pefkari

"Zekin salas"

21 poruka u ovoj temi

Jelo se svasta nesto: riblja corba, pacija supa, teleca corba...piletina na zaru, bela vesalica, kobaje, teleci ramstek, riba s povrcem....salata, predjelo, pilo se vince...e, dok smo se veselili, gledali smo kako "komsije" za susednim stolom "mlate" pitu s visnjama...ali, posto smo se "razvukli" s ruckom, dok smo dosli do dezerta, pita je nestalo! :tuga:

1672.jpg

1673.jpg

1674.jpg

1675.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

1676.jpg

1677.jpg

1678.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Stvarno je simpatičan salaš! Ima li u blizini još šta za posetiti? Čitala sam o Krčedinskoj adi neke članke i gledala fotografije, deluje mi zanimljivo pa bih možda još nešto spojila sa tim kad krenem na izlet. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cvrle, iskreno, i mi smo imali nameru da setamo i nesto obidjemo, ali otkad smo seli za sto i poceli da jedemo i pevamo, nismo se pomerili od stola sve do mraka! :blush: Mi imamo prijatelje u blizini i osim njihovih placeva nismo nista vise obisli...ali, sigurna sam da se ima sta videti...mozda treba pitati na salasu...

Mnogo su mi slatke ove serpice-loncici i taj neki osecaj "kao kod bake u gostima", gde god da odete na salase...:)

1679.jpg

Izmenjeno (pefkari)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Može li se prespavati na Zekinom salašu? Ili negde u blizini?

Na sajtu im piše da im je izgradnja smeštajnih kapaciteta u toku, ali čini mi se da sam negde pročitala da nude i smeštaj.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zekin salas ne radi vec duze vreme, ukoliko se nesto skoro nije promenilo.

Najblize spavanje je na Stojsic salasu (~500m po iskljucenju sa autoputa, kada se krene ka Krcedinu). U Slankamenu radi Vinarija sa hotelom Sapat, ali je zatvorenog tipa. Naravno, Beska je blizu, a tu su Sidro i Bozic, za pojesti, proveseliti i prespavati.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906105
    Ukupno poruka