3552 poruke u ovoj temi

Mene nikako da mimoidju talasi, cetvrti put na Lefkadi, uvek ih je bilo :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li mozda znate kako funkcionise autobuski prevoz po ostrvu?

Ne znam, zaista, isli smo nasim kolima, pa se nismo ni raspitivali za prevoz.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

van sezone lose...ne moze se puno racunati na prevoz...recimo u junu je zadnji sa katizme u 14,15...vecernji iz lefkasa do nikitasa ne postoji...ovo je samo primer...u sezoni je nesto bolje...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moze li mi neko reci koja je ovo plaza, tj. gdje se nalazi ovaj dio sa slike? :) 

12026631_1479226552404850_1428457759_n.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da otvorim - mozda agios nikitas beach? ja sam sedjela na ovakvoj skarpi oz. zidu u agios nikitasu kad smo pokusali pjeske po stjenama ili odplivati do milos plaze:)  Mozda ce netko ko je bio vise puta na Lefkadi i obisao sve plaze znati sa koje plaze je ova fotka.

Izmenjeno (Golica)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nadam se da ce neko sa sigurnoscu reci. :) 

Procitah jos negdje da se preko stijena na gradskoj plazi u Agios Nikitasu moze doci do neke male plaze. Golica, da li si ti isao tamo ili neko drugi, je li tesko preko stijena i vrijedi li otici? :) Inace volim prirodu, fotografiju, pa da znam.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Negde sam našla da se ta plaža zove Ammoudoula. Po meni vredi otići do nje :) 

Mi smo išli čamcem na naduvavanje (onaj običan, ne neki profi) a dosta ljudi je i dušekom išlo (pa eto može i tako da foto oprema bude sigurnija). A videla sam i ljude koji su preko stena išli i nije mi se činilo to nešto teško ali ipak nisam išla pa da kažem tačno. Evo linka za sliku iz moje foto ture, slikano iz čamca, a negde u foto turi se može videti i čamac.

Izmenjeno (bucolina)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nadam se da ce neko sa sigurnoscu reci. :) 

Procitah jos negdje da se preko stijena na gradskoj plazi u Agios Nikitasu moze doci do neke male plaze. Golica, da li si ti isao tamo ili neko drugi, je li tesko preko stijena i vrijedi li otici? :) Inace volim prirodu, fotografiju, pa da znam.

preko stene se ne moze, opasnost da skliznes i povredis se. Mi smo uvijek isli po stazi - bolji je put.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ovo na slici gore je desno od gradske plaze u agios nikitasu uz more prema pefkuliji pre nego sto put izadje na magistralu...sigurno...

i tacno....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ovo na slici gore je desno od gradske plaze u agios nikitasu uz more prema pefkuliji pre nego sto put izadje na magistraluja se 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja se izvinjavam imam problema sa oddajo komentara.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ovo na slici gore je desno od gradske plaze u agios nikitasu uz more prema pefkuliji pre nego sto put izadje na magistralu...sigurno...

i tacno....

Znaci sidjem na gradsku plazu i idem desno?

Mi smo išli čamcem na naduvavanje (onaj običan, ne neki profi) a dosta ljudi je i dušekom išlo (pa eto može i tako da foto oprema bude sigurnija). 

Je l i Vi mislite na taj dio desno od plaze ili ste camcem isli na neku drugu stranu? 

preko stene se ne moze, opasnost da skliznes i povredis se. Mi smo uvijek isli po stazi - bolji je put 

Ne mogu vas sve razumjeti, kada sam spominjala put preko stijena, ta osoba je rekla da je isla preko stijena lijevo od plaze. Da li i vi mislite na to?

:D :D   

Izmenjeno (Trag12)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

:) da ja mislim lijevo od plaze ali ne preporucujem. Kad smo mi bili na plazi u agiosu jedna devojka je imala pad na skalama kad su pokusali preko stijene do Milos plaze. Ogrebla kolena i sa takvom ranom ne mozes u vodu dan dva. Zasto kvariti dopust koji tako tezko cekamo.

sandraivlada je ove godine bila u Agiosu i ona najbolje zna gde je plaza sa sike - desno od plaze u agios nikitasu:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako mislite na plazu levo, preko stena se ne moze..moze samo vodenim putem..

Obrusila se stena i odnela pola putica.

Bio ,probao i vratio se nazad .. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27006
    Ukupno tema
    905763
    Ukupno poruka