Andrija1967

Žabljak-smeštaj u kampu

7 poruka u ovoj temi

Sa porodicom sam bio ovog leta(druga polovina juna) u Crnoj Gori pa smo po prvi put bili na Žabljaku.Odvojili smo dva dana na povratku u maticu da se eto malo rashladimo.I nije bilio samo prijatnog spavanja vec i divnih utisaka koje nosimo.Bili smo smesteni u samom centru Žabljaka u apartmanu kod gospodje Ruže i bili prilicno zadovoljni.Ali ovog puta želim pisati o drugom smeštaju na koji smo slučajno nabasali u nekoj šetnji.Radi se o Eko kampu Kod Boća-vlasnik Vojinović Boško.Radi se o 6 ili 8 katuna(male drvene kućice)sa po dva kreveta u svakom i naravno prostorom za šatore ili kamp-kućice.Zašto pišem o kampu kod Boća?!Pre boravka u Crnoj Gori smo bili par dana i u Sloveniji(Terme Čatež)gde postoji sjajno uredjen kamp sa svim mogućim standardima.E onda na Žabljaku nadješ na čoveka koji je to sve uradio iz svoje glave,poštujući možda svoje ljudske standarde.Ja sam uistinu razgovarao sa njegovom suprugom dok je tu bio i njihov sin Novak koji ima četri starije sestre.Ajde da kažem i ovo da je Novak(7 razred) simpatično ramažen,a moga sina je zabavljao tako sto ga je njihovim kolima vozio oko kampa!!!Iz te žene je prosto izbijala plemenitost što je samo sa impresijama o kampu podiglo ceo utisak.Tih nekih sat vremena je zaista prijalo duši,i eto ostao je žal što nismo tu odmah došli.

Kamp je se nalazi na 1.5 km od centra,a cena kreveta u gore spomenutim katunima je 6 eura.I sve je bukavalno novo,staro tek mesec dva(katuni,kuhinje,kupatila).Telefoni za kontakt su 069223218 i 067241446

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Sjajana vest. Oduvek sam htela da posetim Zabljak, posto sam o istom cula sve u superlativima, medjutim svi su nesto govorili da je skupo. Ovo sto si ti napisao deluje super, nije skupo, a ja obozovam smestaj po kucicama koje lice na brvnare, kolibe. Jel' imas neke slike da okacis?

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Nazalost nemam fotografija....

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Sad izvini Andrija sto te cimam, ali jako me zainteresovao taj smestaj u katunima. Da li bi bio ljubazan da ga jos malo opises, u smislu kakva je okolina, tj. sta se nalazi oko tog eko kampa (suma, poljana), kakve su same kucice (sem sto su nove kao sto si rekao), jel' ima neki restoran pored, da li je pored neka voda, itd. Pokusala sam da pronadjem slike istog na netu, no ih nema. Spominje se novi eko-kamp, ali sa jako sturim informacijama (ti si bio mnogo opsirniji). E pa hvala unapred.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja zaista mislim da bi bilo najidealnije da pozoves telefone koje sam ostavio.Ipak ce ti ljudi dati najbolje i najpreciznije informacije.Moj savet da zoves sa kucnog telefona od 15 do 17 i od 21 do 07 kada imas popust od 50% na brojeve u CG.Platices 10 dinara po minutu pa za malo novca mozes dobiti dosta informacija.

Ja sam poceo sa ovom temom jer sam nesto osetio na tom mestu.Mozda ces i ti ako popricas sa tim ljudima.Izvini ako nisi zadovoljna ali zaista nisam polovican,tacnije ne mogu ti dati precizne odgovore.Pozdrav...

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Nema problema, probacu onda tako. Hvala u svakom slucaju.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

DURMITOR

Drži nebo kao soha

Upravo je ovim rečima Vuk Karadžić opisao svoju iznenađenost visinom Durmitora. Verovatno nije ni pretpostavio da se pred njim nalazi više od pedeset vrhova, čija visina premašuje dve hiljade metara. Ima li većeg izazova za ljubitelje šetnje ka nebu?

Slike i tekst na http://www.casopishorizont.com/durmitor.html

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26982
    Ukupno tema
    905038
    Ukupno poruka