Biljana 2302

* ARAD ***

38 poruka u ovoj temi

Ja sam u Aradu bio za katolički Uskrs i zaista ima šta da se vidi u gradu. Shania je napisala manje više sve što treba da se zna. Jedino s čime ne mogu da se složim da su fasade u boljem stanju nego u Temišvaru, jer se u Temišvaru uveliko radi na njihovoj restauraciji, dok se za Arad to baš i ne može reći. Ima dosta lijepih građevina, ali u ne baš sjajnom stanju. Sa smještajem sam imao sreće, apartman koji sam iznajmio je bio blizu centra, sjajno uređen i povoljan.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Zanimljivo je kako su očistili područje oko palate kulture. Samo sedam dana prije vašeg dolaska tamo je bio pravi nered. Jeste li bili u ovom parku?

IMG_20180405_120332_183.thumb.jpg.9974bc

IMG_20180405_120438_769.thumb.jpg.48f1da

Izmenjeno (Scorpio)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hehe, da, da, trg Mare (na karti Pompierilor) napisah  u onom prvom postu, nisi me čitao pažljivo :D .

Super sto si ubacio ove fotke, ja ne mogu mnoge stvari da stavim, jer smo nas dvoje na njima, a baš bih volela da može da se vidi kako je lep grad, pošto su ljudi obično puni rezerve i predrasuda o ovakvim destinacijama. 

Ako imas, stavi i zeleznicku stanicu, ili onu vecu, zanimljiviju sinagogu, te nisam mogla da stavim iz pomenutih razloga, a bas su sjajne gradjevine. Je l` bila otvorena galerija i muzej u ovom vodotornju kad si ti bio? 

Izmenjeno (shania)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sad vidim da sam pogresio sto nisam isao u arad. Lep gradic

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@glas1, mozes nekom prilikom da spojis sa Segedinom, auto putem, ako budes ponovo isao.

Moj predlog za tebe i @Scorpio je  Debrecin. Ja sam isla sa roditeljima kao devojcica, a sad planiram da ubedim supruga da treba i on da vidi ovaj sjajan grad.  U blizini je ogromna i, po meni, najlepsa i najuredjenija madjarska banja, Hajduszoboszlo, pa eto predloga :)  za kraci, a lep put. U letnjem/jesenjem periodu, ako je moguce.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26906
    Ukupno tema
    902586
    Ukupno poruka