srecetina

El Mouradi Beach Hammamet

104 poruke u ovoj temi

Hvala Dujo, 

svi tvoji odgovori će se štampati i postaće naš vodič kroz Tunis :rolleyes:

Samo ti nastavi da pišeš nova poglavlja...

Mojoj "grkinji" je bio treći put u Istambulu i vole oni orijent, sukove, lokalnu atmosferu...a o keramici, začinima i slatkišima...to joj je slaba tačka. Mi isto, ali može i bez slatkiša...ali aperitiv pred večeru i vino uz, naš višegodišnji obrazac na svim letovanjima :zvizduk:

Mi putujemo 10.07. možda se i vidimo na gejtu...Čuvajte nam vaše dobre sobe!

:cvetak:

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mastalice Vi ste skoro boravili u ovom hotelu?

Kakvi su utisci?

Da li je hotel na plazi? Hocu reci ne prelazi se ulica kao u Y.Hammametu?

D a li ima bar na plazi i sta tamo ulazi u ALL?

 

 

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Obzirom da se nama po treći put izjalovio odlazak u ovaj hotel, jedva čekam da nam @maštalica ispriča kako je bilo.

Mi smo trebali da letujemo u njemu, ali obzirom da renoviranje nije bilo gotovo Sunline nas je prebacio u El Mouradi Hamamet.

2

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hvala Dujo,nadam se Mastalica da ostavi bar neku rec...blizi nam se putovanje...

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

 

Evo, evo... A i malo da prodje vremena, da zauzmem distancu... Ali ništa se tu nije promenilo...

Da je hotel u kategoriji dve zvezde, rekla bih odlično, da je tri, bilo bi dobro, ali četiri... nikako. Preskočiću igranku sa agencijom od... da li će biti otvoren, šta se tamo renoviralo, da nas ne sačekaju skele i uvale da čistimo fuge... do... gde mi ustvari letujemo? A tek transfer od Hamameta do Mahdije...  jer smo posle 2 nedelje nastavili odmor od Hamameta i izleta u Mahdiji, (kad su avion i takse već plaćeni, 160 € po osobi je baš povoljno), o tome drugi put, neću da se ponovo nerviram. 

Mi smo ovaj hotel početkom aprila platili 429 € za 14 dana i vodjeni onim "Koliko para, toliko i muzike..." pripremili naša očekivanja i kriterijume. Time i vi treba prvenstveno da se rukovodite i provedete opušten odmor i nauživate u njegovom glavnom, uz negovan vrt, i jedinom adutu... plaži! Hotel je na predivnoj plaži, nema nikakve ulice, pristojan razmak i broj  ležaljki, mesta uvek ima...Tuševi i Wc blizu, čisti, mali bar na plaži sa vodom i gaziranim bezalkoholnim pićima. Iznad plaže je bar koji se tek pripremao u jeku sezone  da proradi, vi će te ga valjda ponoviti, i tu je sigurno lepo za sedenje u hladu i uveče... Mi smo tu svako veče završavali sa pićem iz bara pored bazena, gde možete od 14 - 16 nešto gricnuti, pizza, pomfrit, (ako vas mrzi da idete na ručak u glavni restoran) a tu peku i palačinke...Kad smo kod bazena... on je kao veća dečija kadica za zabavu i tome i služi uz često preglasnu muziku. Uveče je tu neka animacija, zaboravite na sve to, blizu su vam Hamamet, Nabel, JH... Valjda će i onaj bar Iznad plaže proraditi... Da, imate i bar u lobiju, može i da se puši, tamo počastite jednog starijeg konobara, i svaki put će vas ljubazno poslužiti, doneti gricke uz piće, vidi se profesionalac, uvek je zaslužio bakšiš. Inače, osoblje je vrlo pristojno, ali se treba i navići na njihov minut :zvizduk:

Hrana je korektna, ne neki veliki izbor, ali sasvim uredu. Čak su se uspešno borili sa hordama njihovih" gladnih očiju " za vikend kada se hotel popuni. Inače je bio možda 50 %, stalno se broj menjao... Na plaži maksimum prva tri reda, a bilo je dana kada nas je bilo tridesetak... divota. Ume da trešti iz susednog hotela, ali ni tu nema pravila... 

Renoviranje... pre bih rekla redovno krečenje i ništa više... Kao bore se da im ostanu 4 zvezde. Po pitanju soba nikako nemojte tražiti sobu bez tapisona, ima ih malo, pa prvo dobismo Iznad recepcije sa pogledom na parking i ulaz... Sutradan promenismo, može i tapison, sa pogledom na more, divno, ali i u blizini glavnih kulera i sličnih postrojenja... Na terasi nismo ni sedeli pa nije ni smetalo... Prijatelji dobiše sobu sa 5 na početku, i one su najbliže plaži i pogled u zelenilo, a neke i more, znači blok 5 i 4. 

Najviše je bilo domaćih gostiju, malo ih je na plaži, sede oko bazena, čekaju palačinke i trpaju tanjire :smorilo:

Da ne zaboravim... peškira za plažu nema. Mi prvog dana da damo onaj depozit... danas je kasno, sutra... Ciknuh ljubazno, i donesoše 2 peškira, pa smo njih rotirali sa onim iz kupatila. Sutra tek rekoše da nema ništa od peškira za plažu. Mogli su to odmah... Sve nešto sa zakašnjenjem... Kao da ih je i same blam nekih stvari u hotelu, a i treba. 

Generalno, za onu cenu da, ali kad videh da ga prodaju za šesto i nešto, nikako. Sve u svemu mi znamo da se organizujemo, ne sitničarimo, ali znamo i šta da očekujemo... Dobra mu je, evo trećeg pozitivnog, lokacija, između Hamameta i Nabela pa za 5,6 dinara po dogovoru, ili po taksimetru za čas ste u ovim lepim mestima. 

Ako vas još nešto zanima... tu sam :hello:

4

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Znači sve je bilo kako si se i nadala da će da bude?! Kakve su utiske imali vaši prijatelji?

Kako sve lepo izgleda na tvojim fotografijama! :srce:

Zaista, kad bi se hotel stvarno renovirao bio bi fantastičan. Medjutim, za tako nešto fale turisti koji bi dali pare, a turista nema jer nije renovirano. Koka ili jaje?

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Jača polovina ima lepša stopala...

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Jel mozes nesto vise o sobi da nam kazes?

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

E sad necu., posle komentara o stopalima :rolleyes:

Ipak cu biti valjda  od koristi....Znaci, mislim da nema potrebe za  podmazivanjem...Samo pre ulaska u sobu, proverite je,,,,Ako nije ok, ogmah , menjajte...Ako moze, a moze...Nema fena, nema frizidera, nema sefa....Klima radi po hotelskom....nama cesto ubacivala neki hotelski smrad,,,,Ali nocu i nije trebala.. samo otvorite vrata od terase----Nemam pojma koliko ste ovajhotel platili....Ali vazi ono prethodno napisano, koliko para....U svakom slučaju ne  zaslužuje  cetiri zvezde, na ostalo se naviknite.......Ali je plaza super, mada mi je Mahdia i njeno more mnogo bolje!!!!

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Slike su divne, videla sam prosle godine ovaj hotel i dosta je oronuo i treba mu renoviranje. Ali plaza je lepa mada se i meni vise svidja u Mahdiji i plaza i more. Drago mi je da ste se lepo proveli. 

2

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Bice to jedan odlican hotel kada se renovira, plaza i park su prelepi.

2

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Biće, u korak sa vremenom. Ovako je međutim delovao autentično. U ovakvom ambijentu sam se osećao kao dete kojeg su roditelji poveli na more. Vratilo me je u prošlost. 

IMG_1862.JPG

2

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26982
    Ukupno tema
    905038
    Ukupno poruka