puma87

Preporuka za jeftiniji a dobar all-inclusive hotel :)

10 poruka u ovoj temi

Pozdrav,

da li neko moze da preporuci neki dobar hotel sa all-inclusive uslugom, do 350 eura u septembru, u Grckoj, Turskoj, Italiji...?

Evo ja na primer preporucujem Buyuk Berk u Sarimsakliju u Turskoj (300 eura u Septembru), stvarno dobar all-inclusive, hotel je renoviran pre 3-4 god., i bili smo prezadovoljni uslugom... Ove godine bi malo promenili ako nadjemo nesto slicno, ako ne ponovicemo isti hotel :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

U Spaniji ces pre naci, ako ne all inclusive onda full board, u Grckoj teze a u Italiji veoma tesko (ogradjujem se za italijanski deo Jadrana posto to nisam istrazivao).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav,

da li neko moze da preporuci neki dobar hotel sa all-inclusive uslugom, do 350 eura u septembru, u Grckoj, Turskoj, Italiji...?

Evo ja na primer preporucujem Buyuk Berk u Sarimsakliju u Turskoj (300 eura u Septembru), stvarno dobar all-inclusive, hotel je renoviran pre 3-4 god., i bili smo prezadovoljni uslugom... Ove godine bi malo promenili ako nadjemo nesto slicno, ako ne ponovicemo isti hotel :)

Tunis preko Sunline agencije, El Mouradi hoteli, vrlo povoljni sa ALL uslugom

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Preporucujemo Hotel Arabella World u Alanji. Cena aranzmana je ove godine malo visa u odnosu na Vasu trazenu, ali stvarno vredi svaku paru. Mi smo proslo leto putovali preko Eurojeta (sve pohvale za njih), pogledajte njihov sajt, ponuda je zaista velika. Naci cete i jeftinije hotele, kao i one sa nesto visim cenama, ali je ipak Alanja mesto gde bi se suprug i ja rado vratili.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kao što reče Raymond, destinacije koje si naveo teško da možeš naći po toj ceni, a osim toga nude fb (full board-pun pansion), a ne all. Ali, zato imaš povoljnih hotela u Tunisu i Egiptu. Ja preporučujem Hilton long beach u Hurgadi, koji ima 4*, dobru lokaciju, plažu i bazene. Moram priznati da je all inclusiv za mene lično bio previše i da sam se vratila sa par kg viška, jer su deca stalno nešto donosila za klopu, a ti zaboden na ležaljkama čitaš, sunčaš se i uživaš :hladjenje:. Agencije se na žalost tačno ne sećam, iako nije bilo tako davno-pre 3 godine.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko moze da mi pomogne....

isla bi u julu u tursku. Nasla sam u Antaliji hoptel Porto Bello, pet zvezdica All inclusive. Nije jeftin, ali je povoljniji od drugih.

Da li je neko vec bio, pa da mi kaze kako je ....

Izleti....

dolmus do centra, koliko se vozi njim.....

Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Preporucujemo Hotel Arabella World u Alanji. Cena aranzmana je ove godine malo visa u odnosu na Vasu trazenu, ali stvarno vredi svaku paru. Mi smo proslo leto putovali preko Eurojeta (sve pohvale za njih), pogledajte njihov sajt, ponuda je zaista velika. Naci cete i jeftinije hotele, kao i one sa nesto visim cenama, ali je ipak Alanja mesto gde bi se suprug i ja rado vratili.

Da li ovaj hotel ima bar na plazi ( da li se placa pice), da li se placaju lezaljke, kakva je plaza...?

Molim Vas nesto vise o ovom hotelu!

Ako hocete otvorite temu sa imenom ovog hotela ili mi odgovorite u PP

Hvala,

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mogu da podelim svoje lose iskustvo sa vama, i da kazem da nikako ne idete u Akrathos beach hotel u Uranopolisu u Grckoj. To je sve ali nije all inclusive...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Neki predlog za Grcku za sledecu godinu?

Jeftinije a all inclusive,za petoro-troje dece?

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tia Heights Makadi Bay Egipat.... Doduse, sa agencijom koja je nestala kasnije (United), ali je All inclusive i hotel bio vrhunski!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906127
    Ukupno poruka