MINJA011

Restorani u Beogradu

1065 poruka u ovoj temi

Jedan od beogradskih restorana koji može da uđe u društvo najboljih, a niko ga do sada nije spomenuo, je restoran Đorđe na Neimaru. Odlična hrana, veliki izbor kvalitetnih vina, lep ambijent i vrhunska usluga. Jedan od omiljenih mi je restoran Žabar. Zato što je na reci, zato što je usluga vrhunska i zbog ćuretine Žabar (sa mlincima). Volim da odem i u restoran Salaš na Gardošu zbog veoma ukusne hrane i lepog ambijenta.

O Maderi, Franšu i Kalemegdanskoj terasi je suvišno pisati. Vrhunska hrana, piće, ambijent i usluga da se ne postidite bilo koga da odvedete.

Mogao bi ovako do sutra da nabrajam, kafana Čedić u Žarkovu, restoran Jevrem u mojoj ulici, restoran Balkan Ekspres u Zemunu (pre svega zbog pogleda), restoran Na ćošku (ex Iguana) u Beogradskoj ulici iznad Slavije, riblji restoran Gušti mora ispod "tobogana" u Radničkoj ulici, Ikki bar u Jovanovoj (šteta što zatvoriše Đu-Đu u komšiluku), ... kažem, mogu do sutra. osmeh1.gif

Jedan od restorana koji je zatvoren (možda je premešten na neko drugo mesto, ako grešim ispravite me) a bio je svakako najbolji riblji restoran u Beogradu je restoran Langouste. Veoma skup ali veoma dobar restoran.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mmmmmmm moja omiljena tema HRANA!!!

Pa da počnem:

1.RESTORAN MALEVILLA

KEJ OSLOBOĐENJA BB

Divan restoran ,predivan pogled

2.Restoran Sač

Rabina Alkalaja 5

Dobra hrana cene odlicne

3.Restoran - Rainbow

Bulevar Vovode Mišića 39a / VII

E za ovaj restoran sam posebno vezana divan,divan,divan... : :wub:

4.Restoran Konoba

Prote Mateje 35

I tako ...

Izmenjeno (milenica dravic)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Bili

Izvini, jedno pitanje. Restoran "Djordje" koji spominjes da li ima neke veze sa restoranom "Djordje" u Sekspirovoj na Dedinju? Da se nije preselio?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

To je taj, preselili su se pre par godina na ugao Moravske i Hadži Milentijeve, u blizini Hrama svetog Save.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uh, sto bi klinci rekli, vrh brate.

I jos jedno pitanje. Restoran "Na cosku", koliko sam ja upucen, je u "krvnom srodstvu" sa "Fransom" ali ja znam da je to bila jedna od prvih picerija u gradu (ta i ona kod skupstine).Jedna je mislim bila MB a druga BM Odkud ex "Iguana"

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prvo je bio Na ćošku pa Iguana, pa je sada opet Na ćošku. A Iguana je sada preseljena na Savsko pristanište u beton halu. U rodovnik im se ne razumem ali su se rotirali nekoliko puta.

Izmenjeno (Billy The Kid)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pricamo o istom restoranu. I pre desetak godina se takodje zvao "Na cosku" ali pre toga je bila picerija (1982-3). Provereno i to vise puta.

E sada sam video da si ispravio poruku

Izmenjeno (DraganV)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prva picerija u Beogradu je bila Pod Lipom gde se danas, gle čuda, nalazi Pizza Hut.

Izmenjeno (Billy The Kid)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

To odlicno znam. A nekada je to bio "Bermudski trougao" Lipa-Sumatovac- Grmec. U tom trouglu smo se mi gubili sa posla. klap.gif Ni jedan vise ne zasluzuje paznju a Suma je zatvorena.

Ipak sam, mozda, u pravu.

http://blog.b92.net/text/1401/Onda/

Izmenjeno (DraganV)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Neki novinari Politike su se u tom Bermudskom trouglu zauvek pogubili. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo i ja da se umešam :)

3 restorana koja najviše volim u Bg dance.gif :

1) Restoran Karuzo - Terazije 23/ 8. sprat. Potpisujem da je ovo restoran koji ima najlepšu terasu u Beogradu! Pogled koji se pruža sa osmog sprata na Terazijama je prosto neverovatan! Ne zna se da li je tamo lepše jesti preko dana ili uveče, ja volim obe varijante podjednako. Hrana je fantastična, odnos cena - kvalitet za svaku pohvalu, porcije ogromne ( znači nije onaj fazon parčence mesa i list peršuna), osoblje divno, čisto, mirisno. Za svaku preporuku.

2) Restoran "Zapata" - ko voli meksikance i sve u vezi njih ( kao jaaaa), dopašće mu se! ;)

3) Restoran "Lorenco i Kakalamba"- kada želite da klopate u ambijentu alla Alisa u zemlji čuda sa primesama muzeja iz Firence u kombinaciji sa ćilimima iz Pirota ovaj restoran je prava stvar. Idealan za voditi prijatelje/ rođake kad vam iz inostranstva dođu u goste. Koga kod sam tamo odvela - pao je u nesvest! :) Mnogo istripovan restoran, puno neobičnih detalja i super hrana, po meni najneobičniji restoran u gradu.

Uh, ogladneh sad od ovoliko restorana... nesvest.gif

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

3) Restoran "Lorenco i Kakalamba"-

Overio ga. Restoran jeste lep. Hrana jeste ukusna ali brate sve je u stilu Sase Misica. Veliki tanjir sa malo hrane.

Jeste to u trendu ali ja bas volim da jedem.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

1. Daca tamo kad mi iznesu meze ja se vec rastopim :)

2. http://www.zabar.rs/ na zemunskom keju, mada ni malevile nisu lose

3. Ja volim i Tri sesira u skadarliji,

i generalno se u skadarliji ni za jedan restoran nisma pokajala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Overio ga. Restoran jeste lep. Hrana jeste ukusna ali brate sve je u stilu Sase Misica. Veliki tanjir sa malo hrane.

Jeste to u trendu ali ja bas volim da jedem.

E, sa ovim se moram složiti :) Hrana jeste ukusna, ali porcije male. Meni su ok, ali muškarcima mislim da su smehoteka. Ovaj restoran ne spada u grupu onih gde čovek ide da bi se ošašavio od klope, ipak je za to najbolji neki restoran sa tradicionalnom srpskom kuhinjom, što bi jedan moj prijatelj rekao - bez jagnjetine i krompira ništa! Međutim, Lorenco i Kakalamba je više za neke posebne događaje, godišnjice, rođendane, kad hoćete nekoga da vodite na malo drugačije mesto, tako to.. Prvi put kad sam bila tamo nisam znala gde pre ga gledam, ko u nekoj bajci...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U domenu domaće kuhinje nekada je bio ne prevaziđen restoran Stara Hercegovina. Tamo se išlo na krkanluk i ništa drugo. Nisam tamo bio godinama, ne znam kako je sada.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27016
    Ukupno tema
    906008
    Ukupno poruka