zixon

Hoteli,apartmani na Kritu

637 poruka u ovoj temi

Sve je gotovo:

Hotel Kriti Beach , 19.09.2008. 10PP, agencija Follow me. Jul i avgust su rasprodati. Cena za dvoje 1100EUR sa svim taksama. Nadam se da nece biti hladno, poluprazno. Ako jos neko ide tog datuma na Krit neka pise. Hvala svima na pomoci

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mi smo 2004. godine isli preko Jolly-ja u Retimno u hotel Jo An Palace i bili zadovoljni. Sto se Zantine tice oni se nalaze u prvom redu do mora na neki kilometar od starog grada. Ja licno nisam bila ali je moj suprug usao jednom da vidi kakvi su sobe i kaze da su sasvim ok. I ljudi koji su bili smesteni u Zantini su bili zadovoljni.

Zelim ti lep provod na Kritu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Odustala sam od Zakintosa, i odlučila se za Krit, Retihmno, valjda ima mesta u Atriumu..., isto preko Follow me. Idem sutra da vidim...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jutros sam uplatila Kriti Beach za kraj jula :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moja koleginica je uplatila pocetkom jula, pa kad stigne javicu kako joj je bilo.

Nadam se da je u septembru toplo more.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

20.07.2007 sam bio na Kritu u mestu Hersonissos, Hotel Sergios, za 300E 10PP i jos oko 250 E avio karta i takse. Hotel nije los, u centru gradica, glavna ulica, solidna ishrana i smestaj. Im adobru vezu sa autobusom, prodavnicama, itd. Preporucio bih ga svim akoji ne traze nesto extra.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao svima,

Decko i ja planiramo a idemo na Krit u mesto Hersonisos pa nas zanima da li neko ima preporuke oko hotela? Gledala sam svasta na netu, ali me zanima misljenje nekog ko je bio... Nasla sam u ponudi hotel Teodora, ali ne mogu da nadjem ni jednu jedinu sliku na internetu. Da li je mozda neko bio ovde?

Pls, help!

Pozrav!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bio sam prosle godine u Teodori,hotel uzivo izgleda 100 puta bolje nego na onim njihovim starinskim slikama( citaj Matiko )Cist je,osoblje je ekstra ljubazno.Bazen je super,nije uopste mali kao sto izgleda,dubok 2,20m.Hrana je u restoranu koji je u sklopu hotela je odlicna-jedan od boljih u hersonisosu.Odmah pored hotela se nalazi ogroman supermarket gde imas sve zivo.Sam hersonisos je mesto koje zivi 24h,klubovi su ekstra,ulice su pune sve do 8 sati ujutru.

Preko puta Teodore se nalazi kompleks STAR BEACH- tu imas bazene koji su vezani sa plazom i svakodnevno se organizuju zurke(pena parti)Plaza je ok,ali nista spec. tako da ako ste ljubitelji velikih pescanih plaza moracete iznajmiti auto.U Hersonisosu radi preko 300 SRBA (ima nas) ,decko sa novog beograda drzi mali kafic u samom centru daje poust 30% za nase.Ako te jos nesto zanima (a sigurno te zanima )slobodno pitaj.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uplatio sam 31.jula za Krit - Hersonisos preko JungleTribe-a. Ispalo me 330E nocenje sa frustukom i prevoz (bus+trajekt). E sad Jungle je agencija koja vodi uglavnom mlade, tako da ne verujem da ce biti lose...ali ja bih pored ludog zezanja i da vidim jos nesto. E sad pitanja...hotel Byzantio u Hersonisosu, zna li neko vise o njemu...nigde ga nisam mogao naci. Drugo pitanje je vezano za rent a car. Gde je u Hersonisosu najbolje ili je to stvar licnog uspeha u poslovanju, tzv znanja za cenkanje :) Trece pitanje je dali je alkohol 0,00 ili 0,5 promila dozvoljen? Ima li policije na ostrvu? i na kraju cuo sam da je Hersonisos mesto zabave na Kritu, pa da proverim da li je to tako. Hvala i pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio na "letovanju" u oktobru na Kritu? Kakva su iskustva,koja mesta i hotele odabrati?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio na "letovanju" u oktobru na Kritu? Kakva su iskustva,koja mesta i hotele odabrati?

Ja sam se prosle godine vratila sa Krita oko 20.09. i vreme je ostalo odlicno!

Dnevne temperature su bile oko 32,33 stepena.ne verujem da temperature naglo opadnu,pa da u oktobru bude hladno.Ipak je to najjužnije Grčko ostrvo,do same Afrike.

Ja bih ove godine opet na Krit,samo u zapadni deo,npr. Retimno.Prošle godine sam bila u Hersonisosu,i bilo je ok.Hotel Theodora,radi ga Matico.

Ako je neko bio u htl Jo-an Beach u Retimnu,neka javi utiske.Za htl sa 4*,cena je niska,pa mi nije jasno zašto.Postoje dva hotela,jedan sa 3* i jedan sa 4*,pa me interesuju oba.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mrzelo me je da prochitam prvih 8 stranica :biggrin:

Bili proshle godine na Kritu, od 30.08 do 10.09, mesto Platanias (kod Hanie), hotel Apladas beach 4*, preko Filip travela (znam da su sa nama bili i preko Kalodukasa i Eurojeta)...

Organizacija je bila fantastichna, bukvalno si mogao da iskljuchish mozak od nasheg aerodroma do ulaska u sobu :smajl: . I vodich nam je bio sjajan!

Uzeli smo kola u Budget-u (poznata evropska rent a car agencija), 10 dana, Hyundai Getz, sa full osiguranjem 250 eur (uz malo cenjkanja i chinjenicu da smo ''ortodox brothers'' :biggrin: ).

I uspeli smo da predjemo oko 1600 km za 10 dana (mi smo pristalice malo aktivnijeg odmora)...

Najdalje smo bili do Knossos-a, a na jugu do Preveli-ja

Po meni najlepsha plaza je Falassarna (na zapadu ostrva, chista voda, maalooo veci talasi) a chuli smo da tu dolaze surferi (nismo ih videli)

Zatim, kada se krene ka Haniji, na poluostrvu Akrotiri, plaze Marathi i Loutraki. Moj favorit je Loutraki...

Obavezno treba otici na izlet Gramvousa island + Balos (moze i u sopstvenoj reziji, brodici krecu iz luke Kissamos), do Prevelija (na jugu ostrva - mesto gde se reka uliva u more), obici palatu Knossos...

Ah, da, postoji jedno malo mestashce - Bali, koje se nalazi na pola puta izmedju Retimna i Herakliona, i ima par prelepih plazica...

Shto se gradova tiche, izdvojila bih Haniu i Rethimno (ako vec niste smeshtni u blizini, obavezno ih obidjite)

Ako ima pitanja, izvolite........

p.s. postavicu slike (jednog dana) :biggrin:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam se prosle godine vratila sa Krita oko 20.09. i vreme je ostalo odlicno!

Dnevne temperature su bile oko 32,33 stepena.ne verujem da temperature naglo opadnu,pa da u oktobru bude hladno.Ipak je to najjužnije Grčko ostrvo,do same Afrike.

Ja bih ove godine opet na Krit,samo u zapadni deo,npr. Retimno.Prošle godine sam bila u Hersonisosu,i bilo je ok.Hotel Theodora,radi ga Matico.

Ako je neko bio u htl Jo-an Beach u Retimnu,neka javi utiske.Za htl sa 4*,cena je niska,pa mi nije jasno zašto.Postoje dva hotela,jedan sa 3* i jedan sa 4*,pa me interesuju oba.

Hotel JO-an Beach nasi prodaju kao hotel sa 4zvezdice a on realno ima 3.Nalazi se u blizini starog grada na oko 450metara od plaze.Ukoliko nisi rezervisala mozes slobodno uzeti i hotel Brascos ..hrana je odlicna..sobe pristojne ..takodje na ulazu u stari grad

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na odgovoru za Jo-an Beach!

Nikako da se odlučim između tog hotela,Olimpica I,Brascosa i Kriti beach-a.Svašta sam čitala na forumima,bila na tripadvisoru,ali...

Realno gledano po ceni oni su tu negde,ne verujem da ima neke velike razlike,ali sam neodlučna.

Ono što mi je bitno je da ne bude uz glavnu ulicu.Prošle godine sam imala mali problem sa bukom u Hersonisosu,pa sam zamolila osoblje htl-a da me prebaci u drugu sobu.Inače nisam nešto zahtevna osoba,a ni neki cepidlaka pa da tražim dlaku u jajetu.

Cak,prošle godine preko Matica htl Theodora,po njihovoj kategorizaciji je imao 3*,mi kad smo tamo došli,on ima 2*!Ali hrana je bila odlična,ok osoblje,čist,tako da mi ta jedna zvezdica ništa nije značila!

Pa te molim još ovaj put za help!

Preko koje agencije si ti išla,koji hotel?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I još jedno pitanje,na plaži ne moraš pod obavezno da iznajmiš ležaljke,možeš i na peškiru ili duseku?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27008
    Ukupno tema
    905816
    Ukupno poruka