wladinho

Shopping u Temisvaru

243 poruke u ovoj temi

Sada si me podsetila da sam jednom usla u Auchanu i ogroman je, naglavacke sam pobegla napolje, ali sam usput uspela da ošacujem na jednoj polici Ginger Ale i posto nisam nikada probala naravno vratila se da kupim :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Juce bio u Temisvaru, rasprodaje u H&M gotove, ostao samo deo probranih stvari na zenskom odeljenju, musko nista, C&A i Sprider i dalje traju popusti. U Julius Mall-u ima sve sto ima i kod nas sa istim cenama ali postoji H&M, C&A, Sprider, The Body Shop, Yves Rocher i jos neki brendovi kojih kod nas za sad nema. Sam shopping mall http://www.iuliusmall.com je mnogo veci od Usca, ima puno menjacnica u samom mall-u ali banke daju najpovoljniji kurs, isti kao i u centru grada, dok su menjacnice nesto nepovoljnije. Na poslednjem spratu postoji gomila restorana ali je problem sto su svi jelovnici samo na rumunskom. Bez zadrzavanja na granici (isli kolima), put dobar, od Beograda do Temisvara oko 2 sata.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo bili juce, prosetali se trgom, i posle otisli do mola, od snizenja nista, samo Leonardo za cipele do 70% ( ali nije mi nista zapalo za oči)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

da li je neko skoro bio u Temisvaru u trznom centru imali uskrsnjih snizenja garderobe ??

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

mislim da je malo rano, oni slave uskrs sa nama.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Molim nekog da mi kaze da li u Lulius mall-u ima uskrsnjih snizenja i kada pocinju?

Izmenjeno (DraganV)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Interesuje me da li neko zna tokom godine kada su snizenja u Temisvaru? Kada pocinju uskrsnja snizenja? Hvala :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Millana ja samo znam da je Uskrs kao i kod nas 15.04.2012, e sada kada će biti rasprodaje ne znam, na sajtu nema za sada ništa što bi obeležilo slavlje Uskrsa.

http://www.iuliusmall.com/

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko zna gde se moze naci povoljna decija oprema u Temisvaru, kao npr. decija kolica? I da li se uopste moze naci povoljnije nego kod nas?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Molim nekog da mi kaze da li u Lulius mall-u ima uskrsnjih snizenja i kada pocinju?

ne nadaj se previse popustima iz Temisvara,tamo je isto kao ovde,velika reklama za popust a popust nigde,za mall ja sam razocarana,Kapa nekako,centar kao centar-skup, obilazak moze biti lep,

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Temišvar je grad za obilske i uživanje, nije za shopping. Mada što se cena tiče iste su kao i kod nas nije skuplje. Tako da ako želite da promenite malo lokaciju odete do TM i uživate u šetnji.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Juče bio u Temisvaru , tačnije Julius Mall-u . Cene kao i kod nas , trenutno nema nikakvih specijalnih popusta . Prvi put sam u Rumuniji , utisak je prljavo i neljubazno a opet ne nesto

nepodnosljivo. Tacnije trzni centa je ok jedino se bas ne odrzava kako bi mu prilicilo (naprimer nasa delta, usce , merkator ....sijaju )a ovo je samo ocisceno i pomalo mracno . Neljubayni kazem iz razloga sto se niko nije ni potrudio da mi proda nesto a to da im se obratis na nekom jeziku osim Rumunskog za bilo sta je samo klimanje glavom ili oretanje glave i kolutanje ocima .Cene u

hipermarketu u Julius Mall-u su kao i u nasim radnjama jeftiniji su pojedini suhomesnati proizvodi (akcija ) i pivo u limenkama.

Grad nisam pogledao jer smo bas žurili nazad ali neznam da li bi ponovo isao zbog Julius Mall-a.

Ako neko zna za neki outlet ili neki bolji TC ili radnju voleo bih da cujem .

Trenutno radi granicni prelaz u Jasi Tomic (do 23.04) pa je meni zgodno i mogao bih da iskoristim to vreme otvorenog prelaza.DA radno vreme prelaza je od 09-17h po nasem vremenu i nemojte se iznenaditi putem na samom ulasku u EU )

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bili juce (12.04.2012.) u Temisvaru.Sve je bilo O.K. Nasli sve sta nam treba, cak smo se sa svima sporazumeli na engleskom bez ikakvih problema!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moze malo opsirnije ( snizenja, cene, ...)

Izmenjeno (DraganV)
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko zna za radno vreme trznog centra u Temisvaru za 1.Maj? Da li mozda radi obzirom da je internacionalni praznik?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26955
    Ukupno tema
    904475
    Ukupno poruka