ibi

Najveci trzni centri u Austriji - sve o shoppingu

265 poruka u ovoj temi

Pre 21 sat, mikap je rekao/la:

Da li je Primark, u SCS, stvarno toliko povoljan?

"Primark" jeste znatno povoljniji od svih ostalih prodavnica u "SCS-u",ali kvalitet robe nije nikakav.

Sve stvari koje sam tamo uzela su posle prvog pranja promenile izgled (veličinu,boju...),a znam da sam prala na odgovarajućoj temperaturi. :D

Lično,ne bih tamo više ništa kupovala.

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima
Pre 5 minuta, BiljanaK je rekao/la:

"Primark" jeste znatno povoljniji od svih ostalih prodavnica u "SCS-u",ali kvalitet robe nije nikakav.

Sve stvari koje sam tamo uzela su posle prvog pranja promenile izgled (veličinu,boju...),a znam da sam prala na odgovarajućoj temperaturi. :D

Lično,ne bih tamo više ništa kupovala.

Mogu da potvrdim, jer zivim u becu i kupovala sam par puta tamo, jeste jeftino ali kvalitet nije nikakav!!! Bolje kupovati u C & A ili New York , H& M nego bacati pare na krpe koje posle pranja izgledaju dva broja manja ili veca...

pozdrav Ana

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ok, hvala vam svima.

Znači ne moram da svraćam u Primark. Mada smo već danas pričali o tome  kući, da verovatno ipak ne bismo svraćali. Mislim hoćemo u SCS, ali to će nama više biti pauza, da pojedemo nešto, eto skoknemo do Saturna  ili u Mediamarkt i verovatno neki market (Billa, Interspar.. ). Radije bih ja u ToysRus, ali ne smem :D Pogotovo što je dete sa nama. Ne bismo satima izašli odatle. Nije da joj treba još igračaka. Em smo tek praktično krenuli na put, pa nije baš zgodno da se odmah bacimo u kupovinu. Ali možda u povratku :D

Što se tiče kvaliteta Primarka, šta znam. Ja sam malenoj prošlog leta poručila neke šorceve i jednom neke helanke i bilo je ok. Kvalitet je bio sasvim ok, ništa im se nije desilo. Normalno iznosila.  Ali to je mala količina da bih imala neko mišljenje o toj marki.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bogami ja sam poslednji put išao na službeni put i sedeo pored koleginice koja usta nije zatvarala o toj robnoj marki, kako za kupovinu stvari, tako i stvari za kuću.Poslednji u kom je pazarila bio je u Gracu mislim da reče.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Izbor robe u Primarku je ogroman,ima i dobrih i losih stvari,kako ko bira,generalno odnos cene i kvaliteta je dobar,za nas standard sasvimje ok,posebno za zene i decu,muski deo je mali,ali,na primer ,majce za 2.50 evra su odlicnog kvaliteta.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nisam video da je neko pomenuo Donauzentrum,drugi mall po veličini u Beču.Prilično je prostran,odličan izbor različitih brendova,konkretno su me zanimali satovi i stvarno je bilo dobrih akcijskih cena.Nalazi se preko puta metro stanice Kagran,a iz Floridsdorfa se može doći tramvajem 25.Bio sam i u nekim manjim mall-ovima kao što su Millennium center koji je malo veći i Wien Mitte u Landstrasse koji je manji.Nisam otišao u G3 a bilo je besplatnih autobusa sa nekih lokacija,čini mi se da je to najnoviji tržni centar.Malo ću ilustrovati Donauzentrum...

103.JPG

102.JPG

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Veni , vidi i dozvoli Vici :D

mislim bili smo nije da nismo ...ali od svih u tom periodu kada smo mi bili (medju prvim posetama Becu) bio je najskuplji. SCS i Seizberg u Grazu ubedljivi su bili jeftiniji nego Donau..

Sad napamet da kazem ne mogu jer nisam bio mada sve sto me zanima se nalazi u SCS tako da me ovo nije ni privlacilo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li se može doći metroom ili tramvajem do SCS,koji je najbolji način javnim prevozom?Lutao sam skoro svuda,samo nisam bio do SCS.Recimo Millennium center Wien je uz metro stanicu Handelskai i vrlo je zanimljiv jer se iz njega silazi stepenicama do Dunavskog keja,gde je stvarno extra za šetnju,trčanje,vožnju biciklom.Bukvalno se spoji kupovina i uživanje u prirodi.

Mislim da je i Donau prilično povoljan i da ne treba zaobići mall te veličine,izuzetno je posećen i može se čak reći da je bio gužvanjac unutra.

Izmenjeno (Leicester)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Razmisljala sam kad sam bila u Becu prosle godine, da ne treba  dragoceno vreme koje provedem u Becu, da oduzimam posetama raznim trznim centrima, u kojima cu za eventualno 1-2 evra ili 10-20% naci nesto jeftinije nego u Srbiji

Nazalost, nisam odolela i od 2 ipo dana u Becu, u SCS sam provela ceo dan. Sa ove vremenske distance, stvarno sam pogresila, ali verujem da ako budem opet isla, da nista drugacije necu postupiti. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 20 sata, Leicester je rekao/la:

Da li se može doći metroom ili tramvajem do SCS,koji je najbolji način javnim prevozom?

SCS je lociran u Vosendorfu a video sam da idu autobusi do tamo tako da se sigurno moze stici javnim prevozom.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U Bduimpesti juce slabo. Danas cu da do Parndorfa i eventualno SCS-a da vidim kakvo je stanje.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cekam izvestaj :) naravno ako bude :)

Mene interesuju zimske jakne :) i dzemperi :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U C&A do subote još50% na stvari na rasprodaji,koga interesuje.Za Parndorf,stanje redovno,gomila Japanaca,popusti tu i tamo,zavisi sta kome treba.

Izmenjeno (misajank)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nisam gledao,sumnjam da je veliki izbor,sada ima letnje garderobe,prolaziću u utorak,ali kasno,biće zatvoreno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zimskih jakni skoro pa i nema. Bio sam i u Parndorfu i u SCS-u. Sto rece Misa, Parndorf standardno ima popuste ali ne nadjoh nista zanimljivo. U SCS kao i svuda je vec sve probrano i polako stizu nove kolekcije. 

Nisam nista ni ocekivao da nadjem ali bilo je lepo proci. Sreca te sam uhvatio pravo vreme u Solunu i kupio sta je trebalo, pa sam sada lako bez zurbe obisao sve.

Pravo vreme je bilo u julu, avgust je vec kasno. Ostrimo se opet za decembar ;). U medjuvremenu cemo u Rim da vidimo sta nude.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27009
    Ukupno tema
    905838
    Ukupno poruka