zixon

Hoteli,apartmani na Kritu

637 poruka u ovoj temi

Da li je neko bio u hotelu Liberty u Rethimnu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Krit je prelep. Folow me je imao super aranzmane, povoljne u Retimnu. Ja sam bio u nekom hotelu-apartmanima Blue Sky na mozda 2km od centra (kao centar racunam stari deo i marinu) na samoj plazi. To su klasicni apartmani, soba, kuhinja... U ponudio je bio i hotel Brascos koji je blizi centru ali je bio skuplji. Mislim da je Retimno idealan i najbolji od svih mesta na Kritu. Plaza je ogromna, more je lepo i mozda je i bolje i cistije biti na 1-2km od centra. Obavezno rentirani auto i obici celo ostrvo - Knosos, Hanju, Agios N., Heraklion, Hersonisos, plaze na jugu (Matala, Preveli i slicno).

Ne bih nikome preporucio Amudaru pored Herakliona, mislim da je Joli ili Kon Tiki tamo vodio goste. Nesredjeno mesto, hoteli a okolo nista, a sa plaze se vide i neki fabricki dimnjaci ili sta vec (termoelektrana ili toplane neke) a to je inace jedino sto lici na fabriku na celom ostrvu.

Hersonison je jako ziv, pun mladih, ima mesta za izlazak... ali plaza je uska i prepuna je, bukvalno jedva se kreces od lezaljki i peskira tako da za kupanje mi i nije nesto. U Hanji nisam video gde je plaza a mesto je interesantno za izlet ne i za letovanje. Grad nema plazu, mislim da na zapadu postoji neke plaze ali izvan mesta. Izmedju Retimna i Hanje nalazi se ogromna plaza i mesto Georgioupoli. Tu je bila neka moja rodbina. Iz Nemacke su dosli... Hotel solidan a okolo nista nema, bezveze.

Na severu su putevi odlicni (postoji auto-put sa dve trake) dok na jugu si vise uski lokalni putevi pa treba voziti racuna.I ne propustiti celodnevni izlet na Sanstorini brodom. Moze da se uplati preko agencije a moze i jeftinije preko lokalnih agenicija.

Za rent-a-car mozete se cenjkati ako uzimate na vise dana, pristaju bez problema na spustanje cene (ukoliko imaju slobodnih vozila).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel bio neko u hotelu Thodorou u Chani,kakvi su utisci?

Uplatila sam za 07.09 preko Jollija,al ne mogu da nadjem taj hotel ni na trip advisoru,ni u bilo kom drugom opisu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav,

Devojka i ja smo planirali da ovo letovanje provedemo na Kritu.

Nas u principu zanima odmor, i lepe plaze.

Naravno da bezimo od centra zbog buke od kafica i motora.

Voleli bi da nam ljudi koji su vec bili na Kritu daju smernice u vezi hotela i mesta u kome bi bilo najbolje da odsednemo.

Od hotela / apartmana ne trazimo mnogo.

- Da bude suv, cist,

- Po mogucstvu bazen

Nista previse fancy

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hteo bih da idem sa zenom i cerkicom od godinu i po dana u Retimno sredinom septembra, pa me interesuje kakvo je vreme u tom periodu i kakav je grad uopste. Hteli smo u hotel Kriti beach pa me interesuje kakav je i preko koje agencije je OK ici. mi smo nasli GPR Internacional, pa ako je neko isao sa njima kakvi su?

Negde sam procitao da su kupatila u ovom hotelu mala i hrana onako pogotovo uvece. Da li je to istina???

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mozes li mi malo pomoci oko hotela. Dvoumim se oko Joan palace i Lefkoniko hotela..a mozda i Olympic..sta znam. Idem sa devojkom i hotel nam uglavnom sluzi da prespavamo. Cene su im tu negde u principu slicne manje-vise..unapred hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

http://www.lastella-hotel.gr/

Ретимно. Све препоруке! Питај све што те занима.

Kakvo je VREME oko 15 SEPTEMBRA na Kritu, konkretno u Retimnu???

Preko koje agencije si ti isao na Krit???

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mozes li mi malo pomoci oko hotela. Dvoumim se oko Joan palace i Lefkoniko hotela..a mozda i Olympic..sta znam. Idem sa devojkom i hotel nam uglavnom sluzi da prespavamo. Cene su im tu negde u principu slicne manje-vise..unapred hvala

Ja sam bila u JoAn Palace hotelu prosle godine i 2004. i bila oba puta zadovoljna. Mali gradski hotel, bez preteranog sadrzaja. Usluga dobra, cisto (svaki dan ciste i spremaju sobe), klopa je ok. Nije blizu plaze.

Vreme je super u septembru. Sezona im je skoro do kraja oktobra.

Izmenjeno (ljerka)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dakle, nase agencije su cudo! Ili sam ja previse naivna? :)

Na sajtu jedne nase agencije pise popust do 35% za uplate do 30.04. Pojavio se i cenovnik za Krit i pise "Cenovnik 2009" sa cenama znatno visim od prosle godine. Zovem ja njih da proverim koliki je popust za hotel koji mi se svideo a ljubazna devojka iz agencije rece da su to cene sa vec uracunatim popustom i da ce biti jos vece!!! Da li je moguce da su cene toliko otisle gore?

Eto, morala sam ovo razocarenje sa nekim da podelim... :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ne sekiraj se... biće kao i sa kolima pred novu godinu. kad u maju popunjenost aviona koji su zakupili bbude 10%, cene će ići dole. štekaj evre i čekaj ih u zasedi... :besan:

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ha ha! u pravu si. tako radimo svake godine pa cemo i ove. sve u poslednjem trenutku i uvek bude super. posto im "first minute" nije bas povoljan mozda ce onaj "last" biti bolji. :biggrin:

samo me je jolly malo razocarao. da se sluze takvim stvarima.... tc, tc, tc

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

olympic, jo-ann, brascos su svi bliže starom gradu, ali i malo dalje od plaže. lefkoniko hoteli su bliže plaži, ali i malo dalje od starog grada. e sad, ako rentaš auto i nemaš nameru da se stalno kupaš u retimnu, onda ti nije bitno koliko si daleko od plaže. za ljude koji vole da zuje, kombinacija jeftin hotel+ auto je dobitna kombinacija.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Odabrao sam Jo-an Palace..s obzirom da planiramo da zujimo po ostrvu nadam se da je dobar izbor

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako bi mogao neki dobar poznavalac Krita da mi kaze koje bi to bilo mesto/hotel koje je blizu neke bas dobre plaze, a da je takodje u samom gradu i da je dobro za izlazak, ali romanticno, nesto slicno Skiatosu ;-)? Dakle bez previse vozanja po ostrvu, da bude sve na jednom mestu ali dobro i nadam se ne bas preskupo.

Hvala!

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27013
    Ukupno tema
    905884
    Ukupno poruka