bukki

Cene na Lefkadi

100 poruka u ovoj temi

U kom ste periodu bili, i gde ste bili smesteni?

Bili smo u periodu od 07.07 - 17.07 u Agios Nikitasu u apartmanima Afroditi.

Smestaj je bio super, kuca nova, kupatilo renovirano za ovu sezonu. Mislim da je Nikitas najbolje mesto za pristup zapadnim plazama. Nidri je predaleko da se ne lazemo, svaki dan da vozis 30km do plaza mislim da je previse.

Nikitas je malo mesto, uvuce je prepuno jer nekako ima dusu i zaista svi koji prolaze svracaju da prosetaju pesackoj zoni.

Neverovatno je mirno mesto i bez obzira sto je uvece puno ljudi nema nikakve buke i galame.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

brodici za iznajmljivanje: 30hp 50e (sa volanom i kljucem)

30hp 45e (sa volanom,bez kljuca, na konopac)

25hp 35e (nesto kao penta)

+ gorivo 1l 1,9e (oko 20l je potrebno)

Reci mi molim te gde ste iznajmili camac, u kom mestu?I kuda ste ga sve izvozali?Koliko vremena?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

6 evra povratna karta. na pun sat, iz Vasilikija. sa kojim si dosao,sa tim se vracas.poslednji iz Agiofilija je u 18:30

p.s.najsveziji info.juce sam se vratila :)

toliko je i iz Nikitasa za Milos.

Mi smo 5e platili do Agiofili brodic, do Milos je 3e u jednom pravcu, mada opusteno moze preko tog brda, nije veliki napor :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li i deca placaju punu cenu karte ili je za njih nesto jeftinije?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Molim vas da ovde pisete samo konkretne cene.

Gde se sta nalazi, koliko je udaljen koji market, imate detaljno opisano na temi Lefkada, koristite pretrazivac, ako necete da citate celu temu.

A o smestaju mozete da pisete na posebnoj temi o smestaju.

Hvala.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Reci mi molim te gde ste iznajmili camac, u kom mestu?I kuda ste ga sve izvozali?Koliko vremena?

u Nikiani,od 09-17h od Nikiane do recimo pravca Porosa (kada gledas mapu Lefkade) i oko Meganisija i Onazisovog ostrva. dobijes mapu i on ti kaze dokle smes da ides.mozes i do pecina na Meganisiju ali odmah pravo tamo da ides pa sa te tacke u povratku da obilazis gde zelis da bi moglo vreme da ti se ukopi.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko moze da napise cene na Lefkadi od ove godine? Kako se kre'u cene izleta? Posto planiram da rezervisem smestaj u Ligiji, interesuje me da li iz tog mesta krecu neki brodici do plaza?

Unapred hvala!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko je meni poznato, iz Ligije ne polaze brodici do plaza. Bolje rezervisi smestaj u Nidriju ako ides preko agencije.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav,jel moze neko da mi napise cene na Lefkadi? Putujem u julu,pa cisto otprilike da znam kakve su tamo cene pa da uporedim sa ostalim mestima u Grckoj koje sam posetila.. Mislim na taverne,markete..?! Hvala unapred

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav,jel moze neko da mi napise cene na Lefkadi? Putujem u julu,pa cisto otprilike da znam kakve su tamo cene pa da uporedim sa ostalim mestima u Grckoj koje sam posetila.. Mislim na taverne,markete..?! Hvala unapred

Ja sam zivela i radila na mnogo grckih ostrva,Lefkada je medju najjeftinijim.

Po meni,neke stvari u marketima(naglasavam vece markete ne lokalne) su cak i jefftinije nego npr u Beogradu.

Mleko i mlecni proizvodi malo skuplji(zbog nekih zakona za gajenje krava i sl,da vas ne zamaram o tome,isti je razlog tome i malo jace cene mesa u mesarama,mada ko to jos kupuje na odmoru,svi jedu giros i generalno fast food,koji isto ima jake cene,osim girosa,mada su oni mnogo manji nego na drugim ostrvima).Takodje voce i neko povrce je malo skuplje u odnosu na Srbiju,ugl po lokalnim marketima.Npr ako se kupuje u Market IN-u u Nidriju,tao su super cene,ili u Lefkadi u LIDL-u,Marinopulosu i sl

Kafici,barovi,taverne ,po meni,nisu skupi..U Nidriju npr ima jedna fina taverna(pored Kineskog restorana) koja daje kuvana,nacionalna jela za 4-5 po osobi,a solidne porcije.Ima po tavernama npr za 10-12 e ceo komplet obrok ,glavno jelo,salata,pice i neki dodaci itd.Nidri je prepun taverni,ali ima dosta dobrih,razbacanih po celom ostrvu,to sve treba istrazivati.Ima skupih taverni,ali je klopa VRH(npr El Greco u Nidriju).Npr Simposium i jos neke taverne imaju grcke veceri,pa dok klopas gledas performans folklornog ansambla i sl,dobijas tanjire da ih razbijas o pod i sl,a cene su solidne ;)

Ako se ima kuhinjica u apartmanu,i kuva se ,veoma jeftino se prodje,a i da se ide svaki dan po tavernama po meni nije skupo,ipak je to odmor jedan jedini u godini,za to se stekaju sve pare,pa bolje otici krace k'o covek,nego 20 dana kao paradajz turista :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

mi smo uglavnom prosle godine vecerali u simposium i bili smo vrlo zadovoljni,obilna i ukusna hrana,a cene pa skoro izadje kao da sam izasla na veceru u beogradu...a skuter smo iznajmili pa izaslo nas 8e dan uz malo cenkanja....ja sam se odusevila lefkadom i zato i ove godine odemo ponovo... :) jedva cekam septembar

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Gde se nalazi Simposium?Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Gde se nalazi Simposium?Hvala

On je u prvom delu setalista.Posmatrano kad se krene ka brodovima,tj u pravcu ka gradu Lefkadi.Prekoputa Simposiuma malo levo je jedini kiosk na setalistu.To je neki orijentir ;)

Izmenjeno (makikiss)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

skoro na kraju setalista u nidriju ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

da li postoji jos neki supermarket sem Lidla,i gde se nalazi :)?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26962
    Ukupno tema
    904680
    Ukupno poruka