MINJA011

Restorani u Beogradu

1065 poruka u ovoj temi

Znaci opet idem tamo u septembar kad dodjem u BG :)

spremi novce i krećiiiiiiiiii :dance: :dance: :dance:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Vazi ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Odlican je Little Bay restoran,divan ambijent,korektne cene... Njega bas volim :rolleyes:

Ni Kovac nije los,prava kafanica.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vazi ;)

:hahaha: :hahaha: :dance:

Odlican je Little Bay restoran,divan ambijent,korektne cene... Njega bas volim

Intiman je dosta - i ja ga baš, baš volim. Još nisam probala onu njegovu baštu letnju, nekada sam i radila u tom kraju ... a dopada mi se i ona bašta Kluba književnika Srbije - u sredu veče bila sam tamo !!! :dance:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

VIOLETA KUCA STARA se dugo renovirala i nije radila. Pre neki dan sam prosla pored, vidim da je kolektivan godisnji odmor.Nadam se da ce ponovo poceti sa radom, zaista su mi ostali u lepom secanju njihovi nedeljni ruckovi u basti....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kuhinjica u V.Stepe i slep u Zemunu

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Radi, lokacija beton hala.

http://www.iguana.rs/lokacija.html

Sad izgleda bas fancy, totalno je drugacije, pretpostavljam da je hrana i dalje dobra, ali ne deluje mi kao restoran u koji bih svratila na rucak sa malim detetom.

VIOLETA KUCA STARA se dugo renovirala i nije radila. Pre neki dan sam prosla pored, vidim da je kolektivan godisnji odmor.Nadam se da ce ponovo poceti sa radom, zaista su mi ostali u lepom secanju njihovi nedeljni ruckovi u basti....

Nadam se i ja da ce poceti da rade uskoro, volela bih da svratim opet, tu smo proslavili i nase malo vencanje, u basti. Definitivno mi je osao u divnom secanju, i hrana je super i ambijent.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja se ubih trazeci po internetu neku ovakvu temu, a ono ima na nasem forumu! Stvarno sam corava :shok::wacko::nesvest:

Posle cu da pisem koje restorane volim, a sad bi mi trebala brzinska preporuka, za predstojeci vreli vikend-treba mi restoran sa lepom bastom i hladovinom ili na vodi, recimo. Da na meniju ima stvari tipa Karadjordjeva, Plava traka, Medaljoni sa pecurkama i sl. Riblji restorani-ne.

Da je hrana dobra, cene relativno pristojne. Enterijer lep i prijatan, ne volim domacinsku atmosferu, a ni preterano ustogljenu. Opusteno, ali fino.

Razmisljala sam o Kosutnjaku (zbog hladovine) ili nesto na reci, ali ne svracam tamo cesto, pa nisam upucena sta je tamo sad (i da li je ) dobro od restorana.

Videla sam da bas hvalite Trpezu, a i cula sam za taj restoran, ali nikako da odem, pa me zanima da li imaju oni neku lepu bastu? Pogledala sam njihov sajt, to su sve neke porcije od skoro 1 kg, pa kako to narucujete, pola porcije ili delite (mislim, svaka cast ko moze da pojede celu, ali ja, nema sanse :) , a da znam zbog kombinovanja, eventualno )?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako želiš na reci, onda su preporučujem "Pingvin" na Savkom keju kod blokova. Abijent je upravo onakav kakav si opisala-neuštgljeno,ali sređen i prijatan. U slučaju prevelike vrućine, može se sedeti unutra gde je klimatizovano. Isto tako i "Godo" ima dbru pastu.

Skoro je otvoren novi izuzetno lep slav-restoran "Svetionik", koji još nisam stigla da posetim. Proveri da li imaju sajt, spolja izgleda božanstveno, onaj morski fazon svetlo plavo-belo sa obiljem cveća gde god pogledaš.

Veliko razočarenje (od sinoć) "Srpska brvnara", gde smo bili na večeri. Ne znam šta bih pre od prigovora napisala, ali ajde samo par da navedem:

1. daščani pod u koji upadaju štikle-jedva živa stigoh do stola (ranije sam to zanemarivala zbog dobre klope)

2. užasno neudobne klupe, hrapave i neobrađene-svaki put izvučem petlju na suknji ili bluzi (previše domaćinski fazon)

3. brdo komaraca, ne postoje nikakve lampe-zujalice ili nešto drugo protiv istih (postaneš prinudni davaoc krvi)

4. Smanjene porcije hrane i pića (ranije čokančići za rakiju, a sada minijaturne časice)

5. Bajata i nikakvog kvaliteta hrana (u predjelu kare iz Matijeveća umesto domaćeg pršuta, kajmaka nema, sir koji dobrano kisi, salata sečena kao za svinje, bajat i podgrejan hleb-lepinji nema itd.)

6. Najveće razočarenje večeri: NEMA RIBE za jelo, niti DEZERTA?!?!

Nije ni čudo što su navalili sa deljenjem letaka na keju, jer im je posao totalno opao, ali su većim delom sami krivi. I nas skoro neće videti!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Posle cu da pisem koje restorane volim, a sad bi mi trebala brzinska preporuka, za predstojeci vreli vikend-treba mi restoran sa lepom bastom i hladovinom ili na vodi, recimo. Da na meniju ima stvari tipa Karadjordjeva, Plava traka, Medaljoni sa pecurkama i sl. Riblji restorani-ne.

Da je hrana dobra, cene relativno pristojne. Enterijer lep i prijatan, ne volim domacinsku atmosferu, a ni preterano ustogljenu. Opusteno, ali fino.

Razmisljala sam o Kosutnjaku (zbog hladovine) ili nesto na reci, ali ne svracam tamo cesto, pa nisam upucena sta je tamo sad (i da li je ) dobro od restorana.

Preporuka za restoran Četverac. Zemunski kej, prvi na čvrstom, posle Malevile (kod Hajneken zgrade:)).

Hrana dobra, cene pristojne, atmosfera prijatna. Postoje dve bašte (s leve i desne strane lokala) kao i unutrašnji deo.

Jeo sam u ovom restoranu bar 10 puta, svaka preporuka.

p.s. nije reklama, pošto mi je prvi post, da znate ;)

Planiram da pišem i na drugim temama

Izmenjeno (JohnDorian)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nije ni čudo što su navalili sa deljenjem letaka na keju, jer im je posao totalno opao, ali su većim delom sami krivi. I nas skoro neće videti!

Navodno je promenjen vlasnik. :neznam:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

KAO KOD KUCE.Prelepa basta..Hrana i usluga takodje.Bili su ranije u Mirijevu a sad su na slanackom putu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Stari majdan ispod avale,put od tornja pa odvajanje desno ka belom potoku.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Još lakše do restorana Stari majdan.

Sa Avalskog puta do centra Belog potoka,

pa desno a onda je lepo obeleženo.

Meni se više sviđa put koji je @urkepz

spomenuo zbog posete vrha Avale.

Izmenjeno (srećan putnik)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Videla sam da bas hvalite Trpezu, a i cula sam za taj restoran, ali nikako da odem, pa me zanima da li imaju oni neku lepu bastu? Pogledala sam njihov sajt, to su sve neke porcije od skoro 1 kg, pa kako to narucujete, pola porcije ili delite (mislim, svaka cast ko moze da pojede celu, ali ja, nema sanse :) , a da znam zbog kombinovanja, eventualno )?

Moja preporuka za Trpezu, odlicna hrana, porcije velike. Moze se uzeti pola neke porcije ali ne od svih jela. Mi smo uzeli punjenu vesalicu, pola kg svinjsko, pola pilece. Ako se ne pojede lepo spakuju sto je super jer onda sutra imas gotov rucak kod kuce ;)

Jedino im basta nije bas klasicna basta, sa ulice se nista ne vidi nego je u sklopu objekta jedan deo prostora onako sa otvorenim zidovima, meni je bilo lepo i prijatno. Ima cveca i malo etno motiva, nije bas onako gola sala.

Evo na njihovoj galeriji slika ta "basta" je na slikama 30,31,32, 33

http://www.trpeza.co.rs/galerija.html

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906044
    Ukupno poruka