wladinho

Shopping u Temisvaru

243 poruke u ovoj temi

Prodje i taj vikend u Temisvaru :(

Nisam prvi put u gradu, ali mi je bilo toliko lepo da nisam htela kuci da se vratim. 

Pa da pocnem od cekanja na nasoj granici jedno sat vremena... Udavili su. Rumuni par minuta otprilike. U povratku smo projurili kroz obe granice, niko nas nije pitao apsolutno nista. 

Elem, u Tem. sam isla zbog sopinga pre svega i odlicno prosla. Na samom ulazu u grad postoji Shopping centar Timisoara, i tu smo prvo svratili. Sada su snizenja i moze lepo da se pazari. Npr. majica Lee Cooper je 700 din., moja snajka je kupila sandale koje su bile 6.000 din., sada su 2.500 din., decije komplet Puma\Nike trenerke 2.200 din... i tako

Decathlon je pun svega i svacega, Doslo mi je da pokupujem i sta mi ne treba :D 

Sve u svemu, Temisvar i ja cemo se videti do kraja godine barem jos jednom :)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Bila sam u Julius molu pre desetak dana.

Nis,mo se bas dugo zadrzali, jer nisamo isli u Tem.zbog sopinga. Hteli smo da vidimo kako su ga sredili, da uzivamo u parku i veceramo kasnije.

Zaista lepo izgledai, ima  parkic, jezerce, karusel za decu, bilo je i neko takmicenje plesno, malo dalje, oko belih manjih satora.

Snizenja nije bilo, a ja mrzim da obialzim puno prodavnica, tako da smo obisli mozda dvadesetak :D. Kupila sam ponesto u prodavnicama kojih nema u BG-u.

Vise sam uzivala u razgledanju i kupovini u gradu, na standovima sa rucno pravljenom odecom :). Kvalitet i dizajn je odlican i uvek cu dati novac za nesto unikatno, nego za brendiranu odecu koju cu vidjati i na ostalima:)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vidim da duze vreme nije pisano na ovoj temi pa rekoh da je malo osvezim...Planiram posle nove godine da skoknem do Temisvara pa me zanima koje su to prodavnice dobre za kupovinu hrane? Kakav je izbor i kakve su cene?...hvala svima.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26955
    Ukupno tema
    904475
    Ukupno poruka