MINJA011

Restorani u Beogradu

1065 poruka u ovoj temi

Nesto vrrrlo slicno Trpezi (ali ne i isto)moze se naci u restoranu Djerdan u Uciteljskom naselju, okretnica trole br.21

...za K2 potpisujem.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Takodje nesto vrlo slicno Trpezi je i restoran Papa Yoe. Ista rebarca u kajmaku a od ostalih specijaliteta preporucujem "Adzinu sablju"

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Могу да препоручим и ресторан Трешњин хлад у Облаковској улици. Веома добра храна, пристојне цене, јако лепа башта.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam sa drustvom bio prosle zime u Salasu na Gardosu u Zemunu narvno i odusevljen sam bio ambijentom ali hrana za svaku kritiku. :angry: Tacnije u pitanju je bilo predjelo tj meze koje je bilo komplet iz konzervi (salate) i delicijama kupljenim u Maxiju verovatno. A restoran je ambijentalno i po vokaciji sa nacionalnom kuhinjom i domacim proizvodima. Zaista ispod proseka i za mnogo losije kafane,steta zbog sjajnog ambijenta i kolorita kako samih prostorija tako i nosnji osoblja ove kafane. :zid: Nadam se da su taj kuhinjski deo u medjuvremenu popravili. Usput da pitam upucene gde se mogu zaputiti u dobar riblji restoran, gde ljudski spravljaju lignje naprimer kao i ribje specijalitete ? Naravno da nisu bolesno skupi poput nekih na Dunavskom keju. :razmislja:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Preporučujem ova dva-

Riblji restoran Biser

biser.jpegRiblji restoran Biser nalazi se na reci Savi i raspolaže velikim brojem sala za učavanje, terasom i sopstvenim parkingom...

Adresa: Brodarska 1

Telefon: 011 311 33 53

Riblji restoran La Barca

barca.jpgRiblji restoran La Barca nalazi se na Senjaku, nedleko od Topčiderske zvezde. U restoranu možete uživati u mnogobrojnim specijalitetima od ribe, rakova i školjki, koji se dopremaju direktno iz Jadranskog mora.

Sva jela pripremaju se na tradicionalan način od strane iskusnih kuvara. U restoranu La Barca možete probati i mnoga dalmatinska jela, kao što su ravioli od bele ribe ili ravioli punjeni mesom jastoga. Riblji restoran La Barca radi svakog dana od 12-23 časa, osim nedelje.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nadam se da su taj kuhinjski deo u medjuvremenu popravili.

Ako je tako kako kažeš onda su se pokvarili. Ja tamo volim da pojedem biftek u prelivu od višanja i bio je vrhunski, ništa Maxi, konzerve i sl. Priznajem, nisam skoro bio.

A za Porto nisam čuo da je zatvoren?! Moraće da se obnovi gradivo.

Izmenjeno (Billy The Kid)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Да ли је ресторен Порто сигурно затворен. Ништа нисам чуо. Додуше, давно сам последњи пут био у њему (што сам већ раније и написао).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na brzom odgovoru drustvo. Billy kazem ti prosle zime sam bio sa prijateljima ali nisam bio odusevljen. :dosada: Medjutim verovatno i da imaju svoje specijalitete kao sto kazes da budem iskren dalje nisam ni isao od predjela. Treba svakako vise probati za kompletniji utisak. :onaaako:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nisu najbolji ali malo podsecanja nije na odmet.

Kafana "Albanija" ugao Knez Mihailove i Kolarcceve ulice

predratna-kafana-u-beogr.jpg

"Bajlonov kladenac"

"Ribnica"

"Boem"

Ima toga jos pa ako vas zanima eto ...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima toga jos pa ako vas zanima eto ...

Zanima nas osmeh1.gif Divne su fotografije...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dragane,ne znam gde ste to našli,ali svaka čast! :klap:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zanima nas osmeh1.gif Divne su fotografije...

Onda sutra nastavljamo. novine.gif

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kafana Grgec

Cvetkova mehana

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E,da setila sam se još jednog restorana.Aleksandar Romanić,to drže unuci “Ace Devetke”.

Adresa: Dugo polje bb Kružni put 11226 Beograd.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Где је то?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka