukoliko moze onda ga nosite sa sobom, ukoliko ne, maltene ga sami ubacite u skladiste aviona. Takodje, mere tezinu kofera, dimenzije odokativno, mada su moje bile u milimetar i nisu mi trazili proveru istih.

Evo i ja da dodam za Wizz Air iz Temisvara, iskustvo od prošle nedelje... ručni prtljag su obeležavali malim plavim trakicama, male rance i ženske tašne ne, pa ukoliko i ne odložite prtljag na kolica pored aviona, onda vas stjuardesa na samom ulasku u avion vrati nazad... neki su bili snalažljivi (a neki nismo :) ) pa su ili iscepali tu trakicu ili prosto prekrili šakom prilikom nošenja tako da je bilo i tako obeleženih torbi u samom avionu iznad sedišta....  nisu merili niti dimenzije niti težinu... isto važi i za Barselonu u povratku, nisu ništa premeravali ali su obeležavali ručni prtljag i uveliko se pozivali na nova pravila koja tek treba da zažive 1.11. vezano za wizz priority i mogućnost unosa kofera u avion

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Раније сам путовала Визером и уносила у кабину као пртљаг мањи ранац (величине оног ђачког) који може да стане испод седишта. Сада видим да су се димензије дозвољеног пртљага промениле, а мој ранац и авион, тј. простор за одлагање ранца су остали исти :).

Па се питам, да ли ће правити питање око величине ранца? Да ли да купујем нови?

П.С. Летим из Софије, ту на аеродрому раније нису инсистирали нити мерили димензију ранца.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Letim u utorak iz Skoplja za Nirnberg... i pisalo je ko ne izabere sediste moze da se cekira 48h pre leta. Udjem sada na sajt i sipak.... pise da cekiranje za ovaj aerodrom nije dostupno preko interneta... a tamo u spisku aerodroma na kojima nema cekiranja preko neta nema Skoplja?!

Xsn89J8.jpg?1

Sta sada? Dovoljno je samo sa pasosem da odem na salter za cekiranje? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko zna zasto na Wizztours nema datuma nakon 31.12.2018 nigde? A na Wizzair ima cela 2019.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Wizztours will end operation on 31 December 2018!

Evo nasao sam. Bas steta, mislim da sam veoma povoljno prolazio preko njih. Vrlo ce tesko biti naci let+hotel po toj ceni.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Пошто сам отпутовала и вратила се Визеровим летом код промењених правила са пртљагом, имам да вас обавестим да ми нису мерили димензије ни тежину ранца. Само су питали да покажем пртљаг, кад су видели да није велики, рекли су ОК, прођите. Аеродроми су били Софија и Бари. Не знам како је на осталим аеродромима.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U Dortmundu takodje kao i kod @Lela 002 sto se prtljaga tice...bez naplate.

Ali zato u Beogradu za  isti prtljag  revnosni vrlo. Moralo da se plati 20 eur na salteru, tako da vodite racuna o novim pravilima.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U Beču, wizz-ova službenica pred izlazak na gejt-tj. bus koji vozi do aviona odokativnom metodom oceni prtljag koji unosite i propusti odn. ne propusti, par njih je sa očigledno većim prtljagom (torba, ranac) vratila i saopštila da moraju da plate doplatu, što su ljudi bez pogovora i učinili, pretpostavljam da su i sami išli na blef po sistemu "ako prođe prođe" ... 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dragi forumasi, molim vas javite mi sto pre, da je je pored ranca dozvoljena zenska torba?

Imamamo nacrtan ranac i 10 kg chek in prilikom kupovine...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Imate pravo na 1 besplatnu kabinsku torbu - malu, što je u Vašem slučaju ženska torba. Ranac na slici predstavlja manji ručni prtljag. Ako imate i ranac, onda torbu stavite u ranac.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dragi forumasi, molim vas javite mi sto pre, da je je pored ranca dozvoljena zenska torba?

Imamamo nacrtan ranac i 10 kg chek in prilikom kupovine...

Ако вам је торбица мала, можете је носити испод јакне. Ја сам тако радила пар пута.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

We would like to inform you that Wizz Tours ceased operations on 28 December 2018.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Trebam d aputujem sutra i cekirala sam se za odlazni let ali ne mogu za povratni. Povratak mi je za 7 dana. Vec sam dva puta prosle godine putovala wizzom ali nisam imala ove probleme. Znate li u cemu je problem? U povratku necu imati gde da ostampam bording...:( govorim o besplatnom cekiranju bez kupovine sedista. 

Izmenjeno (timotije)
dodatak
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26920
    Ukupno tema
    902762
    Ukupno poruka