ibi

Najveci trzni centri u Austriji - sve o shoppingu

265 poruka u ovoj temi

Ne obavezno. EU ima jedne cene, Srbija ima druge. Pre svega mislim na kvalitetnije brendove. Pobrojani brendovi imaju ujednacenu redovnu cenu dok razlike na snizenjima ima, takodje ponuda Inditex grupe (Zara itd) je sarena medju zemljama. Ponuda muskog H&M npr u Becu je mnogo, mnogo raznovrsnija nego kod nas. Kod nas nema maltene nista ako poredimo sa EU radnjama.

Kad je u pitanju tehnika, iz nekog mog iskustva (a redovno obilazim te prodavnice u EU i kod nas), u proseku 20-30% je tehnika u EU jeftinija (telefoni, televizori i slicno), dok su sitne stvari tipa sd kartice i slicno po 2-3x jeftinije u EU (primer, Sundisk ultra 32gb microsd je u Saturnu 12e, kod nas najjeftnije 3999rsd).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ima li tura na popustima ali da voze u SCS a ne u Pandorf? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima za  27 evra vozi u SCS agencija Agape travel.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Toliko sam se radovala odlasku u SCS i pošto nema dovoljno putnika - sve je otkazano!

A znate zašto sam htela da idem, ne zbog HM-a nego - IKEA!!

I sada sedim i smišljam kako bih mogla da odem - da li kombi prevozom, da li se isplati (povratna 70 evra...)

Baš sam pročitala ovde pitanje KAKO to da se niko ne organizuje i podeli troškove...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bliza ti je IKEA u Budimpesti i samim tim jeftinija.Imas za 15 evra jednodnevni izlet u Budimpestu i to je negde najpovoljnije. Imas i za 26 evra povratnu voznu kartu Bg -Bp .

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mamaia je upravu i to mislim da ima 2 IKEA. 

Ja sam iz Su ali se ne libim cimati oko puta i ostalih stvari. Pogledam na sajtu sta me interesuje odem kod jedne fine tete koja donosi te stvari i sve se dogovorim sa njom :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav. 
Planiram ići u neki TC (još nisam odlučila koji), ali ono što me zanima jeste ponuda sportske deće, tačnije za biciklizam i hajking, da li znate koji je najbolji za to? Ne mora nužno biti Austrija, samo da ima toga što mi treba i da su cene OK. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako krenemo prvo od Madjarske tu je Decathlon u Szegedinu. U Hervisu u Arkadu imas isto ali ne bas puno opreme.

U Pardnorfu imas nekoliko prodavnica NORA Sports , cak i Hervis koji je imas vise biciklisticke opreme nego u Szegedinu istoimena prodavnica.

Sve zavisi sta trazis .

U Decatlonu nisu neki brendovi ali ne znaci da nisu kvalitetni dok u Hervisu mozes naci svasta.

U Grazu ima ogroman ogroman Intersportov shop.... samo sportska oprema, biciklizan , alpinizam.

U Minhenu Schuster takodje ....sa paprenim cena a i dobrim kvalitetom.

Uglavnom gde god zelis mozes naci samo je pitanje sta zelis tj koliko planiras para da potrosis na to. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jao sjajno! 
Hvala ti mnogo. Pregledaću te prodavnice po netu, pa odlučiti gde bih.

Znam za Dekatlon, ima finih stvari tamo, samo ne znam koliko su opremljeni u Segedinu..

Ne bih baš nešto skupo, tako da ću nešto pre Minhena čekirati:)

Hvala ti još jednom.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Decathlon u Segedinu je odlicno opremljen I zimi I leti, a malo bolje je opremljen jos Decathlon pored IKEA u Budaorszu(izlazak iz Budimpeste prema Becu).

Pricamo o opremi za biciklizam I planinarenje.

U Parndorfu najbolja po cenama za nas standard I snabdevenosti je Mountain Warehouse prodavnica tj. outlet. Engleski brend ali kvalitetan I sa pristojnim cenama. Naravno Jack Wolfskin, Mammut I slicni brendovi su bolji I postoje u Parndorfu ali sa mnogo vecim cenama I postavlja se pitanje koliko je taj nivo dizajna I kvaliteta nekome potreban.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Osim Primarka,sve ostalo nije vredno puta tamo.Primark imaš i u SCSu,a izbor drugih radnji je mnogo veći.Ukratko,ako nisi blizu G3 mnogo je bolji SCS

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel kupovao neko u Klagenfurtu..kazu da je super jeftino..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je Primark, u SCS, stvarno toliko povoljan? Vidim više vas ga ovde pominje.

Par puta sam poručivala nešto detetu, od ovih što donose robu, znam da je bila ok cena, ali se ne sećam koliko je to bilo.

SCS će nam biti na usput,  pa smo mislili da tu napravimo neku pauzu. Ne bismo se nešto previše zadržavali. Bukvalno bih ciljano u par radnji samo ušla. U Primark, Toys Rus, verujem u Saturn. Mada koliko vidim baš je sve totalno različitim krajevima. Tako da možda igračke i preskočim. Saturn,taman da se snabdemo karticama za foto aparat. Onda vidim da pominjete Primark, pa kao svako žensko odmah bih da ga obidjem, pogotovo dečiji deo :)

Malo se osvežimo, skoknemo od neke od prodavnica, klopamo nešto i nastavljamo put.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

povoljan je,ali kvalitet je u skladu sa cenom.Nemoj u Saturn,idi u Mediamarkt,ionako su to iste radnje(isti je vlasnik,Metro) cene su potpuno iste,osim sto su akcije u razlicito vreme,pored Mediamarkta ti je Toys Rus .Preporucujem da se parkirate pored Interspara,zavrsite Primark,pa ispod nadvoznjaka prodjete do Media markta,to je najbrzi nacin i najmanji gubitak vremena.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27010
    Ukupno tema
    905852
    Ukupno poruka