3552 poruke u ovoj temi

Dali neko zna koliko je iznajmljivanje skutera u junu ? Hvala :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Cena iznajmljivanja skutera od 50 cc  se kreće od 10-15 evra dnevno, ukoliko se skuter iznajmi na više dana. Jači skuteri su skuplji - oko 20 evra dnevno, dok su Quadovi 35-50 evra dnevno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jotev ti li si:D

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima,kako je ove godine izbor pao na Vrahos planiramo da bar dva dana posetimo Lefkadu tj.dva dana po dve plaze..koliko sam video,procitao planiram da jedan dan posetimo porto katsiki i agiofili,a drugi dan milos i megali petra i mozda kavalikefta..Jel dobar izbor ili nesto treba da se promeni??Znam da vredi videti i vise ali tri dana vec bi bilo mnogo,ovako mislim da je dovoljno dva dana po dve plaze i onda sledece godine mozda Lefkada bude prvi izbor za odmor..

Dobar izbor za dva dana. Prioritet stavite na Porto Katsiki i Milos. Eventualno da ubacite Kathismu unutra umesto neke druge što ste planirali*. Uz to preporučujem vožnju (autom, skuterom) od Lefkasa do Porto Katsiki plaže s usputnim zaustavljanjem na vidikovcima (tamo gde ima kola i ljudi, tamo i vi stanite). Takođe to jedino veče vam preporučujem šetnju po Lefkasu.

*Moj izbor bi bio - da imam dva dana, ali to je samo moj(!) - prvi dan Porto Katsiki, Kathisma, uveče Lefkas. Drugi dan Milos i Pefkulia uz vožnju od Lefkasa do Agios Nikitasa ili obratno.

Lepo se provedite!

Izmenjeno (banem)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na preporukama,pošto nisam nikada bio u tom delu sve upijam kao sunđer i svaka preporuka je korisna.Znam i ja da su dva dana malo ali ipak bolje išta nego ništa,ipak mi je Vrahos baza i jedan dan Praga,jedan Sivota i dva Lefkada je po meni dovoljno za odmor,onako opušteno da se ne cimamo previše oko vožnje..:D

Plan koji ti je naveo kolega Agios Nikitas je fenomenalan i ako ga se držiš nećeš se pokajati... E sad, moja preporuka ti je da batališ Sivotu i da taj dan opet "vršljaš" po Lefkadi... ako me poslušaš spreman sam da me kritikuješ ukoliko sam te prešao ;)

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cena iznajmljivanja skutera od 50 cc  se kreće od 10-15 evra dnevno, ukoliko se skuter iznajmi na više dana. Jači skuteri su skuplji - oko 20 evra dnevno, dok su Quadovi 35-50 evra dnevno.

Hvala puno!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozz za sve clanove,

Planiram Lefkadu od 23 juna ove godine i razmisljam da li je hladno more u tom periodu.

Da li mi moze neko preneti neka iskustva na primer od prosle godine?

Hvala unapred

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bila sam pre dve godine od 10 juna..Voda nije bila hladna i kupali smo se sve dane...Inace sam zimogrozljiva i volim topliju vodu, sto znaci da je voda bila ok.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozz za sve clanove,

Planiram Lefkadu od 23 juna ove godine i razmisljam da li je hladno more u tom periodu.

Da li mi moze neko preneti neka iskustva na primer od prosle godine?

Hvala unapred

Pozdrav i tebi @familypa !!!
Da li je hladna voda to ti niko sa sigurnoscu ne moze reci. Ja sam letovao na Lefkadi mnogo puta i jednostvano pravilo je da nema pravila :) .
A sada bez sale....Sve zavisi od vremena,morskih struja i ko zna cega jos...
Desavalo se da i u julu i avgustu bude voda kao u kadi da po ceo dan ne izadjes iz nje i onda jednog jutra brrrrr...frizider ledena .
To je lutrija ali evo meni se nikada nije desilo da od 10 dana voda bude hladna vise od dve do tri dana.
Osim toga, postoji i ogromna razlika u temperaturi vode izmedju plaza koje posetite.
Prosle godine u A. Nikitasu danima voda topla onda jedno jutro ledena. Mi se pokupili i otisli do Katisme a tamo banja. Narednog dana bila obrnuta situacija.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na odgovoru. Da li imate neku preporuku za smestaj , bio bih zahvalan.Mislio sam ili Agios Nikitas ili Ponti/Vasiliki za 4clanu porodicu 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Krajem juna prošle godine voda je bila fenomenalna, na svim zapadnim, severnim i južnim plažama... i ja inače nisam ljubitelj hladne vode, ali ni banjske (obzirom da sam iz NIške banje-tople vode... :) ) 

Što se smeštaja tiče, supruga i ja smo se zaljubili u Agios Nikitas i nijedan drugi grad/selo na Lefkadi ne može se ni uporediti sa njim. Sam grad Lefkas je takođe lep, ali A.N. je .... baš baš. Vasiliki ima lepu plažu ali i pristanište, pa ako volite povremeni miris svežeg ulja... :) koji česti vetrovi donesu do ili od plaže... šalim se, mada, svaka šala pola istine... 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hm, krajem juna fenomenalna voda?!  Jonsko more?  Zavisi dosta od doba dana kada se ulazi u vodu...prepodne - ujutro 8-9-10 sati, se moze kupati na istocnoj obali, ko nije zimogrozljiv. ;)   U isto vreme, voda na zapadnoj obali je k'o led. Bukvalno. Pocinje da se greje negde od 10-11 sati i popodne je prijatna za kupanje.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na odgovoru. Da li imate neku preporuku za smestaj , bio bih zahvalan.Mislio sam ili Agios Nikitas ili Ponti/Vasiliki za 4clanu porodicu 

Malo je teze pronaci smestaj sada u Agios Nikitas-u jer je vecina vec rezervisana i rasprodata a jos teze je to uciniti za 4-clanu porodicu jer je malo apartmana za 3 i vise lezaja. Ali naravno,nije nemoguce.
Moja preporuka je hotel "Agatha"  http://www.agatha-hotel.com/
ali probajte i ovde : http://www.lefkadaslowguide.gr/business/accommodation/rooms-for-rent-studios-apartments/?region=12359&price=
Moj savet je i da najpre pogledate mapu a onda na ovom drugom sajtu promenite kriterijume pretrage tj. prosirite ih na Tsoukulades,Agios Ioanis ili pak Ponti kako ste vec zeleli.
Srecno i pozdrav !

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tsoukalades ja TOP pozicioniran, barem po meni.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27009
    Ukupno tema
    905841
    Ukupno poruka