ciki

Hoteli u Y. Hammametu

85 poruka u ovoj temi

Cisto informacije radi, u ponedeljak sam trebala da letim za YH hotel Zodiac, kad ono zamislite danas su mi javili iz JOLLY-a da nema mesta u hotelu, a naravno da sam platila uredno kako treba. Ja sam do danas mislila da je ovo jedna prestizna, koliko toliko, agencija kod nas. Da su mi bar rekli kad sam uplatila da postoji mogucnosti da nema mesta, ja bih potrazila neku soluciju. Tako da za par dana mi pocinje odmor a ja ne znam jos uvek gde cu. Ogorcena!!!!!!!!! Naravno sve agencije su rasprodale svoje aranzmane, a ko nije kao Jolly je i za po 100e skuplji od drugih npr.(follow me). Ja preko Jolly-a ne bih isla pa ni da mi daju za dz. Dobila sam dobru ponudu za Sus - Tey merhaba. Znam da ovo nije vezano za temu o hotelima o YH, ali razumite pa ako iko ima ikakav predlog SALJITE.

Strasno, znaci zato su ih kupili hrvati... salim se, to se moze desiti sa svakom agencijom ovde. Jedino ti mogu reci da probas preko Nomada, oni valjda rade iskljucivo Tunis, mozda jos nesto ima, a hoce da bukiraju i ako nema u ponudi. Puno srece!!!Naoruzaj se debelim zivcima. POZZ

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

HA Ha Ha! Koliko debelim zivcima?! Ne smejem se tebi, nego tome da svi mi radimo u ovoj zemlji gde imamo odmor kakav imamo i trudimo se da ga maksimalno iskoristimo. Vise nije bitan ni novac, nego je najstrasnije kad te par dana pred dugo planirani put izradi jedna takva agencija. Jadna devojka sta sam joj sve rekla danas. Mislim da definitivno menjam grad. Umesto YH odoh u Sus-Tej marhaba. Imam prijatelje koji su tamo bili. Pozitivni utisci. Imam fore do sutra ujutru da se odlucim. Razgovara sam sa g-djom iz "Putnika" danas, poslovno je veoma vezana za moju firmu i dosta saradjujemo. Rekla mi je da sam ko zna koja po redu, koju je Jolly izradio ove godine. No, ko zna zasto je to dobro. Mozda je Sus pravi grad za mene.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Znam o cemu govoris...I ja jedva cekam 11.9. toliiiiiko cekam. Veceras sam bila na aerodromu drugim povodom, kad ono let za Monastir otkazan, najezim se. HA Neeeeemoj Sus! Iscitaj dobro sve teme gde se pominje pomocu pretrazivaca pa ces videti...POZZ

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Izgleda da smo mi onda imali srece preko Jolly-a ove godine. Isli smo u Port i nismo imali nikavih problema. Zanima me sta se desava kada se to desi, da li ti vracaju sav novac koji si uplatila ili...?

Inace i ja sam cula lose utiske vezane za Sus, ali ne mora da znaci... Mozda ti i ne bude lose. Pisaces nam vec nadam se, ako ipak odes tamo.

Izmenjeno (Katarina1)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da pokusam kratko:)

Suveniri vredni paznje: predmeti od kamilje koze (tasne, japanke, isusovke...)

Ko voli: grncarija, ponegdge pretenciozno nazvana keramika (vaze, pepeljare, cinije), tarabuka-dobos-drveni imaju bolji zvuk:)

Zlato je preskupo cak i uz cenjkanje a i nije neko-Fatimina ruka i tako to.

Imaju krsh kinesku robu po tragikomicno visokim cenama (znate to vam je imortacion!)

Podsecam na radnje sa fiksnim cenama, zapamti pa probaj da dobijes malo nize tamo gde moze da se cenjka.

Jelena, svakako probajte preko Nomada, mislim da ce vas Miki primiti cak i dva dana pred put. Oni nemaju Zodiac u ponudi (bar nisu imali u aprilu-maju) ali pored je Melia Flora Park u kojem smo mi bili i on je blizanac Zodiaca (bar spolja) i super je!! Hrana, cistoca i velicina sobe, ma sve. Jedino budite uporni na recepciji da vam daju sobu sa pogledom na bazen. To vazi za sve hotele. Najbolje da zahtevate od vaseg vodica da insistira odmah po dolasku na recepciju. Nas je Snezana/ Nomad Travel dovela do recepcije i ostala sa nama dok se nije uverila da smo zadovoljni. Jos jedan plus za Nomad je i dobro organizovan prevoz od aerodroma do hotela i obrnuto.

Ajd, neka ovo bude kratko.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Alexa, pravi si prijatelj na putu! THANKS!!!

Nas ce navodno docekati neki Marko vodic, da nisi mozda sreo njega? :)

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

A sad ovako!!!! Hvala za informacije svima. Neeeecu u Sus (hvala za savet). Konacan izbor Le hammamet-Nomad(hvala Aleksa za predlog). Decku iz agencije svaka cast na debelim zivcima samnom danas. Zelela bih da se zahvalim ljudima iz YUTE, koji su u roku od par sati obavestili sve agencije o "mom slucaju". Nema agencije koja me danas nije zvala, poslala mail ili fax, od Kontikija pa do agencija za koje nikad nisam ni cula. Svi su hteli da nam izadju u susret. Znaci: letim u ponedeljak u 20.30 (ako se opet nesto ne desi). Ocekujte iscrpne izvestaje kad se vratim (a da se vratim moram prvo "nadam se" da odem). Lepo je i pohvalno sto postoji ovakav forum (koji je vrlo posecen), da ljudi mogu da iznesu svoja iskustva i koliko toliko upute druge.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ne znam Marka, nas je dozekala Snezana. U svakom slucaju, ono za recepciju vazi-budite uporni u svemu-ja sam se 3 dana rvao sa recepcionerom da nam se popravi brava na vratima od terase. Mada je rizik od kradje u hotelu zanemarljiv, bar kad su lokalci u pitanju, ipak smo mi bili u prizemlju.

Jelena, prijatan provod, hotel Le Hammamet nije u YH vec na periferiji Hamameta. Okolina nije neka ai je u hotelu ok, koliko sam video u prolazu-basta, bazen, plaza i tako to. Ako se dobro secam, u Nomadu su nam za taj hotel i za Miramar rekli da je to bas za mladji svet, ne drzi me za rec za ovo.

Zao mi je sto letis JAT-om, bicete u hotelu najverovatnije pola sata do sat posle ponoci jer ce dzip/minibus/bus prvo da razveze goste koji su u YH, pa zato pojedite sve sto vam daju u avionu:) Hotelski restoran verovatno nece raditi a bice vam kasno da idete u H ili YH.

Tako, nadam se da ce vam ono sto sam napisao olaksati susret sa Tunisom i Tunizanima. Mala ograda: mi smo ipak bili u predsezoni (maj), sada je veca guzva (kazu da su jun i septembar ono pravo) pa su moguca odstupanja u cenama a mozda i u ponasanju domacina:)

Svakako bih voleo da procitam vase komentare kad se vratite.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

A sve vreme zaboravljam: ko voli ljuto, svakako ce mu se dopasti harissa-ima u tubi i u konzervi, kosta 350-600 milima (1TD=1000 milima).

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pisemo obavezno Alexa! Probacemo to ljutoooo, jel to neka papricica??????

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Odgovor za jelenu_c: Le Hammamet je apsolutno pun pogodak! Mi smo bili u julu preko Nomada, hrana je izvrsna (culi smo da tu radi najbolji kuvar iz Hammameta,i istina je), hotel je na dobrom mestu, park koji okruzuje hotel je fantastican, necete se pokajati! Plaza je lepa, do nje se stize stazom koja je u hladovini (prave je oleandri). Bazen takodje. Vodici onako, slabo sam ih vidjala. Pitaj ako te jos nesto zanima.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hvala Iva15. Ulepsala si mi dan. Pre nego sto sam se odlucila za hotel, prejurila sam sve teme o njemu i Hammametu. Stvarno nisam cula ni jedan ruzan komentar. A eto i ti si mi potrvrdila misljenje. Kakva je situacija sa lezaljkama na plazi?

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Lezaljke na plazi se placaju 1.5 dinar dnevno (oko 75 nasih dinara). Ako hoces samo onu kucicu plavu(one zamenjuju suncobrane), a da spustis peskir na pesak, ne placas nista. Takodje postoje i sedeljke za plazu koje kostaju 0.5 tunizanskih dinara. Njih ima uvek, a lezaljke nestanu do 9, bar je tako bilo kad smo mi bili,pa je najbolje da neko od vas pre dorucka skokne do plaze i zauzme ih. Ako u toku dana idete u sobu, potrebno je da ostavite neke stvari,odnosno peskir na lezaljci da biste ih sacuvali.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Iva, jel ima fen u sobi? A reci mi masaze i ostali sadrzaji, kakve su cene? Izvini sto te smaram, ali nemam predstavu koliko novca da ponesem.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Bila sam u Jasminu u hotelu Flora Park.

Posto je ovo tema o hotelima - to je najbolji hotel na planeti zemlji! Kada smo odlazili bile su nam suze u ocima. I nama i ljudima u hotelu. Toliko smo se zblizili, imam sve moguce i nemoguce adrese, mailove, brojeve telefona, vec razmjenjujemo poruke.

Ovaj hotel po ponudi jeste nesto skuplji od onih u starom Hamametu, ali ja prosto nemam rijeci. Mi smo od deset dana jedan jedini proveli na plazi! Stalno smo se ludirali na bazenu sa animatorima koji ne da su sjajni nego to ne rade kao obican posao - oni su komunikativni, pametni, talenovani, fantasticni!

Zahvaljujuci prije svega ljudima iz ovog hotela, za koje vjerujem da ce mi mnogi ostati prijatelji, a potom i sjajnom radu agencije Nomad Travel, zavoljala sam tu zemlju vise nego ijednu do sada. Ne kazem, da sam obisla Svijet, ali sam bila u Madjarskoj, Grckoj, Francuskoj, Italiji, Norveskoj, kao turista i od svake zavoljela po nesto. U Tunisu sam zavoljela sve, a posebno ljude. Necu vise nilada ni rijeci protiv Arapa da cujem!

Toplo preporucujem Hotel Melia Flora Park svima. Eh, da, naravno da idem opet, samo jos da vidim da li na proljece ili za Novu Godinu, pa na ljeto!!! Mislim da cu najmanje jednom godisnje posjcivati Jasmin. Zamislite koliko sam odusevljena kada sam kupila udzbenike za arapski jezik i planiram da dogodine pokusam da upisem taj faks pored ovog na kome sam.

Svima koji vole smijeh, toplinu, iskrenost, druzenje, razgovore, onima koji nisu sitnicavi, zajedljivi i nadmeni toplo preporucujem ovu divnu zemlju, a posebno Hotel Flora Park!

Izmenjeno (Oblak_u_bikiniju)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26982
    Ukupno tema
    905040
    Ukupno poruka