zixon

Hoteli,apartmani na Kritu

637 poruka u ovoj temi

Možda sam off topic ali ne mogu da se otmem utisku da je Meka srpskog paradajz turizma, Paralija skuplja od Krita. Hotel u Retimnu sa 3*+ ( u kome sam boravio 2008.) je 365 evra za 10 PP dok hotel iste kategorizacije u Paraliji, Olimpic Beach-u ili u Haniotiju i Pefkohoriju se kreće oko 450 i više evra. :bez-zuba: Ne razumem baš najbolje... Napomenuo bih da je cena avio karte snižena za oko 15% a avio taxe za 50%

Valjda se teško menjaju nevike ljudi...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Barkmane, u kom si hotelu bio i da li si zadovoljan. Daj mi neke komentare, molim te, da li je plaza blizu, jel cisto i sl. Muz i ja trazimo nesto sl, a idemo sa 1.5god. detetom.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hotel Olympic. Plaža je na oko 5-10 min pešaka od hotela. Jedini oproblem je blizina glavne ulice zbog čega je buka prilična. Verovatno možete dogovoriti smeštaj u sobi koja gleda na stari deo grada.

Evo link prema hotelu sa popularnog sajta

http://www.greeka.co...ic-i/index.html

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo bili smesteni u hotelu Jo An Palace, koji se nalazi na nekih 50-100 m od hotela Olympic, onako preko puta. I nas hotel je imao problem sa bukom. Mi smo bili u sobi koja ne gleda na ulicu pa smo bili zasticeni, dok su se ostali bas bas zailili na buku. Mada je sa druge strane njihove sobe bile barem duplo vece od nase. Iako je to hotel od 4 zvezdice. Sobe su bile ciste i uredne, a hrana je bila fantasticna. Raznoliko, obilno i preukusno.

Mislim da je nama trebalo malo vise do plaze..barem 15 minuta minimum

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da se nadovežem, klopa je bila sasvim ok. Doručak malo laganiji sa obiljem svežeg i sušenog voća, maslina i sireva. Isharana je prilagođena svima. Za one koji vode računa o svojoj liniji, imate musli i gomilu kojekvog zrnevlja. Za one koji vole jaci obrok, servira se omlet sa šunkom i salame. Večera više nego ok. Dosta ribe, piletine, zečetine, obilje lubenica, dinja, breskvi i sl.

Sobe su veoma čiste, prostrane. Kupatila su velika i čista.Meni je lično nedostajao samo frižider pa da hotelska soba bude pun pogodak.

Uveče možete uživati na ležaljkama na ravnom krovu. Ovaj štekić nije provalila većina gostiju pa smo uživali u potpunom miru uz pivce ili dobro grčko vino. Inače, gosti su uglavnom Srbi, Poljaci i Grci. Imali smo prilike da u retimnu vidimo dosta Grka iz Atine i Soluna koji su se opredelili za letovanje na ovom ostrvu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala ljudi. Uzecemo u razmatranje i ovaj hotel u Retimnu, mada mozda bolje zbog malecke da idemo u manje mesto, npr Ag Nikolaus. O cemu smo pricali na drugoj temi. Hvala na pomoci.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neka nasa agencija radi taj hotel Olimpik I?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Olympic ili Brascos......definitivno Olympic

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo bili na Kritu 2008. u Hersonisosu, hotel Niki, na samoj plazi. Ako nekome trebaju informacije, slobodno pitajte.

Za ovo leto planiramo ponovo Krit,jer ne mogu da odolim, a da ne odem ponovo na Santorini :wub: ,ali ovaj put Retimno. Nasla sam Atrium*** po sasvim pristojnoj ceni. Da li je neko bio u njemu i kakvi su utisci?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li bi mogla blize nesto da mi kazes o samom smestaju Niki, interesuje me kakvo je mesto za malde,kakva je hrana u hotelu, da li je hotel blizu centra, itd.Da i najbitnije pitanje da li znas koliko je rentiranje auta?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Simpatican hotel na samoj plazi. S tim, sto smo mi dobili sobu koja je bila pravi horor. I istog momenta, sisla sam do recepcije i trazila drugu. Onda je neki tip posao sa nama do te sobe, kao da "vidi" sta to nije u redu- kao da ne zna i sam. I naravno, odmah su nas premestili u drugu, koja je bila fantasticna. Cak su nam rekli da biramo, mi smo naravno, izabrali prostranu, sa najvecim balkonom i pogledom na more. :plez: Svako jutro sam ustajala ranije, da posmatram izlazak sunca. :wub: U dvoristu hotela imas bazen, u kojem se mi nikad nismo okupali, jer plaze su super, ali smo voleli uvece da sedimo tamo.Imali su preslatke macice. :srce: Hotel je blizu centa. Sve ti je tu. Samo da napomenem, da ne treba propustiti da prosetate, ka suprotnoj strani. Isli smo tim nekim putem, i dosli do nekakve stazice, koja je vodila do litice sa koje se pruza ubedljivo najlepsi pogled na more. Ako nastavite dalje, doci cete do jedne male, malecne crkvice, koja je sagradjena na vrlo neobicnom mestu. :cvetic: Nije daleko.

Mesto i jeste za mlade. Prepuno dobrih kafica. Za diskoteke zaista ne znam, nisam bas u cvetu mladosti, isla sam sa detetom koje je tada imalo 12 godina. Predpostavljam da su dobre, obzirom da je to gradic koji zivi 24 sata dnevno.

Hrana u hotelu nije nista posebno, sasvim uobicajena. Meni to nije mnogo smetalo, kad smo nesto drugo pozeleli, otisli smo u neki restorancic, nisu skupi.

Rent a car imas posvuda. Ne znam koliko je rentiranje, kola nismo uzimali.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Planiram na Krit u julu,izbor smestaja je suzen na tri hotel.da li neko zna nesto o njima,u pitanju su MELPO,ALKYONIDES i BIZANTION?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko ima informacije o najmu apartmana na Kritu .

Video sam neke interesantne ponude Eurojet-a .

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cene su malo vece na Rodosu, mislim na izlaske. Na Kritu je razlika od mesta do mesta. Znate li vi koliko je to ostrvo?? Ne moze se generalno postaviti pitanje. Zbog preglednosti dajem primer: kao da se mogu jednaciti cene npr. Beograda i Nisa....brze hrane ili restorana...itd...

Rentiranje takodje zavisi od dana najma..-vise od 7, manje platis. U principu  dnevno je sa osiguranjem od 40-45 E. 

Izleti.... neki su 20 i 30 e, a neki su i 100 e...tako da mozda, konkretno mesto smestaja i plan obilaska moze   okvirno da "rezervise" trosak.

:bez-zuba:

Izmenjeno (INFOPUTNIK)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27013
    Ukupno tema
    905883
    Ukupno poruka