irinas

LEPTOKARIA

5084 poruke u ovoj temi

Slažem se za Litohoron. Lepo mesto, gledajte da krenete preko dana i bacite pogled na more odozgo.

Na jug 20ak kilometara je izletište Tempi, sa visećim mostom, crkvom Sv. Petke i kapelom u pećini.

Klik!

Izmenjeno (Nikola S.)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ima li u Leptokariji dovoljno mesta za parkiranje, dal nema kradje automobila i dal se naplacuje parkiranje. Hvala. Pozdrav svima.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Oko vile u kojoj ste smesteni ima mesta za parkiranje a postoji i par vecih parkinga uglavnom u delu oko pruge i pored centralnog parka.Parking se nigde ne naplacuje i koliko sam primrtio niko ti ni kazne ne pise ako se parkiras na nedozvoljenom.Za kradju auta u Grckoj nisam cuo da se ikom dogodila. Mada nikad se nezna.Na pocetku setalista je policiska stanica i jedino tu mozes videti par pandura,skoro nikad ih nismo videli po ulicama.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Oko vile u kojoj ste smesteni ima mesta za parkiranje a postoji i par vecih parkinga uglavnom u delu oko pruge i pored centralnog parka.Parking se nigde ne naplacuje i koliko sam primrtio niko ti ni kazne ne pise ako se parkiras na nedozvoljenom.Za kradju auta u Grckoj nisam cuo da se ikom dogodila. Mada nikad se nezna.Na pocetku setalista je policiska stanica i jedino tu mozes videti par pandura,skoro nikad ih nismo videli po ulicama.

Hvala puno na ovom iscrpnom odgovoru. Veliki pozdrav.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko su Meteori udaljeni od Leptokarije i da li se isplati s malom decom otici tamo? Kakav je put ima li krivina, uspona,....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko su Meteori udaljeni od Leptokarije i da li se isplati s malom decom otici tamo? Kakav je put ima li krivina, uspona,....

koliko malom decom?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

koliko malom decom?

10, 6 i 1 godinu

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

pa dobro nisu bas bekutaneri ako izuzmemo ovo od godinu dana kome je sve jedno gde je, pod uslovom da ima flasicu pri sebi.Ali ja licno bih posetu ostavio za neku narednu godinu kad bi im svima bilo sve puno jasnije.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Od Nei Porija do Meteora ima ~150 km, dakle od Leptokarije jos +12. Put je dosta dobar (vecim delom nije auto put) i nije preterano naporan. Prolazis kroz Larisu, Trikalu i stizes do Kalambake, gradica u podnozju Meteora. Kada u Kalambaki skrenes desno i popnes se gore, imas raskrnicu - dva manastira levo i cetiri desno. Prvi sa leve strane (Manastir Svete Trojice) je dosta naporan kada ides sa malom decom posto je tezak uspon, ali je prelep (vidi sliku). Dva kilometra dalje je manastir Svetog Stefana, ispred kog mozes da parkiras :).

Svakako se isplati.

pict0546wh9.jpg

Izmenjeno (malesh)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

koliko je daleko Larisa i da li vredi otici tamo neki shoping ili tako nesto 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mislim da pored Katerinija koji je na dvadesetak km. nema potrebe ici u Larisu mada nema tu vise nekog sopinga,bivalo je to pre a sad ovde kod nas ima svega jao i tamo.samo su skuplji Grci.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Od Nei Porija do Meteora ima ~150 km, dakle od Leptokarije jos +12. Put je dosta dobar (vecim delom nije auto put) i nije preterano naporan. Prolazis kroz Larisu, Trikalu i stizes do Kalambake, gradica u podnozju Meteora. Kada u Kalambaki skrenes desno i popnes se gore, imas raskrnicu - dva manastira levo i cetiri desno. Prvi sa leve strane (Manastir Svete Trojice) je dosta naporan kada ides sa malom decom posto je tezak uspon, ali je prelep (vidi sliku). Dva kilometra dalje je manastir Svetog Stefana, ispred kog mozes da parkiras :) .

Svakako se isplati.

pict0546wh9.jpg

Malesh hvala puno na iscrpnom odgovori i ovoj prelepoj slici. Ako imas neke lepe slike s Meteora posalji mi ako mozes na PP. Pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li ima neko da letuje ovog leta u Leptokariji u vili Nikos? Pozzz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li ima neko da letuje ovog leta u Leptokariji u vili Nikos? Pozzz

Kuc, kuc. Da li ima neko da letuje ovog leta u Leptokariji u vili Nikos? Pozzz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Leptokarija ima divnu delom pescanu,a delom sitan sljunak plazu.Vila Nikos je u mirnom delu Leptokarije.Agencija je odlicna.Kjara iz NS je bila osoba za kontakt u Leptokariji.Sve pohvale za nju,jer sve sto je rekla tako je i bilo.Letovali smo sa bebom od 7 meseci u septembru 2007 u vili Dimitrija preko njih i bili smo prezadovoljni. Vila je na 50 m od plaze,otprilike treci red kuca iza Nefelija koji je extra hotel u centralnom delu plaze.Imaju fenomenalan restoran ,pogled na more,klopa super,cene pristojne.Mislim da je Dimitrija bolja od Nikosa, a za ovu drugu nismo culi.Jedino smo sigurni da vila Eleni nije dobra,spolja gladac,a iznutra jadac.

POZDRAV

Mi idemo 31.07. u Dimitriu preko NS travela. Bila sam malo sumnjicava dok nisam procitala ovaj post. Kazi mi kolike su sobe u Dimitrii, mi imamo dvokrevetni studio, a nosimo putni krevetac. Nadam se da cemo imati gde da ga stavimo

Da li jep deo plaze paralelan sa vilom, ima li suncobrana i lezaljki za iznajmljivanje ili da nosimo svoj, i ako ima koja je cena iznajmljivanja. Ima li mozda u blizini prirodnog hlada?

Izmenjeno (dandzi)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26954
    Ukupno tema
    904378
    Ukupno poruka