pefkari

"Zekin salas"

21 poruka u ovoj temi

Proslog vikenda bili smo na ovom salasu na rucku. Toplo ga preporucujem zbog ambijenta, hrane, muzike i neverovatne ljubaznosti. :)

Salas se nalazi u glavnoj ulici u Krcedinu, preko puta crkve Sv.Nikole. Obzirom da smo bili po hladnom danu, nismo ga videli sa svih strana, ali ono sto smo videli je bilo bas lepo: veliko dvoriste, restoran starinski uredjen, "vinoteka", galerija slika, a ljubazni konobar nam rece da je u planu izgradnja i "podruma rakije" i hotela. Kupili smo i nekoliko flasa dobrog sremackog vina.

1214j.jpg

1215g.jpg

1216c.jpg

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

1217vtac.jpg

1218sj.jpg

1219m.jpg

1220g.jpg

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

1221ns.jpg

1222mq.jpg

1223f.jpg

1224wx.jpg

1225q.jpg

1226r.jpg

1227u.jpg

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bilo nas je cetvoro i ubili smo se od hrane! Za pocetak, dobili smo ustipke sa guscijom pastetom...pasteta odlicna, sjajna, ali bolje bi bilo da je sluze uz prepecen hleb! Ovako, uzasno je jako...

1228bq.jpg

...porucili smo "krcedinsku zakusku za 4 osobe"...razlicite supe i corbe i sve je bilo vise nego dobro! :klap:

1229p.jpg

1231b.jpg

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zatim stigose "Zekina basta",

1232aj.jpg

..."krcedinska kobaja", "punjena vesalica", "piletina na zaru" i "punjena rolovana patka"...sve sam "strpnula" i bilo je odlicnog ukusa! Kolicina-ogromna, cak i za nas ogladnele od setnje Novim Sadom! :)

1235jv.jpg

1234lv.jpg

1236c.jpg

1233k.jpg

...a sve zaliveno dobrim vinom...

1237v.jpg

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ciganska muzika je bila odlicna...

1238l.jpg

1239p.jpg

...kuhinja besprekorno cista i sredjena...

1240o.jpg

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U "Vinoteci" veliki izbor belih i crnih vina, bermeta...poznatih proizvodjaca...

1241m.jpg

1242jz.jpg

Nadam se da ce do proleca biti gotovo to sto jos planiraju da naprave...pa, sa smestajem, dobrom hranom i picem, okolinom koja je divna za setnju- moze se provesti vikend i tamo! :)

1243g.jpg

I isprati nas Zeka

1244.jpg

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Odlične slike. :klap:

One "tanjirske" si mogla da preskočiš.

Iako sam ručao baš dobro, ogladneo

sam ponovo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala! :) A "tanjirske" i jesu fora- kad se prica, da se i vidi! ;)

Zaista jako ukusna hrana, a posebno ljubazno osoblje! Moram da ih jos jednom pohvalim! I vino! :klap:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sjajno sve izgleda !!!

E sad znam gde ću kad odem u NS !!! :lol: :srce:

Pef , ispucala sam ti sve plusiće za danas !!! :srce: :srce: :srce::klap:

Btw, Dobro došla !!!! :srce: ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A kakve su im cene?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Lep izveštaj, Pef! :klap:

A lep i salaš, ja ga već dugo imam u planu, ali izgleda da će na red doći tek sledeće godine. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A kakve su im cene?

Цене су "средње" тј није јефтино, али није ни прескупо. Комплетан ручак, са предјелом, супом, главним јелом, салатом, слаткишем и пићима (ракијица пре јела уз салату) и квалитетним сремским вином кошта око 2000 динара по особи. Наравно, ако нема аперитива и предјела, ако пијеш пиво, што је количински сасвим ОК преполовиће се и рачун.

Овде се нуде искључиво вина из Срема.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E sad znam gde ću kad odem u NS !!! :lol: :srce:

Btw, Dobro došla !!!! :srce:;)

Jeco, hvala na komentaru, drago mi je da ti se dopada kako sam (mada prilicno skromno) predstavila ovaj salas! :srce::)

Da naglasim da se salas nalazi u Krcedinu!

I- hvala lepo na dobrodoslici! ;):srce:

Mirka, Zoki ti je odgovorio, a ja da dodam da se vino koje smo pili zove "Strast"- ime mu odgovara sasvim! :D

Izmenjeno (pefkari)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Juce smo, opet, bili na ovom salasu. :klap:

Divno vreme, divan povod, drustvo u kome uzivate, dobra klopa i muzika-"sastojci" su koji su doprineli tome da poseta bude uspesna! :)

Uprkos tome sto je u vreme rucka bilo krcato (zauzeto sve do poslednjeg mesta) nas je cekao sto, jer smo prethodnog dana rezervisali telefonom...dan je bio idealan, a "poluhlad" jele nam je strasno prijao! Kada dobijem i ostale slike, stavicu ovde...za sada cu okaciti samo neke svoje fotke...nema ih mnogo, kako ste navikli kad sam ja u pitanju, jer sam se ovog puta prepustila uzivanju, pesmi i igri! Uostalom, to i jeste "posao" slavljenika! ;) Ovog puta smo, dakle, bili u basti i ceo dan proveli na cistom vazduhu...i zaista uzivali...

1666.jpg

1667.jpg

1668.jpg

1669.jpg

1670.jpg

1671.jpg

Izmenjeno (pefkari)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906110
    Ukupno poruka