MMarijaMM

Putovanja Wizzair-om

631 poruka u ovoj temi

Prvi put putujem wizzair-om, pa me zanima da li kada rezervisem kartu i izaberem koji cu prtljag, tu mi je sve uracunato ili imaju jos nekj skriveni troskovi, koje placam na aerodromu?

Nemas skrivene troskove, naravno cekiraj se 2 dana pred put, jer ako se ne cekiras platices tamo. To moze da ti bude jedini skriven trosak.

Takodje postuj kilazu i dimenzije prtljaga i neces imati problema. Kad se cekiras poslace ti kartu na mejl, nju odstampaj i bez frke. :)

Izmenjeno (Stefan3)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Dobro razmislite kad kupujete avio kartu,gde cete je kupiti.Agencija Jeftine aviokarte je ustvari najskuplja i najbezobraznija varijanta koju mozete odabrati.Ja sam htela da uplatim preko Wizz air-a,nazvala sam neki ponudjeni broj telefona,javio mi se covek,koji je rekao da ne idem na aerodrom,jer cu platiti mnogo vise,nego da dodjem u Resavsku 11,to je najpovoljnija varijanta.Poverovala sam i otisla,rekla sta hocu,znala sam koja je cena na sajtu Wizz-a,a u agenciji su mi izracunali mnogo vecu cenu,ne zeleci da mi daju objasnjenje da je OGROMNA razlika u kursu dinara i eura,kao i koliko je njihova provizija.Dali su mi kratak rok za odluku,bila sam zbunjena i uplatila.Kad sam se preracunala i ponovo obratila da mi daju objasnjenje gde je razlika u ceni,bili su vrlo bezobrazni,rekli da oni nisu duzni da daju objasnjenje.I vodite racuna,sam Wizz daje povrat karte uz neku naknadu,a Jeftine aviokarte ne refundiraju novac u slucaju da ne mozete da odete na to putovanje.Razlika izmedju direktne uplate Wizzu i kod Jeftinih aviokarti je bila 18000 din,vise od jos jedne avio karte.VODITE RACUNA,dobro razmislite preko koga cete uplatiti kartu!

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A razlog sto kupujes avio kartu kod LCC preko agencije je...

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sve o uslovima za vracanje novca  uplacenog za karte u slucaju odustajanja od putovanja moze se procitati na sajtu Wizz-a. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dobro razmislite kad kupujete avio kartu,gde cete je kupiti.Agencija Jeftine aviokarte je ustvari najskuplja i najbezobraznija varijanta koju mozete odabrati.Ja sam htela da uplatim preko Wizz air-a,nazvala sam neki ponudjeni broj telefona,javio mi se covek,koji je rekao da ne idem na aerodrom,jer cu platiti mnogo vise,nego da dodjem u Resavsku 11,to je najpovoljnija varijanta.Poverovala sam i otisla,rekla sta hocu,znala sam koja je cena na sajtu Wizz-a,a u agenciji su mi izracunali mnogo vecu cenu,ne zeleci da mi daju objasnjenje da je OGROMNA razlika u kursu dinara i eura,kao i koliko je njihova provizija.Dali su mi kratak rok za odluku,bila sam zbunjena i uplatila.Kad sam se preracunala i ponovo obratila da mi daju objasnjenje gde je razlika u ceni,bili su vrlo bezobrazni,rekli da oni nisu duzni da daju objasnjenje.I vodite racuna,sam Wizz daje povrat karte uz neku naknadu,a Jeftine aviokarte ne refundiraju novac u slucaju da ne mozete da odete na to putovanje.Razlika izmedju direktne uplate Wizzu i kod Jeftinih aviokarti je bila 18000 din,vise od jos jedne avio karte.VODITE RACUNA,dobro razmislite preko koga cete uplatiti kartu!

160 evra razlika????!!! Jel ovo greška?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne, nije greška. Provizija je 2000 po osobi, a uzela sam 5 karata, što je 10000. I navodno razlika u kursu je ostatak. Onu cena što dobiju na sajtu pretvore u evre po nižem kursu, pa onda u dinare po višem koji naplate. A kad sam pitala u čemu je razlika između cene na sajtu i te cene što zu mi obračunali, nije htela da mi obrazloži, nego je samo rekla "kupi ili nemoj". 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne, nije greška. Provizija je 2000 po osobi, a uzela sam 5 karata, što je 10000. I navodno razlika u kursu je ostatak. Onu cena što dobiju na sajtu pretvore u evre po nižem kursu, pa onda u dinare po višem koji naplate. A kad sam pitala u čemu je razlika između cene na sajtu i te cene što zu mi obračunali, nije htela da mi obrazloži, nego je samo rekla "kupi ili nemoj". 

Covek te lepo pita sto si kupila preko njih, sto nisi i ti kupila preko interneta ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Htela sam da kupim preko interneta, ali smo odabrali nacin placanja na racun, u banci su mi sutradan rekli da moram da dodjem do 13h da bih izvrsila uplatu na strani racun i da moram da otvorim svoj i jos neka procedura. Onda mi je rezervacija istekla. Kad sam opet uhvatila jeftiniju kartu htela sam direktno da odem na aerodrom i uplatim i onda sam nazvala taj telefon i oni mi rekli da dodjem tu

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Online check-in
For bookings made on and after 15 August 2017, availability of online check-in is based on your seat selection: 

If you have purchased a seat during your booking: 30 days before your flight 
If you have no seat purchased: 48 hours before your outbound flight 
For return flights, if you have no seat purchased: after outbound check-in is open, up to 15 days before your inbound flight.

Ovo mi je promaklo..znaci ako dobro razumem, mogu da se cekiram tek 48h pred let?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tako je.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo svima!

Ne mogu na sajtu Wizz-a da nadjem da li mogu da dodam putnika po povlašćenoj ceni (budući da sam platila članarinu u klubu) NAKON ŠTO SAM kupila sebi kartu i sa tim završila ne dodavši ga odmah prilikom kupovine.

Da li neko zna odgovor?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Najbolje bi bilo da kontaktiras njihovu podrsku i objasnis situaciju.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

https://wizzair.com/static/docs/default-source/downloadable-documents/wdc_terms_sr_ca7845c1.pdf

Tačka 4.5 i 4.6 se odnose na to. Ukratko samo ako ste oboje na istoj rezervaciji popust vaši i za nosioca kluba i za saputnika. Ti si tu rezervaciju obavila i na njoj si samo ti. Kada hoćeš da još neko putuje on ne može da se doda na rezervaciju već da se napravi nova. posebna samo za njega. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Danas je rodjendan Wizz Air-a. Daju 30% popusta za sve clanove kluba. Samo danas.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Danas i sutra je popust kod Wizz-a i za one koji nisu članovi kluba.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26884
    Ukupno tema
    902093
    Ukupno poruka