ibi

Najveci trzni centri u Austriji - sve o shoppingu

265 poruka u ovoj temi

Odličan TC i dobro snabdeven...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Odličan TC...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tako je, Sanja, :D kad uletim u “Salamander”....:weee:...samo moram prvo banku da opljačkam. :kauboj:

Šalim se, :laugh: ima “Salamander” SCS-u, ali tamo nikad nisu popusti! :angry2: :dry:

Ima Salamander popuste i to ok 

Mada na popustima moze za 100 e da se pazari ozbiljna torba kkad se naleti

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U SCS -u su subotom popusti u gotovo svim radnjama 10 %.

Onda ima radnji na tri proizvoda dodatnih 10 % za gotovinsko plaćanje.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Interesuje me kupovina pojedinih delova skijaske odece (pantalone, aktivni ves i sl.) a mozda i neke opreme u Austriji. Da li ima popusta na kraju sezone ili je mozda bolje ici van sezone? I gde je najbolje kupovati (gradovi,soping centri)?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo pogledah ono sto mene interesuje je trenutno na snizenju. Pandorfu ali je pitanje da li bih nesto i nasao ako bih otisao za vikend.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U Parndorfu moze Kjus da se uzme povoljno,najvise pantalone budu i ispod 100e i flisevi

Jakne su skupe.

Peak performans je imao ultra dobro snizenje sad u januaru

Pancerice i skije u Parndorfu ,izbor slab do nikakav,ja sam uzela dobre skije na vrh popustu u Salzburgu u Intersport Brhndlu u istom lancu outleta kao Parndorf ,tamo ima i jalo dobar izbor svega za skijanje sem naocara i kaciga .

Aktivni ves je dosta skup i ekstremno retko snizen

Kacige ,naocare,rukavice intersport na vrhu Mariahilfe ,ja sam kupial Nevica kacigu tipa za 20 e ,rukavicw za 10.

Ali dobre rukavice tipa Hestra su oko 100.

Naocare mozes nekad da naletis u Salomonu u Parndorfu.

Jakne za toplije vreme u Columbiji kad bude popist budu po 40 e

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala ti na svim ovim korisnim savetima. Hteo sam Salomon pantalone u Pandorfu da kupim ali nemaju (kontaktirao ih preko FB-a). Jaknu imam a rukavice i aktivni ves cu verovatno ovde kupiti.  Ako nista drugo sacekacu expo zim pocetkom decembra.

Vidim ima jos drugih brendova u Pandorfu. Na ARTC'TERYX ne racunam jer kod njih mislim da usi otpadaju i kada je popust.  :) 

Izmenjeno (Zuba1970)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Artc teryx je preskup uvek,imas mnogo bolje marke od Salomona,iskreno meni je Kjus neprevzidjen imamo 4 para pantalona njihovih to je znacajna razlika u odnosu na Salomon u kvalitetu,S su posle dve sezone vec onako sa tragovima nosenje ,Kjus kad vadim iz ormara kao nove.

Ima nova Austrijska marka Iflow ,mnogo su im lepe stvari ali i cene su im malo vece

Imam cak i jeden Bogner kupljene i Pardndorfu za 100 e i ok su mi.

Nama je NGN aktivni ves super

Tresspass moze da se ubode svasta akd su popusti ,narocito sto njihove stvari skoro sve imaju preko 20 000 jedinica 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bas sam ovde u BG u Beosportu hteo da kupim NGN aktivni ves. Bogner i 100 evra ne idu zajedno u recenici ali izgleda i oni mogu da se ubodu jeftino. :D Inace sam vec kupio Salomonovu jaknu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka