zixon

Hoteli,apartmani na Kritu

637 poruka u ovoj temi

Hvala na odgovoru .

Video sam da neki učesnici foruma pišu da su rentirali auto za 25-30 eur.

Pretpostavljam da je i to od mesta do mesta različito.

Razmišljamo o Retimnu, Hotel Crete beach, ne znam kakve su cene tamo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Cena je sigurno manja ako je preko 7 dana rentiranje. Naravno i mesta. Oko zapadnog dela, mozda ce neko da ti odgovori. Za istocni bih mogla ja, to sam dobro procesljala. :bez-zuba:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hotel Crete beach ima odlicnu lokaciju..nalazi se takoreci na plazi a i sasvim solidno izgleda spolja. Od velike gradske plaze u Retimnu ga deli samo ulica. Sa druge strane centar je odmah tu...nekoliko minuta lagane setnje pored mora.

Sto se tice izleta ovako....Mi smo imali skroz intezivan tempo jer nismo hteli nista da propustimo. A ima toliko toga da se vidi. Za pocetak na sve izlete idi iskljucivo preko lokalnih agencija, nikako preko nasih..ne dozvoli da te nasa agencija uhvati da uplatis izlet odmah po sletanju na ostrvo. Ustedeces pozamasne novce..jos kad to pomnozis sa 2...usteda nije mala. Pored nize cene izleta koje nude lokalci,vodici koji rade za tu agenciju su Srbi...sta vise ispostavilo se da je jedan od vodica moj komsija..ziveo je na nekih 200 metara od mene pre nego sto se preselio na Krit :biggrin:

Cene izleta na kojima smo mi bili koliko se secam su sledece : Preveli beach 25, Elafonisi 25, Gramvousa 30, Santorini 100. Na Knosos smo isli sami jer smo hteli da vidimo sam grad kao i arheoloski muzej...ulaznice nismo platili jer smo imali kartice sa kojima su nas pustili free. Koliko se secam ulaz na Knosos je bio 6 a u muzej 4 evra. Inace muzej je bio u fazi renoviranja pa je bila otvorena samo jedna prostorija sa najznacajnijim eksponatima.

Cene po lokalima..pivo 5 evra :plez:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko ima informacije o najmu apartmana na Kritu .

Video sam neke interesantne ponude Eurojet-a .

nemas potrebe da se bakces sa agencijama. izaberi neko mesto na kritu gde bi hteo da ides, idi na google i trazi accomodation u tom mestu i naleteces na gomilu sajtova za apartmanima, i onda se sam pogodi sa gazdama. tako sam ja prosle godine na rodosu napravio i sve je ispalo ok, bez da sam nekoj agenciji placao uslugu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko moze da preporuci hotel u Retimnu?

Citajuci sve sto moze da se nadje na forumu o Kritu, zakljucio sam da bi mi Retimno bio najbolji izbor, ali jos nisam siguran koji hotel bi bio pravi (naravno, mislim na odnos cena - kvalitet, znam da bi neki all inclusive sa 5 zvezdica bio najbolji :D) Cisto da napomenem da bismo isli nas trojica (solo), uz obavezno rentiranje auta..

Hvala unapred!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mogu ti preporuciti nesto iz svog ugla. Nasi turisti najvise odsedaju u Olimpicu ili Brascosu. S tim da po mom misljenju bolji izbor je Olimpic jer Brascosu treba jedna generalka, dok je Olimpic pre par godina skroz obnovljen. Ovo govorim na osnovu spoljasnjeg izgleda hotela. Ja sam odseo u Jo-An Palacu i bio sam vise nego zadovoljan..sobe, klopa, usluga. Sva tri hotela se nalaze relativno blizu jedan drugom, u neposrenoj blizini centra i starog grada, dok ti je do plaze u Retimnu potrebno malo lagane setnjice. Malo se cuje uvece buka sa ulice al brzo naviknes na to. Ako si za neki hotel na samoj plazi, primetio sam da Hotel Krete Beach izgleda skoroz ok, mada mu je i cena malo skuplja u odnosu na prethodna tri.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da, dobro me podseti, bas sam zaboravio da pitam kakav je Krete beach, jer na zvanicnom sajtu izgleda mnogo dobro (mada svi oni na sajtovima izgledaju bolje)...

Hvala na odgovoru!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja cu ponoviti moje pitanje sa prve strane, mozda ga ljudi ne vide. Da li je neko bio u hotelu Atrium u Retimnu? Imate li kakve informacije?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko moze da preporuci hotel u Retimnu?

E ovako moja preporuka ti je hotel Liberty

On se nalazi odmah pored Olimpica i jako blizu Brascosa.Hotel je fenomenalan za te pare koliko kosta.Sobe su extra sve je novo,cisto ....

Ja sam bio prosle god. u njemu i prezadovoljan sam.Posto je hotel mali dorucak sluze u hotelu a na veceru se ide u Brascos.nemoj da te to nesto bedaci jer je Brascos na 50m od Libertyja a Liberty je 5 puta bolji hotel.

http://www.travel-to...hymnon/liberty/

Imas na ovom sajtu neke fotke ne mogu se setim kako ide tacno njihov sajt

mi smo prosle god isli preko Eurojeta

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

OK, hvala na preporuci, "uzecemo u razmatranje"! biggrin.jpg

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moja preporuka je Kriti Beach, jeste uz prometnu ulicu ali nama to nije smetalo, pogled na plazu, jako blizu centra, dorucak i vecera po principu svedskog stola, hrana raznovrsna i vise nego kvalitetno.

Ako idete vas trojica solo, znajte da je Retimno malo mirnije mesto, razmislite o Hersonisosu

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koja agencija nudi taj Liberty- nisam uspeo da nadjem...

hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo prosle god. isli u taj hotel preko Eurojeta ali ga nisam ni ja video ove godine.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moja preporuka je Kriti Beach, jeste uz prometnu ulicu ali nama to nije smetalo, pogled na plazu, jako blizu centra, dorucak i vecera po principu svedskog stola, hrana raznovrsna i vise nego kvalitetno.

Ako idete vas trojica solo, znajte da je Retimno malo mirnije mesto, razmislite o Hersonisosu

I meni je Hersonisos bio u glavi kao opcija, ali mi se cini da sam negde procitao da je steciste pijanih Engleza, a kad sam prvi put video kako to izgleda, izbegavam takva mesta ako mogu...

Da li jel tacno to za Hersonisos i Engleze?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da dodam,hotel u kom sam bila je olimpik preko filip travel-a i ok je,cisto,mislim da je renoviran prosle godine,hrana je super sve u svemu pristojno,lepo...iznajmljivali smo auto za 7 dana 170 eura,nasli smo agenciju preko puta plaze,i slazem se da je aktivni odmor ali vredi sve videti..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26962
    Ukupno tema
    904680
    Ukupno poruka